כ קרולינה ביאליק 127 - דף 2 - סקס אדיר

קרולינה ביאליק 127

11
[QUOTE=סופר לה טיב]
אין. צריך לחפש ברחובות סמוכים.

שים לב שאתה סוטה מהנושא של השרשור, קרולינה בביאליק 127.
[/QUOTE]

לא חושב שיקרה משהו אם נסטה קצת מהנושא.
מה הבעיה?
לא שאלתי על כוכבי השמייים.
קבל בהבנה. Embarrassed

קרולינה ביאליק 127

14
יפה שאנחנו סוטים המון מהנושא, אבל לבקשת הדגימה של מיה:

היום מיה קיבלה אותי בחיוך נחמד, רשימת חוקים, והופ למקלחת.
מתחילה במסאג' דומה למה שתואר (יחסית עדין אבל לא חירטוט, רמיזות וליטופים מאחורה, והופ להתהפך)
אז זכיתי לראות את כל החבילה: רזה, עם חזה סיליקון עגול ופטמות שפיציות. מתחילה בשימון ומשחקים מנוסים. מציעה בודי, ובתפריט יש טיט-פאק (למרות הסיליקון, הם עדיין לא גדולים לחביקה טובה). גוף על גוף יפה מאוד, ומגרה. מחייכת כל הזמן, אבל אולי טיפה נבוכה.
מגיבה בחיוב לבקשות לשינוי תנוחות כל עוד זה במסגרת החוקים.
עבודת יד יפה ומגוונת ומשומנת היטב.
לא יודע איך היא יחסית לבנות אחרות במכונים, אני רגיל בעיקר לפרטיות.
כן היה לי חשש לפרטיות אבל בשעה שהייתי היום לא היו עוד מבקרים (שראיתי...)
חייב להגיד שלא מצאתי מזגן בחדר הטיפול הספציפי שלי, אבל עם זאת לא היה חם מעבר להגיוני...

קרולינה ביאליק 127

16
[QUOTE=חורחה]יום שבת 40 מעלות מרגיש כמן 50.
קם בבוקר חרמן, פותח את הפורום וקורא דיווח על אנה מביאליק 127.
פוקד את המקום פעם ראשונה, פקידה חביבה לוקחת אותי לחדר נקי ומסודר והכי חשוב ממוזג.
מגיעה בחורה רוסיה בלונדית קומפקטית עם ציצי נחמד, מתוך סקרנות מבקש לראות עוד בנות סהכ 5 בנות כולן צעירות וכולן רוסיות
בסופו של דבר בוחר בראשונה , קרולינה הערכה שלי בת 27-28 לא שאלתי לגיל מדויק
לא הכי יפה בפנים אבל שהורידה את המיני והסטרפלס נגלה גוף מדהים ללא טיפת שומן , כמה קעקועים בטוב טעם
ציצי קטן וחצוף עם פיטמות שובבות, אני בגדול חובב חזה גדול אבל הייתי מאוד מבסוט מהמראה שלה.
כוס יפה ומגולח וטוסיק מהסרטים.
מקלחת קצרה ויאללללה לעבודה.
מסג׳ מקצועי מעולה , מתחילה מהרגליים כולל כפות, מידי פעם עושה נעימי לביצה עם הציפורניים, קנתה
אותי בקטע, ממשיכה בגב ובידיים, מתפסת תוך כדי ועושה בודי אמיתי, יש לה עור ממש נעים והחיכוך בבודי
אש!
תוך כדי שואל אותה מאיפה במקור ? עונה מרוסיה מקרים, אני ממלמל משהו על חצי האי, זכרתי משהו משיעורי היסטוריה
אחרי 15 דק מבקשת להסתובב
אני מסתובב ומתפעם מהגוף שלה , הייתי זורם איתה בכייף לכל הרפתקאה, היא מגרזת אותי בשמן ומתחילה להתגלש עלי כמו בלונה גל שסגרו השבוע.
קצת פחות זמן עיסוי מהגב ומתחילה לנגנן על שמוליק , אני מלטף את הטוסיק ואת הציצקס הקטנים , היא עושה טיטי פאק בקטנה, כי הם באמת קטנים.
מוסיפה עוד שמן למדורה ואז מגיע השפריץ הגדול, מנקה אותי במגבון ומציעה מקלחת משותפת
סיכום:
מקום מפתיע לטובה, פעם הראשונה שלי שם ואחזור
הבחורה משקיעה וחמודה , לא יפה בפנים אבל גוף אתלטי סוף הדרך
מחיר 250 שח
זמן 40 דק מכניסה ליציאה , כלל שתי מקלחות
זמינות שלה : כל יום למעט ג ו ד שהיא לומדת , עובדת משמרות ערב החל מהשעה 18:00
סיכום סופי 8 מתוך 10 במדד חורחה.

רוצה לחזור לדגום את אנה וגם את ננסי

[/QUOTE]

כל מילה, בגדול... וכמה הערות בקטנה:

הייתי היום לראשונה בביאליק 127. מאוחר בלילה, ואין ספק שלו היה שם מישהו היה יודע לאן אני נכנס.
דלת אחת שאליה מובילות כמה מדרגות ישר מהרחוב. מי שמכיר, יודע. בעיית דיסקרטיות ראשונה.

הפקידה (גוף פצצה) הכניסה אותי לחדר והבטיחה כי תיכף תשלח בנות.
התיכף, לקח מעט יותר ואז נכנסה קרולינה והציגה עצמה. אמרתי סבבה. תהתה: את לא רוצה לראות אחרות?
לא עניתי. לא זכרתי מה היה הדיווח עליה והחלטתי לנסות, במיוחד אחר מבט חטוף על הגוף שלה.
יש פער עצום בין הפנים שאינן נאות ואינן מחייכות, לבין הגוף (פרט לחזה) הכי מדהים וחצוף שראיתי מזה זמן רב.
לקרולינה (נמוכה, 1,62 להערכתי) רגליים מדהימות ושרירות שעולות אל תחת מהסרטים: עגול, חצוף ומתוח. גב יפה ומאחורה, כשהיא עדיין עם הבגד הקצרצר היא מחזה מרהיב. לא פחות.

ביאס אותי שהיא הייתה די מרוחקת ולא מחייכת. אבל הי פיצוי.

העיסוי שלה מצוין, וגם כאשר הוא בצד המקצועי הוא ארוטי. המגע שלה נעים, יסודי, ורומז.

כשהפכה אותי, עיסתה בעדינות ואז עלתה לבודי בו השתמשה בכל הגוף(!) כדי לגלוש עלי ולחרמן אותי.
למרות שאין לה כמעט חזה (ממש ממש קטן) היא עובדת אתו כמו אמנית עם מכחול.

ו... אכזבה: ההרפיה לא הייתה טובה. קצת בעיה בתקשורת בינינו, אבל לא הייתה ברמה של העיסוי.

אני חושב שאחזור אליה, ונראה לי שהפעם הבאה, עם תקשורת טובה יותר, תצדיק.
יש משהו שאני מבין אותו: לא פשוט לנערה מעסה עם לקוח שאותו היא פוגשת פעם ראשונה. יש כנראה חרדה לגבולות.

הגבולות: ניתן ללטף הכול, אך בלי להחדיר אצבעות. לא שאלתי על אקסטרות מכיוון שבעניין הזה, הפורום אמר את דברו.

בעיית דיסקרטיות:
כשיצאתי, לא טרחו ממני לפגוש לקוח נוסף (גבר) במסדרון. מביך ולא מתאים. צריך להקפיד על זה מצדן ואילו מצדנו לוודא!

תיהנו!

שום דבר לא מפתה אותי חוץ מהפיתוי!
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”