שרותי ליויי ועיסוי בריגה 1 על ידי ארז111 היימישהו מכיר או היה בריגה אשמח לפרטים.ועוד שאלה, לגבי ממבה אני נשוי וממה שראיתי צריך לשים תמונה על מנת ליצור קשר מה ניתן לעשות אשמח לרעיוןתודה ציטוט 18 יולי 2017, 16:40
שרותי ליויי ועיסוי בריגה 2 על ידי cfc030 היי ארזקודם כל ב-ממבה אפשר לשים תמונה מוסתרת וגם תמונה מזויפת שדומה לך הבנות עושות את זה כל הזמן, וזה מקור מדהים למצוא בחורות בתשלום.ב-ריגה לטביה לא הייתי אבל הבנתי מחבר ש-יש במרכז העיר הרבה מועדונים שבחורותמוכנות ללכת בכסף עם גברים ,למרות שהם עברו ליורו שם לפי מה שהבנתי אז יכול להיותשדברים השתנו אבל תנסה בכל מקרה יש גם טינדר וכדי לחקור. ציטוט 18 יולי 2017, 21:09
שרותי ליויי ועיסוי בריגה 3 על ידי איצטגנין שים תמונה של מישהו דומה.יש מיליוני תמונות באינטרנט. המגביה עוף - ירחיק ראות ציטוט 19 יולי 2017, 10:26
שרותי ליויי ועיסוי בריגה 4 על ידי קושקוש17 אני שמתי תמונה של חבר טוב שלי! וגם הראיתי לו הוא חסין ולא אשם כי הוא לא מדבר רוסית, ואני מה אני קשור תמונה שלי? לא? אז מה אני קשור? למקרה ו... בן זונה הזה בא אלי לקח מחשב אמר רוצה לראות אמיילים ונכנס לדבר עם הזונות שלו... ציטוט 19 יולי 2017, 16:14
שרותי ליויי ועיסוי בריגה 5 על ידי ארז111 ניסיתי לשלוח הודעה לבחורה והאפליקציה מבקשת כסףאני עושה משהו שגוי? ציטוט 20 יולי 2017, 09:29
שרותי ליויי ועיסוי בריגה 6 על ידי anisham [QUOTE=ארז111]ניסיתי לשלוח הודעה לבחורה והאפליקציה מבקשת כסףאני עושה משהו שגוי?[/QUOTE] זה עולה כסף. אבל אם גם ככה אתה הולך להוציא כמה מאות דולר/אירו על סקס אז תשקיע עוד כמה עשרות. ציטוט 21 יולי 2017, 10:29