כ דיווחים מוטעים של משתמשים - סקס אדיר

דיווחים מוטעים של משתמשים

1
אז ככה.

כבר שנה ככה שאני משוטט פה בפורומים השונים.
הייתי עם נשים ביולוגיות והייתי עם קוקסינליות.
וכל פעם מחדש אני שם לב שלקוחות פה נותנים דיווח רע על כמה בנות שבאמת, אני לא מבין על מה.
יש מצב שתקתקו אותך, יש מצב שלא היה בא לבחורה עליך והיא נפנפה אותך ויש מצב שנפלת על בחורה ביום רע שלה.
זה שהיא נותנת שירות כזה או אחר לא אומר שהיא לא עוברת דברים בחיים.

בקיצור, יש פה מלא משתמשים שרושמים דברים שבאמת באמת באים נטו מרוע לב.
יש פה אחלה בנות עם דיווחים גרועים ויש פה בנות שהן סביר- ויש עליהן דיווחים טובים
עצה שלי, כמו שאתם חושדים שיש פה בנות שנכנסות כדי לתת לעצמן דיווחים טובים או שמשכנעות אנשים להכנס ולרשום עליהן דברים טובים, ככה גם יש פה לקוחות ממורמרים שכל מה שבא להם זה רק להרוס ולחבל לבחורה. להוציא לה שם רע ולהרוס לה מוניטין. ואני אישית סולד מזה, בסופו של יום כולנו פה באים כדי לחוות דעה ולקבל רושם על מישהי לפני שאנחנו מגיעים אליה.
וחבל לי שיש פה כמה משתמשים שמנצלים את הבמה הזאת לטובת האינטרסים האישיים שלהם ולטובת רוע הלב שלהם.

לכו תתדגמו בעצמכם ואל תקשיבו לכל אדיוט שמתחבא מאחורי כינוי כזה או אחר.
יש מצב שאתם תהנו עם מישהי שאחר אמר שהתבאס עליה.
אתם אף פעם לא יכולים לדעת מה האינטרס החבוי מאחורי הדגימה שלו .
lior ben ben

2
תודה על העיצה חסרת התכלית במקום לתת כאלו עיצות אולי כדי שתלך לדגום ותתן דיווח גבר תאמין לי ככה זה יעזור הרבה יותר.
ואם מאה איש אומרים לך שחטפו נפילה ממשהי מסוימת אני מניח שיש לזה סיבה מוצדקת ולא דיעה אישית

החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים

4
נתחיל בזה שכל מטרת הפוסט שלי הייתה להסביר לכם שיש פה כמה אנשים שמחפשים לעשות רע לבחורות והם מפרסמים עליהם דברים רעים.
לא דיברתי על המקרים שבהם יש 100 דיווחים רעים או טובים על בחורה אחת.

דבר שני גם אם היה לי רע עם מישהי אני לא אלך לתת עליה דיווח כזה או אחר כמו שאנשים ה נותנים ולא חוסכים במילים מגעילות רק בגלל חוויה.

וכן, כמו שאשתך בעבודה לא תמיד קמה על הצד הטוב שלה ולפעמים היא קצת ממורמרת או עצבנית אז ככה גם חלק מהבנות פה. כולם בני אדם. אל תשכחו את זה אף פעם.

מקווה שתיקחו את העיקר מהפוסט שלי ולא את התפל.
lior ben ben

5
רק שלא ישתמעו דברים לא נכונים ממה שנאמר למעלה:
א. חשוב לדווח דיווחים חיוביים (אמיתיים כמובן), גם אם הדברים כבר נאמרו על ידי מישהו אחר, כי כל דיווח מציג דברים מנקודת מבט אחרת ומרחיב את האפשרות של אחרים להבין טוב יותר איזה חוויה אפשר לקבל.
ב. חשוב לדווח גם דיווחים שליליים (אמיתיים כמובן), כדי להזהיר אחרים וכדי שתתקבל תמונה אמיתית שכוללת את הפלוסים וגם את המינוסים.

בקיצור, ככל שיהיו יותר דיווחים אמיתיים, ככה יהיה לנו יותר מידע והחלק של אותם דיווחי סרק (בעד או נגד) ירד.

6
מעניין מי הקוקסינלית ששלחה אותך להגן על הכבוד האבוד של רובן.!!..

אם אתה לא מדווח אז איך נדע מה טוב ומה לא אם אתה כל כך בעד צדק..

למה נרשמת לפורום? אם אתה לא מדווח. ולא מאמין לפרסומים מה זה אמור לעניין אותך מה רושמים פה?

7
צר לי לאכזב אותך אבל לאף אחד פה לא אכפת מהפרנסה של הקוקסיות, לאנשים אכפת מעצמם ומהתמורה שהם קיבלו בעד האגרה.
צורת הכתיבה שלך מזכירה קוקסית ממורמרת שכותבת לאחר שהביקורות פגעו לה בפרנסה.
תבין ש400 שקל זה הרבה כסף בשביל אירוח שלרוב מסתיים בסוג כלשהו של תסכול מצד הלקוח.
כל אחד מאיתנו שהולך לדגום מישהי חדשה פשוט מהמר עם סיכויים שלרעתו ברוב המקרים אפילו אם הסימנים המקדימים מראים אחרת. על בחורות ביולוגיות כותבים בדיוק אותו דבר ואפילו הרבה הרבה יותר מפורט ולפרטים הכי קטנים כמו מצב השיניים שלה וכו'.
אגב בפורומים שלהם אף פעם לא תראה הודעות בסגנון הזה של "למה אתם רוצים לפגוע בפרנסה של הבחורה"
במידה וכולן היו נותנות שירות חרא אז באמת שלא היה אפשר לבוא בטענות אבל כשאתה יודע מנסיון שאפשר גם אחרת ואתה עושה את ההשוואה הזאת אתה מבין שבפועל גנבו אותך. לא יודע לגבי השאר אבל אני הולך להתארח בשביל החוויה ובשביל פורקן
ואם אני יוצא מאירוח מתוסכל לאחר שתיקתקו אותי לא רק שאני מרגיש שהפסדתי את הכסף אלא גם יש צורך לאיזשהו פיצוי ולרוב זה בדמות מארחת אחרת ככה שההפסד הוא כפול ומכופל. נכון שיש קוקסיות שנכנסות ורושמות על עצמן או "משחירות" קוקסיות אחרות אבל כשמדובר בלקוח לרוב האינטרס הוא בשביל לתרום לפורום ולצערנו כאשר חלק מהאינטרסים של אנשים פה הוא לשמור את "הטובות" לעצמם נוצר מצב שרוב המידע שמתקבל פה בפורום הוא אזהרות ולא המלצות. הרי בנינו יש בפורום מלא משתמשים ולא כולם הולכים למי שדיווחו עליה או מישהי מומלצת. חשבת לעצמך למה אתה לא רואה דיווחים על מודעות שאף אחד לא דיווח עליהם? אני אישית בערב חיפוש רנדומלי הגעתי ל2 מארחות לא מוכרות מהמודעות ושלעולם לא דווחו כאן (אמנם לא נכנסתי) אבל אני בטוח שמישהו אחר כן נכנס ופשוט לא דיווח. מן הסתם שהרבה יותר ייבער למישהו לדווח לאחר שעשו עליו חאווה מאשר ערב לא מרגש ובינוני +- עם טרנסית זו או אחרת. בסופו של דבר זה הכלי ההרתעה שלנו "להעלות" את רמת השירות.

עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת

8
שמע אחי דפקת פה פסקה פסקה ...
אבל כל מה שאמרת בעיניי חרטה אחת גדולה.

אם אתה הולך לסוכנות של פרארי אתה גם בא להתלונן על המחיר שלהם או השירות שלהם באינטרנט ומצפה שזה יזיז להם תביצה השמאלית ?

על מה אתה מדבר אחי? למי שכואב הכיס להגיע שלא ילך. פשוט וקל.
זה לא תורה מסיני. אם אין לך שקל על התחת אתה לא תצא לסיבוב בקניון נכון? אז בדיוק.
lior ben ben

10
מכופף - העובדות מדברות בעד עצמן. יש כאן דיונים שמהללים כמה בחורינות (מעטות שהן צדיקות). ויש כאן דיונים שמתארים את השירות הבינוני עד גרוע של אחרות (שהן הרוב). זו התכלית של הפורום הזה. יש סיכוי שלקוח כותב במרירות - אבל כנראה שיש לו סיבה להיות מריר. אם תחשוב על זה - אם קנית פרארי אז גם אם אתה מריר על המחיר אתה מאוד נהנה מהשירות. אבל אם שילמת על פרארי וקיבלת חוית נסיעה בסוסיתא (או גרוע מזה חוויית נסיעה בכאילו כשבפועל הלכת ברגל) לגיטימי שתתלונן עד שיצא לך עשן מהאוזניים. וזו אחת משתי התכליות של הפורום הזה: לשתף בחוויות רעות (השניה - לשתף בחוויות הטובות)
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”