ניתן לכם את השורה התחתונה, הייתי עם אחת, אבל אחת לא רעה בכלל.
STAGE 1
צהריים מהבילים, האופנוע מתחמם מתחתיי, מפלס החרמנות גובר.
הולך לפוצץ גאזים בנס הרים, אני בחליפה מלאה, האפריקה טווין שמתחתיי לוהט. (כן, החלפתי להונדה)

אני נוזל מים, ברגע של חום רב אני מחליט להתקרר באיזה דירה דיסקרטית.
קובע עם לאנה שמופיעה פה, על פניו נראית טוב.
נוסע לכיוון הדירה בבלפור מאחורה שם עם החתולים.
בדרך נהנה מהנוף הבת ימי המהולל.
הגעתי בשעה היעודה, טלפון לפקידה, "אני מצטערת, בדיוק נכנס מישהו"
כולי בעצבים וחם לי, מתכונן לקפל ציוד ולחזל"ש, בדרך מקבל טלפון היא מציעה לי את אליסיה
נכנס לדירה, מולי מופיעה בחורה שלא דומה בכלל לתמונות, לא מושקעת ולא נראית טוב, המלצת מכירה חזקה עולה בראשי
אני שואל אותה "אוראלי בלי קונדום" נענה בשלילה, אח"כ הפקידה אמרה לי שהיא חשבה שאני רוצה אנאלי.
אז חשבה.
חמקתי בחזרה לרחוב המהביל.
ניסיתי שוב את הפקידה, ממליצה על מאשה, חדשה שהתחילה לעבוד.
מאשה היא לא בת עשרים, תנסו עשור למעלה, אבל היא קטנה, קומפקטית ונראית לא רע בכלל, משהו בהתנהלות שלה משדר קור רוסי כייפיי ומרענן. המלצת קניה עולה בראשי ואני נכנס.
מקלחת זריזה ואני במיטה לידה, חזה קטן מאוד, אבל איזה גוף, איזה חיטובים. חבל"ז.
לראות אותה יורדת לך זה מחזה מטריף, מה גם שהיא יודעת למצוץ ואוהבת גם לשחק עם הביצים ולעשות רימינג (לא זרמתי פחות בקטע של ליקוקי חומייה)
לאחר 10-15 דקות של מציצה היא עולה עליי והמחזה נהיה עוד יותר כייפי
אני מזיין אותה בחוזקה, עוברים למסיונרית, היא זורמת בכיף, לא מבינה מילה באנגלית ואנחנו מדברים בשברי רוסית וכמובן בשפת הזיונים האוניברסלית
לאחר עוד 15 דקות כאלה אני שולף את הקונדום, היא מחכה עם פה פתוח לקלוט את אכילסים הקטנים, אני גומר בקול תרועה רמה על פניה. היא עוד משחקת עם זה קצת ונראית מבסוטה מכל העניין.
סיגריה, דיבורים על הא ודא, היא מרוסיה, מוסקבה, עובדת כספרית וזו פעם ראשונה שלה בארץ, תהיה פה עוד שבועיים.
קופץ לדוש קצר וחוזר לחדר, הפעם היא באטרף על הזין שלי. מתחילים במציצה ועוברים לדוגי מטריף ואח"כ גם BONE PRONE
היא נאנחת, אני מפמפם כאילו אין מחר.
לאחר כ20 דקות אני מרגיש את הגמירה מגיעה, בנוהל אני שולף אותו מהקונדום ומפזר את נוזל הקסמים על כל הפה שלה והפנים.
שוב פעם היא נראית משועשעת וגם אני מצטרף אליה בצחוק.
בקיצור של הקיצור, מניה חזקה, המלצת קניה, לא להשתולל עליה כי היא עדינה ונחמדה למרות שנראה לי שאין לה בעיה שמשתוללים איתה.
נותן לה נשיקה ויוצא אל הרחוב המהביל.
ציון שבע של אכילס.
בחורה נראית סבבה לגמרי אפילו יותר מזה, בלונדינית סקסית נמוכה. זורמת עם הכל ואוהבת לקבל זרע לפנים.
לכו על זה.
זאת ההודעה האחרונה שלי פה ידידי היקרים, לפחות מבחינת דיווחים, החלטתי לחזור לעצמי ולהיות איש המשפחה שאני במקור, אני נוטש את כל עולם הזימה והסקס בתשלום מאחוריי ואיתו גם את האנשים הטובים שמרכיבים את הפורום הזה, פגשתי פה חברי אמת ואנשים תותחים מהמעלה הראשונה, אני יכול למנות אותם פה אבל מעדיף שלא, מי שהיה בקשר איתי שהוא קשר רציף של יותר מכמה הודעות יודע שאני מדבר עליו.
נושא הפורום נהיה בעייתי עבורי מבחינת חוסר הפרטיות פה ואני לא אמשיך לסקור בחורות, אני מניח שאבקר פה ושם, אולי במקרים לחוצים אבל הכיוון הוא גמילה טוטאלית מסקס בתשלום. (אלוהים יודע שעל הסקס שיש לי אני משלם כבר די הרבה)
נושא הפורום נהיה בעייתי עבורי מבחינת חוסר הפרטיות פה ואני לא אמשיך לסקור בחורות, אני מניח שאבקר פה ושם, אולי במקרים לחוצים אבל הכיוון הוא גמילה טוטאלית מסקס בתשלום. (אלוהים יודע שעל הסקס שיש לי אני משלם כבר די הרבה)
תודה לכם אנשים יקרים ותודה למנהלים על ניהול הפורום ביד רמה.
תעשו חיים ותזיינו הרבה כל עוד אתם ב-STATE OF MIND הזה. תחיו כאילו אין מחר אבל תזכרו שגם מחר מגיע.
מקווה שהצלחתי ללכת בין הטיפות פה ולא לעצבן יותר מדי אנשים טובים וטובים פחות.
live long and prosper,
שלכם בידידות רבה, אכילס.