המפגש השלישי עם החרדית .
אומנם כל השבוע הייתי עסוק אך לא וויתרתי על המפגש של יום רביעי ( המפגש השבועי המסורתי )
יצאתי מהמשרד לכיוון אלעד , מגיע לתחנה הקבועה בכניסה לעיר אלעד וממתין לגברת .
אציין רק שהפעם הגעתי עם רכב אחר רכב שהיא לא מכירה , היא שולחת לי הודעה באפלקציה היי איפה אתה ורק אז נזכרתי לי שלא עדכנתי אותה שהחלפתי רכב .
היא מגיעה לרכב ויוצאים לכיוון הצימר .
הצדיקה לא מבזבזת זמן ומיד מורה לי לפתוח את המכנס ולשלוף את החמוד החוצה , אני מוריד את המכנס והיא ישר מתחילה להתנפל על החמוד הקטן שלי ומשמיעה רעשים של הנאה .
היא מוצצת תוך כדי שאני בעמידה והמכנס מופשל תוך כדי אני מחזיק לה את הראש ומתחיל לזיין לה את הפה , אבל לקרוע לה אותו .
שולף את החמוד ומתחיל לחלק לה סטירות על הפנים ועל הצוואר , והיא מתחילה להתגרות .
אני מפשיט אותה מהשמלה והפעם הצדיקה עם חוטיני שחור , וחזיית תחרה מעלפת .
אני מבקש להתקלח לפני והיא מצטרפת , במקלחת היא מתחילה שוב לרדת והפעם בעדינות כי המים מקשים עליה את הפעולה של המציצה .
יוצאים מהמקלחת אני חוזר לרכב והפעם הבאתי את תיק ההפתעות שלי אני שם לה כיסוי עיניים משכיב אותה על המיטה ומתחיל בסאשן המיוחד .
אני קושר לה את הידים עם רצועה למיטה ואת הרגלים גם .
לוקח את המצבטים ומלביש לה על הפיטמות המשגעות שלה , היא מתחילה להרגיש את הלחץ על הפטמה .
אני שואל אם הכל בסדר והיא עונה לי שלזה היא חכתה .
אני לוקח את השוט ומתחיל לשחרר לה קצת הצלפות עדינות על הכוס ועל השדיים .
מרים לה טיפה את הראש ומתחיל להחדיר לה את הזין לפה ושוב פעם מזיין לה אותו חזק עד שהיא משחררת כמויות של רוק ורטיבות
אני יורד לה ומתחיל ללקק לה את הכוס ואת הדגדגן ומתחיל להרחיב לה תוך כדי זה את החור של התחת . אני לוקח פלאג ומשחיל לה אותו לתחת אני מרגיש שהיא מגורת מספיק שם קונדום ומתחיל לזיין אותה במסיונרית .
אחרי כמה גמירות שלה אני משחרר אותה מהקשירות מעמיד אותה על 4
אני שולף לה את הפלאג מהתחת ומתחיל להכניס לה את החמוד לתחת , ומתחיל לפמפם .
אני נהנה לראות איך התחת שלה קופץ מצד לצד ולראות את החמוד נכנס ויוצא .
אני מוציא את הזין מהתחת ושולף הקונדום ומתחיל להשפריץ לה על כל הגוף ועל הפנים , הרבה זמן לא יצאה לי כמות כזאת של חומר.
אני נכנס להתקלח ומשאיר אותה על המיטה אחרי כן אני קורא לה להיכנס למקלחת , יוצאים מהצימר והנה עברו להם 3 שעות
בבוקר שלחה לי הודעה שעד עכשיו היא לא יכולה לשבת על התחת כי מאד כואב לה הישבן .
כמובן ששבוע הבא ניפגש ואולי היא תצרף גם איזה חברה .
מקווה שתהנו מהדיווח .