כ קבוצת גמילה - דף 2 - סקס אדיר

קבוצת גמילה

14
לא יודע. העיתוי.... ערב העברת חוק ההפללה .חשוד... וכבר היו כאן פמיניסטיות מתחזות למטרות מניפולטיביות שונות.... מתנצל מראש טיטן, אולי אני טועה ,אבל לחשוד כשלא מכירים זה תמיד רצוי. הכל יכול להיות...

קבוצת גמילה

15
מי שמעוניין להצטרף שישלח לי הודעה בפרטי.

בנצי8, אני מודע לחשד הזה מכיוון שהאשימו אותי כבר בפרטי (בצורה בוטה יותר),
אין לי כל דרך וצורך להוכיח שאני לא פמיניסטית,
אין לי כל דרך להוכיח שהלכתי לזונות פרט ל3 דיווחים שלי (ועוד אחד על נפילה שנמחק),
אני ממש לא מתכוון לשלוח תמונות או סרטונים שלי עם זונות....
אם פתיחת קבוצה יותר דיסקרטית ללא מספרי טלפון יכולה להיות פתרון טוב,
למרות שבפה בפורום אני לא חושב שייתנו לזה יד- אז בפורום אחר,
אשמח לנסות את האפשרות הזאת.
אני רחוק מלהיות שפיץ ברשת אז מישהו אחר יצטרך לקחת את היוזמה ואין לי בעיה לעזור במה שאפשר.
:)

קבוצת גמילה

16
שבוע טוב לכולם.
אני בן 30 נשוי+2 צרכן קבוע של זונות מגיל 20 אולי ויש לי חברים שיודעים את זה
ואני משתף אותם ואפילו צוחקים על זה ואני כל הזמן אומר להם שמעו אני חולה חח
הגעתי למצב שתוך כדאי הנישואים טסתי שבועיין לתאילנד אבל לבד סוליקו רק אני והזין שלי וכל זה שאשתי בטוחה שטסתי עם החבר פשוט הייתי לחייב לאמת את הסיפורים שכל הזמן הייתי שומע על תאילנד וזה באמת נכון חחח חזרתי לארץ שעוד שניה נבל לי הזין.
לדוגמא אם אנחנו יוצאים חברים אני ישר מחפש חור לדחוף את הזין שלי ולא מחפש להנות במועדון וכולי אפילו היו מקרים שעזבתי אותם באמצע והלכתי לזונה במיוחד אם אנחנו נמצאים באזור המרכז.
יש מקרים שאני רב עם אשתי לוקח את המפתחות ונוסע לאזור המרכז עושה מספר או שתיים וחוזר הביתה.
אז אני ג.. ואני צרכן מכור לזונות וטוב לי קצת כואב בכיס אבל זה עדיף מאשר להתחיל עם הישראליות שפה שכל אחת עם האף שלה בשמיים כאילו היא עשויה מזהב וגם אני מעדיף לשלם 200 או 300 למספר מאשר שעכשיו להתחיל קשר עם בחורה פוליטיקיה מזדיינת והיא תתחיל להתקשר או לשלוח הודעות וסתם ייצור המון בעיות.

פרקתיייי מקווה שתבינו אותי..

קבוצת גמילה

18
קבוצה מבורכת !

גם אני מן הסתם צרכן קבוע...

אני בסביבות גיל 40 ++ בעל משפחה וילדים...

מעולם לא סיפרתי לאיש על תחביבי היות וזה לא משהו שמדברים עליו...

בחיים לא חשבתי שאפול לזה... בחיים לא בגדתי באישתי.... והייתי רק איתה במשך המון שנים...

עד הפעם הראשונה לפני 8 שנים.....

זה היה אמור להיות חד פעמי... התנסות קצרה וזהו....

מאז אני בכל שבוע, מינימום פעם אחת (וקרה גם שהיו 3 פעמים בשבוע) הולך להתפרק אצל נערה עובדת...

ניסיתי פעמיים להיגמל אבל בשניהם לא הצלחתי....

מידי קשה !

ומידי כיף להמשיך...

הייתי שמח להיגמל אבל אני מוצא את הסיפור מאוד בעייתי :-(
החיים הומצאו כדי לנצלם, הנאה מינית היא ההנאה המועדפת עלי :-)
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”