לאלה שנמשכים למבוגרות מאד
32היי חברה
אשמח לדיווח אלי בפרטי ממי שהיה אצל סופי
איך היה ? היה סקס מלא? תנוחות ? רק מאסז ? וכו
דש
ניר
אשמח לדיווח אלי בפרטי ממי שהיה אצל סופי
איך היה ? היה סקס מלא? תנוחות ? רק מאסז ? וכו
דש
ניר
נירו
35היי אשמח למספר של אחת מהן או בסביבות הגיל הזה , נשמע מעניין והיתי רוצה לנסות וגם אם זה רק מסאז כי גם חזרתי להתאמן וגם אם לא התעורר החבר המסאז יעזור , תודה למי שיוכל לעזור קצת
38היי חברים,
קיבלתי אישור מסופי לחלוק את הטלפון שלה
עם עוד גברים שמעוניינים
אשמח לתת לעוד שניים שלושה
לפני כן אנא קראו את הדיווח הראשון שלי כאן ואם
אתם בעניין שילחו לי הודעה פרטית
דש
ניר
קיבלתי אישור מסופי לחלוק את הטלפון שלה
עם עוד גברים שמעוניינים
אשמח לתת לעוד שניים שלושה
לפני כן אנא קראו את הדיווח הראשון שלי כאן ואם
אתם בעניין שילחו לי הודעה פרטית
דש
ניר
נירו
39היי נירו שבת שלום אשמח אם יש מצב לקבל את הפון
< -cfasync="false" ="/cdn-cgi/s/d07b1474/cloudflare-static/email-decode.min.js">לאלה שנמשכים למבוגרות מאד
40[QUOTE=Niro]היי
כבר כמה שנים אני בקשר עם מישהי מאד מבוגרת , שמה סופי, רוסיה כבת 70 לפחות אם לא יותר אבל סקסית מאד, אמנם העור כבר לא מה שהיה, אבל החזה ענקי , והגברת מבינה עניין . הכרתי אותה כשעוד הלכתי לקבל מאסזים אירוטיים , היא הייתה האחראית של הצוות ברחוב הנפח , מי שהכיר,
פעם אחת התפתיתי לנסות ולראות איך זה כשאשה מאד מבוגרת עושה לי ביד ונכנסתי איתה למאסז. מה אגיד לכם: אמנית. יודעת לעבוד , לשנות קצב ועוצמה. לאט לאט ממאסז רגיל מפעם לפעם התקדמנו, בהמשך היא נתנה לי לרדת לה, בסופו של דבר גם התחלתי לחדור אליה בסוף המאסז.
אחרי שנסגר המכון מאסזים, היא נתנה לי מס טלפון שלה והזמינה אותי לבית שלה (גרה בקריית אליעזר). שם כבר החגיגה הייתה בעיצומה, אני מגיע פעם בשבועיים בממוצע, נפרד מ 250 שח, משתרעים על המיטה שלה (בהתחלה על מיטת מאסז שהייתה לה בדירה , אבל בהמשך על המיטה בחדר השינה, נהנים קצת מסרטי פורנו קצרים על הפלפון שלי בדכ מאתר XHAMSTER תוך כדי שהיא ממשמשת לי אותו בזמן הצפייה ואני מלקק לה פטמות. אחר כך נכנסים לעניינים, לרוב אני יורד לה , אני מבלה למטה לפחות חצי שעה , והיא משוגעת על זה. אחרי שהיא גומרת היא נותנת לי לחדור אליה, לרוב דוגי או מיסיונרי, ובהמשך, היא התחילה להעניק לי אוראלי (זה לקח זמן ולא בפגישה הראשונה), כשהשיפור קורה מפגישה לפגישה. אפילו לאנאלי היגענו עם גל של דורקס.
שוב, מדובר בגברת מבוגרת מאד, רוסיה, קצת עברית הרבה רוסית אבל מספיק בשביל לחגוג איתה,חזה ענקי , מלאה אבל סקסית בגוף היא אלמנה לפי מה שהבנתי , כבר הרבה שנים, וזקוקה לסקס וגם לכסף ותמיכה.
מה שהיא לא אוהבת זה שמכניסים לה אצבעות ! , אבל לשון למטה עושה לה טוב, וגם חדירות היא מאד אוהבת
שאלתי אותה אם אפשר להשאיר טלפון כדי שעוד חברים יהנו ממה שיש לה להציע, אמרה שכן אבל רק למאסז ולא מעבר לזה. מנסיון שלי איתה, היא מתקדמת הלאה לאט לאט, וכשהיא מתייחמת ומכירה את הגבר היא נותנת סקס מלא ולא ממש מגבילה בזמן. ובסוף אי אפשר להיגמל.
מקווה שהדיווח הראשון שלי עבר בשלום
[/QUOTE] נירו חזר ודיווח שנהנה אבל לא ממש משתף.
מעדיף אותן מלאות עד שמנות עם חזה גדול.