כ אשמח לעזרה - פעם ראשונה שלי *במין בכללי* - דף 3 - סקס אדיר

אשמח לעזרה - פעם ראשונה שלי *במין בכללי*

23
[QUOTE=אוהב רזות]מכולן אתה מציע לו את שרון מתא אני מתפלא עלייך jarassi[/QUOTE]

אם תקרא את מה שג'רסי כתב בתגובתו הראשונה בשרשור פה ותחבר עם מה שאמר בעבר על שרון - תבין שהוא סה"כ רוצה לוודא שאם כבר הבחור מתעקש לעשות מעשה - לפחות לדאוג שהפעם הראשונה תהיה גם הפעם האחרונה. קריצה

ואפרופו - יש למישהו המלצות לפעם האחרונה? Ouch
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.

25
אחשלי היקר, יש לי רק דבר אחד להגיד לך: אל תתרגש מנשים. זה שיש לה כוס, ציצים ותחת לא אומר שהיא יותר טובה ממך, להיפך. והכי חשוב, אל תראה מולן פחד אן חוסר ביטחון אף פעם! נשים הן כמו כלב אמסטף - מריחות את הפחד שלך מקילומטרים. אז גם אם בפנים אתה מפוחד וחסר ביטחון תשחק אותה קשוח וגברי כלפי חוץ, זה מה שהן אוהבות. ושאף אחד לא יעבוד עליך. הגברים שהכי מצליח להם עם נשים זה גברים שהפמיניסטיות נוהגות לכנות אותם כ"דושים"

26
[QUOTE=Jerassi]לך לשרון מתל אביב [/QUOTE]
אני לא בדיוק מכיר ויודע איך למצוא :/
אם תוכל לכוון אותי, אשמח.

[QUOTE=aviv888]חברים זה ממש עצוב,
יש לכם יחד נסיון אדיר,
אני בטוח שתוכלו לכוון אותו למישהי איכותית

אני חושב שכולנו היינו בשלב הזה בחיים וללכת למישהי מנוסה לא ישפיע על חייו הבוגרים

[/QUOTE]
חח תודה :)

[QUOTE=shlomtzi]אחשלי היקר, יש לי רק דבר אחד להגיד לך: אל תתרגש מנשים. זה שיש לה כוס, ציצים ותחת לא אומר שהיא יותר טובה ממך, להיפך. והכי חשוב, אל תראה מולן פחד אן חוסר ביטחון אף פעם! נשים הן כמו כלב אמסטף - מריחות את הפחד שלך מקילומטרים. אז גם אם בפנים אתה מפוחד וחסר ביטחון תשחק אותה קשוח וגברי כלפי חוץ, זה מה שהן אוהבות. ושאף אחד לא יעבוד עליך. הגברים שהכי מצליח להם עם נשים זה גברים שהפמיניסטיות נוהגות לכנות אותם כ"דושים"[/QUOTE]
אני יודע שהן מעדיפות את כל הפוזה וכל זה, אבל לצערי אני לא כזה וגם לא מתיימר להיות..
גם אם אני אנסה אני לא אצליח לצערי..
תודה על הטיפ ;]

27
יש משהו שאנחנו, חברי הפורום, חוטאים בו שוב ושוב.
מגיע אדם חדש, ובמקום לערוך לו קבלת פנים נאותה, הוא ישר מקבל אמבוש לפנים.
בין השאר מדובר בהטפות מוסר על כך שהוא מעז בכלל לחשוב על ללכת לזונה.
שזה מוזר במיוחד כשזה בא מציבור חברי הפורום, שרובו הינו לקוחות קבועים של תעשיית המין בתשלום, וחלקו אף פקד/דפק את ציבור הספקיות מאות פעמים בחייו.
אפשר להתווכח אם זה טוב או רע ללכת לנשים עובדות.
יש היום אפילו אנשים שפועלים להפליל את זה, ומצד שני - אנשים שרוצים שזה יהיה חופשי לחלוטין ואף לגיטימי.
אבל אם הויכוח אולי רלבנטי לגבי צריכת מין בתשלום למטרות הנאה, הרי שבמקרה של הבחור יש סיבה שקצת קשה לחלוק עליה:
הוא בסך הכל רוצה לצבור ידע וניסיון, כדי שכאשר יגיע לבחורה ״אמיתית״, הוא לא יפשל ולא יתפדח.
אז ברור שאין היגיון לשלוח אותו לבחורה ״אמיתית״...
יתירה מכך:
הטפות המוסר שהוא חוטף פה לא יעזרו לו להגיע לבחורה מתאימה, אלא בסך הכל מפקירות את הזירה לאיזשהו מקדם מכירות אגרסיבי שמנסה למכור לו את ״נטע״.
אז הטפות המוסר לא ימנעו ממנו ללכת לבחורה עובדת, אלא אדרבה - יגרמו לו ללכת לבחורה הלא מתאימה.

ומילה גם לבחור עצמו:

ראשית, סקס זה דבר מהנה, ואחרי 19 שנות בתולין, אני מבטיח לך שהחל מעכשיו אתה הולך להנות.
כמו שמישהו פה אמר, אתה צריך מישהי פרטית לפעם הראשונה (ולא עובדת במכון או בתיקתוקיה), אולי אפילו לכמה פעמים.
בנוסף לכך, מישהי מתחשבת, מנוסה מאוד, עם אופי של מדריכה, או שמסוגלת לאמץ דמות מדריכה.
אני לא מומחה לנושאי בחורות עובדות, אך אני מניח שמי שהמליץ לך על שרון, חשב בדיוק על השיקולים האלה.
לפני שאתה יוצר קשר איתה, קח בחשבון שהיא כבר לא בת 19, אלא מבוגרת ממך;
יתכן שזה לא שיקול במערכת השיקולים שלך, ואין לך בעיה עם מישהי שכבר לא בגילך (ולא ששרון כזאת מבוגרת, אבל אני זוכר שכשהייתי בגילך, אפילו בחורות מבוגרות ממני במספר שנים היו נראות לי חטיאריות...).
אך אם זה חשוב לך, אז תצטרך למצוא מישהי אחרת כמו שרון, רק בגיל שלך.
אני בטוח שיש, ואולי שאר חברי הפורום יוכלו לעזור בנושא.
שיקול נוסף שהבנתי שקיים אצלך הוא הכסף, וזה באמת מגביל אותנו למספר מצומצם יותר של בנות מתאימות.

אני מתאר לעצמי שהתגובה הזאת שלי לכשעצמה היא לא מספיק פרודוקטיבית, אבל אולי היא תגרום לחברים אחרים שיכולים לעזור יותר ממני, להחליט לענות לך יותר ברצינות.

בהצלחה!

נ.ב. אני יודע שיש בחורות שאפילו מחפשות את ה״בתולים״ ואוהבות את התחושה הזאת של להיות הראשונה שלך ולחנוך אותך וללמד אותך; לצערי אין לי פרטים על בחורות ספציציות יותר...

28
ועוד משהו:

כמו שאני ממליץ לך להתעלם מהטפות המוסר שלנו, אני גם ממליץ לך לעשות דברים נוספים שהדעות חלוקות לגביהם (ואולי אתה כבר עושה אותם היום).
אחד מהם, הוא ללמוד על הנושא כמה שאתה רק יכול, גם מקריאה וגם מסרטים.
כן, סרטים.
אני מכיר את המוסכמה שכביכול הסרטים מלמדים אותך דברים לא מציאותיים ושאם תתבסס עליהם זה רק יזיק לך, אבל יש לי כמה תשובות על זה:

א. זה מה יש; עבור מי שלגמרי לא מנוסה, זה יותר טוב מאשר לא לצפות בכלל
ב. כמעט אף בחורה לא תתלונן אם תתפקד במיטה כמו גיבור פורנו ולא כמו גבר רגיל
(בהנחה כמובן שלא תעשה לה דברים לא נעימים; אני מניח שיש לך מספיק היגיון כדי לזהות בסרטים דברים שאינם נעימים, לפחות לחלק מהבחורות, ולהימנע מהם)
ג. יש לא מעט סרטי הדרכה, אפילו חופשיים ברשת

29
[QUOTE=_Omer_]

[QUOTE=look0065]העצה הכי טובה שאוכל לתת לך ושהלוואי שהיו נותנים לי היא
שאם עוד לא התחלת אז אל תתחיל
זה לא סקס זה קריקטורה של סקס.
אתה מיואש ולא מאמין בעצמך אבל עדיף להכיר מישהי בדרכים מקובלות יותר ולחוות את זה ככה.
זה לא שווה את זה וזה מצב של "נגעת נסעת" אחרי כמה פגישות יהיה קשה לא להתמכר
[/QUOTE]

עזוב

[QUOTE=דיסקרטי373]אח שלי העזרה הכי טובה בשבילך זה לא להיכנס לעולם הזה זה ממכר במיוחד אם לא התנסיתה עם חוקים תשמע לי על תיכנס לזה כי אי אפשר לצאת אחר כך [/QUOTE]
כבר הגעתי למצב נואש לגמרי, 19 שנה שאין לי כלום, פשוט כלום :(
בקושי חיבוקים אני מקבל, ומודע לבעיות שלי של הביישנות והכל..

אני לא דואג להתמכרות, דיי בטוח שלא אתמכר לזה.

בקטע של הפעם הראשונה בזה אתם צודקים, עדיף עם בחורה שאוהבת וכל זה. [זה מה שהבנתי ממה שרשמתם, אם לא הבנתי נכון, תקנו אותי בבקשה] ואתם צודקים ב 100%, אבל לאחרונה אני קורא יותר ויותר על בנות שמתבאסות שהגבר חסר ניסיון ונמנעות מכך, אז.. חשבתי לבוא עם ניסיון.
כמובן שאם יש לכם עוד מה להגיד בנושא, אשמח מאוד לשמוע :)
[/QUOTE]

*נאנח*
עוד אידיוט טרי הגיע, והוא רוצה להגיד לכולם, לוותיקים והמנוסים, אייך העסק, שהוא לא מבין בו כלום, עובד.
עומר אתה לא הראשון ולא האחרון.

עצה קלילה:
אם אתה מגיע למקום מסוים, ואתה שומע מה רוב האנשים אומרים לך, וזה חוזר על עצמו, יש לך 2 אפשרויות:
1. להקשיב וללמוד.
2. להקשיב ולא ללמוד.
רק עשה טובה, אל תצא חמור גמור, ותגיד לכולם שהם טועים, זה מעיד שאתה מקרה אבוד וחסר תקנה, ולעזור לך זה ביזבוז זמן.
אבל אף אחד לא כועס ואנחנו די מבינים, כי כולנו התחלנו חסרי מושג.

ועוד דבר שהוא החשוב ביותר:
אני מבין את הסיבה שלך, היא הגיונית, ואני מקבל אותה, אבל עצה ממישהו עם קצת ניסיון, אחרי שתלמד ותצבור ניסיון מינימנטלי, ויעברו עליך לא מעט פאשלות ונפילות כואבות בדרך, ואתה תרגיש מעפן, אבל זה חלק מהדרך, אבל תזכור! אחרי שהשגת את הביטחוןניסיון שלך, אם תוכל, ושוב תשים לה, אם אתה תוכל או תצליח, תברח מהעולם המתעתע הזה, כי המחיר שהוא גובה יקר ואין בו רחמים.

שבת שלום.
הבטחה לעצמי: להיות חזק יותר, לא לדאוג, ולהיות סבבה.

30
[QUOTE=Cyborg]
יש משהו שאנחנו, חברי הפורום, חוטאים בו שוב ושוב.
מגיע אדם חדש, ובמקום לערוך לו קבלת פנים נאותה, הוא ישר מקבל אמבוש לפנים.
בין השאר מדובר בהטפות מוסר על כך שהוא מעז בכלל לחשוב על ללכת לזונה.
שזה מוזר במיוחד כשזה בא מציבור חברי הפורום, שרובו הינו לקוחות קבועים של תעשיית המין בתשלום, וחלקו אף פקד/דפק את ציבור הספקיות מאות פעמים בחייו.
אפשר להתווכח אם זה טוב או רע ללכת לנשים עובדות.
יש היום אפילו אנשים שפועלים להפליל את זה, ומצד שני - אנשים שרוצים שזה יהיה חופשי לחלוטין ואף לגיטימי.
אבל אם הויכוח אולי רלבנטי לגבי צריכת מין בתשלום למטרות הנאה, הרי שבמקרה של הבחור יש סיבה שקצת קשה לחלוק עליה:
הוא בסך הכל רוצה לצבור ידע וניסיון, כדי שכאשר יגיע לבחורה ״אמיתית״, הוא לא יפשל ולא יתפדח.
אז ברור שאין היגיון לשלוח אותו לבחורה ״אמיתית״...
יתירה מכך:
הטפות המוסר שהוא חוטף פה לא יעזרו לו להגיע לבחורה מתאימה, אלא בסך הכל מפקירות את הזירה לאיזשהו מקדם מכירות אגרסיבי שמנסה למכור לו את ״נטע״.
אז הטפות המוסר לא ימנעו ממנו ללכת לבחורה עובדת, אלא אדרבה - יגרמו לו ללכת לבחורה הלא מתאימה.

ומילה גם לבחור עצמו:

ראשית, סקס זה דבר מהנה, ואחרי 19 שנות בתולין, אני מבטיח לך שהחל מעכשיו אתה הולך להנות.
כמו שמישהו פה אמר, אתה צריך מישהי פרטית לפעם הראשונה (ולא עובדת במכון או בתיקתוקיה), אולי אפילו לכמה פעמים.
בנוסף לכך, מישהי מתחשבת, מנוסה מאוד, עם אופי של מדריכה, או שמסוגלת לאמץ דמות מדריכה.
אני לא מומחה לנושאי בחורות עובדות, אך אני מניח שמי שהמליץ לך על שרון, חשב בדיוק על השיקולים האלה.
לפני שאתה יוצר קשר איתה, קח בחשבון שהיא כבר לא בת 19, אלא מבוגרת ממך;
יתכן שזה לא שיקול במערכת השיקולים שלך, ואין לך בעיה עם מישהי שכבר לא בגילך (ולא ששרון כזאת מבוגרת, אבל אני זוכר שכשהייתי בגילך, אפילו בחורות מבוגרות ממני במספר שנים היו נראות לי חטיאריות...).
אך אם זה חשוב לך, אז תצטרך למצוא מישהי אחרת כמו שרון, רק בגיל שלך.
אני בטוח שיש, ואולי שאר חברי הפורום יוכלו לעזור בנושא.
שיקול נוסף שהבנתי שקיים אצלך הוא הכסף, וזה באמת מגביל אותנו למספר מצומצם יותר של בנות מתאימות.

אני מתאר לעצמי שהתגובה הזאת שלי לכשעצמה היא לא מספיק פרודוקטיבית, אבל אולי היא תגרום לחברים אחרים שיכולים לעזור יותר ממני, להחליט לענות לך יותר ברצינות.

בהצלחה!

נ.ב. אני יודע שיש בחורות שאפילו מחפשות את ה״בתולים״ ואוהבות את התחושה הזאת של להיות הראשונה שלך ולחנוך אותך וללמד אותך; לצערי אין לי פרטים על בחורות ספציציות יותר...

[/QUOTE]

[QUOTE=Cyborg]ועוד משהו:

כמו שאני ממליץ לך להתעלם מהטפות המוסר שלנו, אני גם ממליץ לך לעשות דברים נוספים שהדעות חלוקות לגביהם (ואולי אתה כבר עושה אותם היום).
אחד מהם, הוא ללמוד על הנושא כמה שאתה רק יכול, גם מקריאה וגם מסרטים.
כן, סרטים.
אני מכיר את המוסכמה שכביכול הסרטים מלמדים אותך דברים לא מציאותיים ושאם תתבסס עליהם זה רק יזיק לך, אבל יש לי כמה תשובות על זה:

א. זה מה יש; עבור מי שלגמרי לא מנוסה, זה יותר טוב מאשר לא לצפות בכלל
ב. כמעט אף בחורה לא תתלונן אם תתפקד במיטה כמו גיבור פורנו ולא כמו גבר רגיל
(בהנחה כמובן שלא תעשה לה דברים לא נעימים; אני מניח שיש לך מספיק היגיון כדי לזהות בסרטים דברים שאינם נעימים, לפחות לחלק מהבחורות, ולהימנע מהם)
ג. יש לא מעט סרטי הדרכה, אפילו חופשיים ברשת
[/QUOTE]
תודה רבה, והאמת שלא חשבתי כך, הייתי בטוח שכולן חסרות סבלנות שרק רוצות שזה יגמר כבר, אם אתה אומר שהן מחפשות את הבתולים כמו שרון (ועל פי ההמלצות כאן ועל פי מה שאמרת) בהחלט אשקול אותה, ולא אכפת לי מבוגרת יותר. (בת 30-40 זו סבבה לגמרי לפי דעתי)
ואני בהחלט אחפש אחת שתהיה מדריכה או בדמות מדריכה.
אני אחפש סרטוני הדרכה כמו שאמרת, וכן, אני כמובן יודע להבדיל בין לא נעים לנעים.
תודה :)

[QUOTE=Gh0st] [QUOTE=_Omer_]

[QUOTE=look0065]העצה הכי טובה שאוכל לתת לך ושהלוואי שהיו נותנים לי היא
שאם עוד לא התחלת אז אל תתחיל
זה לא סקס זה קריקטורה של סקס.
אתה מיואש ולא מאמין בעצמך אבל עדיף להכיר מישהי בדרכים מקובלות יותר ולחוות את זה ככה.
זה לא שווה את זה וזה מצב של "נגעת נסעת" אחרי כמה פגישות יהיה קשה לא להתמכר
[/QUOTE]

עזוב

[QUOTE=דיסקרטי373]אח שלי העזרה הכי טובה בשבילך זה לא להיכנס לעולם הזה זה ממכר במיוחד אם לא התנסיתה עם חוקים תשמע לי על תיכנס לזה כי אי אפשר לצאת אחר כך [/QUOTE]
כבר הגעתי למצב נואש לגמרי, 19 שנה שאין לי כלום, פשוט כלום :(
בקושי חיבוקים אני מקבל, ומודע לבעיות שלי של הביישנות והכל..

אני לא דואג להתמכרות, דיי בטוח שלא אתמכר לזה.

בקטע של הפעם הראשונה בזה אתם צודקים, עדיף עם בחורה שאוהבת וכל זה. [זה מה שהבנתי ממה שרשמתם, אם לא הבנתי נכון, תקנו אותי בבקשה] ואתם צודקים ב 100%, אבל לאחרונה אני קורא יותר ויותר על בנות שמתבאסות שהגבר חסר ניסיון ונמנעות מכך, אז.. חשבתי לבוא עם ניסיון.
כמובן שאם יש לכם עוד מה להגיד בנושא, אשמח מאוד לשמוע :)
[/QUOTE]
*נאנח*
עוד אידיוט טרי הגיע, והוא רוצה להגיד לכולם, לוותיקים והמנוסים, אייך העסק, שהוא לא מבין בו כלום, עובד.
עומר אתה לא הראשון ולא האחרון.

עצה קלילה:
אם אתה מגיע למקום מסוים, ואתה שומע מה רוב האנשים אומרים לך, וזה חוזר על עצמו, יש לך 2 אפשרויות:
1. להקשיב וללמוד.
2. להקשיב ולא ללמוד.
רק עשה טובה, אל תצא חמור גמור, ותגיד לכולם שהם טועים, זה מעיד שאתה מקרה אבוד וחסר תקנה, ולעזור לך זה ביזבוז זמן.
אבל אף אחד לא כועס ואנחנו די מבינים, כי כולנו התחלנו חסרי מושג.

ועוד דבר שהוא החשוב ביותר:
אני מבין את הסיבה שלך, היא הגיונית, ואני מקבל אותה, אבל עצה ממישהו עם קצת ניסיון, אחרי שתלמד ותצבור ניסיון מינימנטלי, ויעברו עליך לא מעט פאשלות ונפילות כואבות בדרך, ואתה תרגיש מעפן, אבל זה חלק מהדרך, אבל תזכור! אחרי שהשגת את הביטחוןניסיון שלך, אם תוכל, ושוב תשים לה, אם אתה תוכל או תצליח, תברח מהעולם המתעתע הזה, כי המחיר שהוא גובה יקר ואין בו רחמים.

שבת שלום.
[/QUOTE]

מצטער אם נתתי לך להרגיש ככה, אני בהחלט לא חסר תקנה..
אני יודע שאתם הרבה יותר מנוסים ממני בקטעים כאלה, אבל לפי איך שאני מכיר את עצמי לא נראלי שאתמכר. אבל כן חשבתי על זה בימים האחרונים.
ואני בהחלט אאמץ את מה שאמרת, אחרי שאשיג את הניסיון בהחלט הדבר הראשון שאעשה יהיה להיגמל מהעולם הזה ולעזוב אותו.
תודה רבה! :)
שלח תגובה

חזור אל “בקשות להמלצות סקס -רק כאן מבקשים ומקבלים המלצות ספציפיות !!!”