כ ניקה, פנינה בפתח תקווה. - דף 4 - סקס אדיר

ניקה, פנינה בפתח תקווה.

31
[QUOTE=לומברוזו] לניקה שם רוסי ואפילו מראה רוסי וכמובן מוצא "רוסי", אבל לדעתי יש לשייך אותה לקבוצת הישראליות.
היא בארץ לפחות 20 שנה, למדה בארץ באוניברסיטה וסיימה בהצלחה , עובדת גם במשרה נורמטיבית, לפי התרשמותי אינה נאלצת להחזיר חובות או לפרנס משפחה.
לכן השירותיות שלה פחותה משל רוסיות "אמיתיות" , ובפרט התיירות הנמרצות , והשריטות שלה בהחלט שורטות גם את המבקר המזדמן.
[/QUOTE]

אני נוטה להסכים חלקית עם לומברוזו מפני שלדעתי היא יותר גרועה מישראלית .
ישנן לא מעט "רוסיות" שהגיעו לארץ ונמצאות בה תקופה ארוכה והופכות להיות יותר חצופות אף יותר מהישראליות . ואני לא מתכוון רק לעובדות בתחום .
כפי שיווח רוני ואחרים הבחורה חצופה ונצלנית , משחקת משחקים ושקרנית . אני מצטער על התגובה הקשה , אבל זה האופי שלה . חבל שאחת כמוה נמצאת בארץ .
הפוך כל חסרון ליתרון

ניקה, פנינה בפתח תקווה.

32
[QUOTE=boun]
לאור הניסים והנפלאות שנכתבו, לא הייתי בטוח שזו אותה אחת שכבר נכתב עליה שכן חוויתי בחברתה היתה אחרת לגמרי.
אחרי שקראתי את ההודעה הראשונה צלצלתי וכבר מהשיחה הבנתי שזו אותה אחת שכבר נכתב עליה וביקרתי אצלה לפני שנה שנתיים וההתנהלות שלה כמו גם המראה והיחס גרמו לי ללכת כלעומת שבאתי.
אחת החוויות הכי מוזרות שהיו לי - התנהלות של מורה שמנהלת מפגרים.
צר לי לומר אבל ההודעה הראשונה נראית כמו דיווח מטעם...
[/QUOTE]
[QUOTE=pro]
היתי אצל ניקה לפני שבועיים ראיון קצר, ובחרתי את המסלול המקוצר 300 לחצי שעה , מיד עיקמה פנים ואמרה שב300 המציצה לא חשופה התרציתי ובחרתי במסלול הארוך . ירדה למציצה אחרי 20 דקות שרציתי לזיין שאלה אם יש לי גומי , אמרתי לא , ענתה "מה אתה לא יודע גבר צריך להביא גומי". הזוי.. הכל טוב ויפה אבל איך ב300 רצית לתת לי מציצה לא חשופה אם אין לך גומי , כמו שרוני אמר נוכלת גמרתי הלכתי , לא אחזור יותר
נ.ב העליתי תגובה בשרשור הקודם שהעלה discrety 373 אבל admin לא שחרר עד היום
[/QUOTE]
זה בדיוק המילים הנכונות !!!
אלו המילים המדויקות !!!
הזוי לגמרי...
בקיצור נקניקיה....לא בריא...ולא מומלץ...ראו הוזהרתם !!!
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

ניקה, פנינה בפתח תקווה.

33
אהלן חברים.
לא מזמן נחשפתי כאן באחד הפירסומים לבחורה בשם ניקה.
היא נמצאת במרכז העיר פ״ת.
התקשרתי אליה וקבעתי להיפגש איתה.
פתחה לי את הדלת בחורה נחמדה, רוסיה, בת 28.
נראית מצויין !!
רזה ומטופחת !!!
שילמתי 300₪ וקיבלתי פינוק של מלך באמת שנהיה מדהים.
לגבי אופי הפגישה צריך לדבר איתה ולתאם ציפיות ולפי זה היא לוקחת תשלום.
שום אני מחדד שהיה פשוט מדהים איתה!
נחמדה וזורמת וללא ספק יודעת לפנק !!
אני יודע על עצמי שאני בטוח יחזור אליה !!

ניקה, פנינה בפתח תקווה.

36
ריח חזק של יחצנות....
לדעתי מדובר בבחורה עצמה שמפרסמת את עצמה...
איך בן אדם שרק לפניי יומיים הצטרף לפורום בדיוק מדווח על בחורה שהשרשור שלה כבר שנתיים לא מדוסקס?
ההודעה הקודמת ב2015 של מורינו ורבנו הרב רוני...
ומה שראיתי בתגובות למעלה הבחורה מודעת לפורום
גם כותב/ת שנתקל בפרסומים שלה באתר דבר שלא ראיתי במודעות על בחורה בשם ניקה מפתח תקווה....
ואם זה היה בפורום אז למה כתב/ה את חוויותיו פה בשרשור הזה?
בקיצור חברים אל תסמכו על הדווח הזה....
אני מוכן לשים את האיבר שלי על זה שהבחורה עצמה כתבה את התגובה
הזהרו מנפילה

אם לא תעמוד על שלך שלך לא יעמוד

ניקה, פנינה בפתח תקווה.

37
אני מכיר אותה שנים גם דיווחתי בעבר .לבחוה יש שרות טוב אבל גם כמה שריטות . אן לה קונדומים או כי היא מתקמצנת לקנות או היא מעדיפה גמירה בפה . היא כבר כמעט בת 40 ציצי קטן לבנה מאוד תחת אגסי היא עובדת עבודה נורמטיבית ובערב משלימה הכנסה.

ניקה, פנינה בפתח תקווה.

38
בנוסף צריך לתאם כמה שעות מראש, אן ספונטני והיא זרמה עם כמה שאני מכיר לסקס ללא חליפת לטקס .כמו שנאמר היא כמו מורה לילד מפגר עם כל מיניי הוראות לא לזוז וכאלה. ואם תבוא דקה לפני הזמן שניקבע היא לא תכניס אותך היא מסתכלת בעינית הדלת ולא פותחת. משקרת הרבה ערמומית מאוד .

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”