לבנצי8
אתה מנתח אותי ומייחס לי דברים כמו דעות קדומות כאילו אנחנו מכירים אישית או משהו. אז בוא אני אעשה לך סדר:
אני לא נגד אף אחד באופן אוטומטי אלא רק נגד אלה שדוחפים ת'תחת שלהם לעניינים הפרטיים שלי! הצעת החוק הועלתה ונדחפה במקור ע"י פמיניסטיות מימין ומשמאל - זה נכון. אבל היא לא ממש התקדמה מכיוון שלכל ההזויות האלה אין השפעה של ממש. אז מה קרה פתאום שהחוק צבר תאוצה עד כדי קריאה טרומית?
מאוד פשוט - שולי מועלם(תקן אותי אם אני טועה, אבל היא חכי"ת דתית מהבית היהודי לא?) חברה לזהבה גלאון ויחד הן דחפו את החוק. מועלם הביאה איתה את הגב וההשפעה של הבית היהודי וזה מה שגרם לחוק לקרום עור וגידים. כל עוד הבית היהודי לא היה בתמונה - לא דאגתי. כי ידעתי שמדובר בחבורת פמיניסטיות צעקניות שאף אחד לא זורק זין לכיוונן. אך ברגע שמועלם עם הדוסים שלה נכנסו לתמונה העניין הפך רציני יותר, ולראייה - החוק עבר היום(לאחר אינסוף ניסיונות עקרים לדחוף אותו) בועדת השרים לענייני חקיקה, וככל הנראה גם יעבור ביום רביעי בקריאה טרומית.
באמת נראה לך שהחוק היה מקודם כך ללא תמיכת שולי מועלם עם הגב שיש לה מהסיעה המאוד משפיעה שלה? אתה באמת מאמין שזהבה גלאון לבדה הייתה מצליחה לקדם אותו? אתה יודע כמה היא ניסתה ונכשלה בעבר? אתה יכול לקרוא דיונים היסטוריים בפורום ולהיווכח בעצמך. הדבר היחיד שהשתנה הוא שבכל ניסיונות העבר העקרים שלה לא היה את תמיכת הבית היהודי.