כ דיון בנושא חוק ההפללה והפמיניסטיות - דף 3 - סקס אדיר

דיון בנושא חוק ההפללה והפמיניסטיות

21
לבנצי8

אתה מנתח אותי ומייחס לי דברים כמו דעות קדומות כאילו אנחנו מכירים אישית או משהו. אז בוא אני אעשה לך סדר:

אני לא נגד אף אחד באופן אוטומטי אלא רק נגד אלה שדוחפים ת'תחת שלהם לעניינים הפרטיים שלי! הצעת החוק הועלתה ונדחפה במקור ע"י פמיניסטיות מימין ומשמאל - זה נכון. אבל היא לא ממש התקדמה מכיוון שלכל ההזויות האלה אין השפעה של ממש. אז מה קרה פתאום שהחוק צבר תאוצה עד כדי קריאה טרומית?

מאוד פשוט - שולי מועלם(תקן אותי אם אני טועה, אבל היא חכי"ת דתית מהבית היהודי לא?) חברה לזהבה גלאון ויחד הן דחפו את החוק. מועלם הביאה איתה את הגב וההשפעה של הבית היהודי וזה מה שגרם לחוק לקרום עור וגידים. כל עוד הבית היהודי לא היה בתמונה - לא דאגתי. כי ידעתי שמדובר בחבורת פמיניסטיות צעקניות שאף אחד לא זורק זין לכיוונן. אך ברגע שמועלם עם הדוסים שלה נכנסו לתמונה העניין הפך רציני יותר, ולראייה - החוק עבר היום(לאחר אינסוף ניסיונות עקרים לדחוף אותו) בועדת השרים לענייני חקיקה, וככל הנראה גם יעבור ביום רביעי בקריאה טרומית.

באמת נראה לך שהחוק היה מקודם כך ללא תמיכת שולי מועלם עם הגב שיש לה מהסיעה המאוד משפיעה שלה? אתה באמת מאמין שזהבה גלאון לבדה הייתה מצליחה לקדם אותו? אתה יודע כמה היא ניסתה ונכשלה בעבר? אתה יכול לקרוא דיונים היסטוריים בפורום ולהיווכח בעצמך. הדבר היחיד שהשתנה הוא שבכל ניסיונות העבר העקרים שלה לא היה את תמיכת הבית היהודי.
zooz

22
רק שלי מועלם ,כפמינסטיות, לא כדתיה קידמה את החוק. הבית היהודי כקבוצה/מפלגה ממש לא היה מעורב !!!!
אף ח"כ משם חוץ ממנה לא דחף לזה. כדי לשמר את מה שאתה רוצה לחשוב אתה גם מייחס לבית היהודי קבוצה של 12 חברי כנסת משהו שלא היה ולא נברא וגם ממעיט בכח של הפמיניסטיות בכנסת ,בתקשורת ובמערכת המשפט בימנו. הימין שולט רק בממשלה ,בשטח השמאל ,כולל הפמיניסטיות, מנהל הרבה דברים במדינה. מאיפה ה באת את זה שהבית היהודי דחף את החוק? באמת ?סלומיאנסקי, בנט, סמודריץ דחפו את זה ?איזה המצאה....

אני פשוט כבר אחרי הרבה שנים מזהה את האנשים שמצליחים על אוטומט לפרש את המציאות שהדתיים אשמים בכל.

23
[QUOTE=בנצי8]כדי לשמר את מה שאתה רוצה לחשוב אתה גם מייחס לבית היהודי קבוצה של 12 חברי כנסת משהו שלא היה ולא נברא וגם ממעיט בכח של הפמיניסטיות בכנסת ,בתקשורת ובמערכת המשפט בימנו.
[/QUOTE]

12 ?!
12 ?????
שמישהו יעדכן אותו שב-2015 היו בחירות בארץ...
צחוק

24
לבנצי8

אתה מדבר איתי על השערות(השמאל שולט בשטח, לפמיניסטיות יש הרבה כוח וכ'ו) ואני מדבר איתך על עובדות: הפמיניסטיות "רבות ההשפעה" לשיטתך מנסות לדחוף את החוק הזה כבר 10 שנים לפחות. למעט פעם אחת ב-2012 שהחוק עבר בקריאה טרומית ולא התקדם, הן מעולם לא הצליחו לקדם אותו ממש מעבר לצעקות, הצדקנות, הצביעות וזיוני השכל הרגילים שלהן. אז מה קרה פתאום? איך הן הצליחו דווקא עכשיו?

שוב חוזר על דבריי: ההתערבות של שולי מועלם עם הגב של הבית היהודי היא שקידמה את החוק. הפמיניסטיות המפגרות לא היו מצליחות בלעדיה. עובדה שזהבה גלאון מנסה זאת למעלה מ-10 שנים ותמיד נכשלה. ואשר לחברים האחרים בסיעה של מועלם: גם אם הם לא התערבו באופן פעיל, עצם היותם רבי השפעה ומשתייכים לאותה סיעה של מועלם כבר נתן לה ולחוק ההזוי סוג של "גב". אותו "גב" שכ"כ היה חסר לפמיניסטיות הדפוקות שדחפו את החוק מימין ומשמאל.
zooz

26
:-) תמשיך לחשוב מה שאתה רוצה לחשוב...תכלס, הכח של הפמיניסיות מתעצם מכנסת לכנסת וזה הסיבה שזה הצליח הפעם ( הצליח חלקית, הדרך לחוק עוד ארוכה ולא בטוח שיהיה חוק...) למרות שהענין עם הבית היהודי זה לא באמת קרה, אין לך שום הוכחות לזה... יאללה, שיהיה...

28
לבנצי8

אנחנו לא בבית משפט ואני לא מחפש/צריך להוכיח לך משהו. אני רק כותב את דעתי האישית. אתה חולק עליי? זכותך המלאה. כבר כתבתי בעבר שמה שהופך את הפורום הזה למעניין זה מגוון הדעות שבו.

ומסכים איתך שאין טעם להמשיך את הויכוח כי אנחנו כבר מתחילים לטחון מים. מיותר. כל אחד מבוצר בעמדתו. בוא נסכים שלא להסכים וזהו.

כולי תקווה שגורל החוק המטומטם הזה יהיה כגורלו של אחיו הקטן משנת 2012. אבל הפעם - בניגוד להרגלי - אני פסימי. בגלל המעורבות של מועלם. אבל הלוואי ואתבדה. הלוואי. אני יותר מאשמח לגלות שטעיתי בהערכתי והחוק הזה ייקבר. באמת הלוואי...
zooz

30
כמו שאמרתי בבחירות הבאות כולם חייבים ללכת להצביע לכל מפלגה כולל לרשימה המשותפת אבל רק לא למרצ או למפלגות הדתיות כדי להחליש את כוחם לא רק בגלל העניין הזה אלא גם מעוד הרבה סיבות. יכולים להגיד לא יעזור הרבה אבל לא יזיק אין רעיון טוב יותר.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”