כ דיווח חדש - קרית אליעזר - דף 3 - סקס אדיר

דיווח חדש - קרית אליעזר

21
כמו כל דבר בחיים הכל עניין של פרופורציות, יחסיות ויחסי ציבור...

פגשתי את הבנות המדוברות:
שתיהן עברו את גיל השלושים לפני מספר שנים (ה"אסייתית" נראית מעט יותר שמורה אבל גם היא חצתה את גיל 35...)

הטוב:
1. המחיר.
2. היחס והשירות

הרע:
1. הבחורות מקצועניות. מכירות כל טריק ושתיק שקיים.
2. אין GFE. האסייתית לא מתנשקת בכלל. השניה משתפת פעולה יפה.
3. אחרי 15 דקות כבר הייתי ברכב - ללא כל הרגשת תיקתוק..

לאור המצב והעובדה שאלין/ארין נטשה אותנו לאנחות...זה הדיל הכי מעניין...

דיווח חדש - קרית אליעזר

22
dd יקירי למרות הכל צריך לחלוק זה רוח הפורום ואם לא תחלוק אז גם לא יחלקו איתך , שחיקה יכולה להיות גם ממבקרים שלא מדווחים או לא מכירים את הפורום.אפשר אולי לא לצרף לינק ולחלק בהדרגה או לתת לאחד המנהלים לחלק אבל לא לחלוק לגמרי מבחינתי זה לא אופציה .

דיווח חדש - קרית אליעזר

26
לא באמת חשבתי שאחזור לשם .

הבחורות מקבלות ביל''ג , בבניין יש רופא שיניים , הזוי שבכניסה מישהי אמרה לי לרופא שיניים תעלה לקומה ... (אבל עדיף שיחשבו ככה , יותר דיסקרטי) .

את מרגו לא פגשתי דיאנה זכרה אותי היטב .

לקחתי את שינהם ביחד עם מציצה חשופה 400 עד חצי שעה .

מרגו זקוקה לטיפול שיניים דחוף ,( שתרד קומה שתיים לרופא), יש לה חזה מדהים , היא לא רזה , בעיני דיאנה יותר שווה .

סך הכל היה לי נחמד איתן נשיקות ,אבל סקס לא משהו ,(בעיקר זיינתי את מרגו), כמו שכבר אמרו קודמיי מחליפות קונדומים בין האקטים ..

חוויה חד פעמית במחיר לא יקר ל-2 בנות (בפראג שילמתי פי 10 אבל זה בעבור 2 דוגמניות ביחד וזה היה להרבה זמן).

כאן אחריי רבע שעה כבר הייתי בחוץ , כמו כן הן לא מתקלחות בין כל לקוח (דבר שלי מפריע) , ראיתי אותן ''מתנקות'' במגבונים לחים .

הפעם באמת אני לא אחזור .

דיווח חדש - קרית אליעזר

27
ביקרתי את שתיהן יחד, למשך שעה, בשעות הבוקר המאוחרות. תיאמתי יום קודם. יום עבודה שלהן מתחיל קצת אחרי 10, והסדרנית עונה לטלפון מ-9:30. כתובת- ילג 4 בהדר, בקומה למעלה. הבנות איתנו עד ה-10 לספטמבר.
אין לי הרבה מה להוסיף על מה שכבר נכתב פה. ביקור חלומי, שתיהן מתנשקות, שתיהן חייכניות, והתקלחנו שלושתינו יחד במקלחון צר, חחח...אחר כך הרבה ליטופים, ליקוקים וחיבוקים. אולי אחזור, אבל מצד שני אני חובב חוויות חדשות...אחרת לא הייתי עוזב את דניאל החתולית, שביקרתי 4 או 5 פעמים בעבר.
דיאנה ומרגו הן לא רזות, אך הן ללא שומן שנראה לעין. הרואה יבין. גיזרה יפה אך לא של דוגמנית.
שתיהן לא מדברות עברית וגם לא אנגלית. לי אישית זה לא מפריע במיוחד, כי ככה יש נטו עשיית אהבה ללא זיוני מוח ופטפטת. מספר טלפון של הבוסית, למעלה בתחילת השירשור.
ציונים: יופי של פנים וגוף-8. התנהגות-10. לא נתקלתי בשחיקות.
מי שחשוב לו בחורה רזה, או חזה קטן או טבעי, או תקשורת-שפה, שיחפש הלאה.
לתועלת הציבור, הנה מילון אהבה, עברית-רוסית.
סקס=סקס
מסז'=מסז'
נשיקה=פוטסלוי Potselui
חיבוק=אובניאט Obniyat
ליקוק=ליזאט Lizat
לשכב=סלז'ית Slazhit
לעמוד=סטנזי Stenzi
כאן=זדיאס Zdyes
את יפה=ווי קרסיבה Vuy krasiveh
נהדר=פרקרסנה Prekrasna
טוב(כלומר אני מסכים)=חרושו Charosho
בבקשה=פז'ולסטה Pazhulesteh