כ ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד - דף 53 - סקס אדיר

ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד

521
[QUOTE=גוגלפייס]אהלן, חדש בפורום וקצת בסצינה

שוקל לקחת את ליזה וויקה ביחד?

מישהו ניסה? אני אשרוד ? שווה 1000₪?[/QUOTE]

הן לא עושות קטעים לסביים
הן לא דו מיניות

ככה שאם בא לך להשתעשע עם שתי פצצות מאוד מיניות - סחטיין
אם אתה מחפש את הקטע של מין מלא בשלישיה שאחת מתעסקת עם השניה - תחסוך את הכסף וקבל בתמורתו שעתיים, שעה עם ליזה ועוד אחת עם ויקה.

לבריאות
תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

522
הייתי פעם ראשונה אצל ליזה התאכזבתי מהפנים שלה כמו חורים צלקות בפנים, הוריד לי לא נכנסתי, עוד משהו אתה נכנס למלון מגיע לקומה לדירה אתה מרגיש שאנשים יודעים בדיוק לאיפה אתה הולך ומה אתה עושה מין מצעד הבושה

525
שתבינו הבנות האלה שתיהם מקסימום יעבדו במלצרות במדינה שלהם, אנשים פה מתלהבים במוגזם, ברוסיה הם ממש לא יפות ואפילו מכוערות , אל תתנו להם כוח פה ,לפי דעתי אחרי שראיתי את ליזה ולא נכנסתי שאפילו לארץ שלנו היא בכלל לא יפה

526
Aviv123 אנשים פה איבדו את הראש, ההגיון, השכל וכל מה שביניהם
אני רק מרחם עלייך עם התגובות שאתה הולך לחטוף פה מכל האוהדים השרופים שלה בעוד 1,2,3.....
לא הבנת שאסור לכתוב נגד ליזה בפוסט הזה זה נוגד את אמנת ג׳נבה

527
ליזה מדהימה והיא מנותנות השירות הכי טובות שיש לנו 11עמודים של מחמאות ופירגון על השירות והביצועים לא נכתבו מעצמם אצל ליזה אתה מלך
aviv123 בן אדם שקורא לבן אדם אחר מכוער הוא מכוער בעצמו ומתנהג בכיעור כתבת שאסור לתת לליזה כוח למרות שאינך מכיר אותה ולא נכנסת אליה כאן הוכחת שיש לך משהו אישי נגדה וברור שיש לך אינטרס לפגוע מאוד מזכיר את המילים של צ'ארלי וחצי שכתב שקרים על ליזה

529
[QUOTE=blover69]Aviv123 אנשים פה איבדו את הראש, ההגיון, השכל וכל מה שביניהם

אני רק מרחם עלייך עם התגובות שאתה הולך לחטוף פה מכל האוהדים השרופים שלה בעוד 1,2,3.....

לא הבנת שאסור לכתוב נגד ליזה בפוסט הזה זה נוגד את אמנת ג׳נבה [/QUOTE]

ידידי,
לא איבדו את הראש ולא כלום.
מותר לכתוב הכל, כל עוד זה בטעם טוב ומכבד.
מה שהבחור עשה זה להכפיש סתם...

היה יכול להסתפק בתגובה הראשונה שלו, קרי - באתי, ראיתי, לא מצאה חן בעיני, ויתרתי.

החלק השני פשוט מיותר.

על איזה "כוח" בדיוק אנחנו מדברים?
יש פה שתי נשים, שנותנות שירות מצוין. בלי להתווכח על המראה (כל אחד ומה שהוא אוהב).
לא העלו מחירים, לא מתקתקות - להיפך, משקיעות ולא מסתכלות על השעון.
וזה כבר הרבה זמן ככה.
וזה נדיר במחוזותינו.

אגב, בסיבוב הקודם שלה, ליזה היתה הרבה פחות יפה, מאז עשתה ניתוח פלסטי בפנים. גם אז כמו היום היא נתנה שירות מעל ומעבר.

בקיצור - הרוויח ביושר את מה שהוא עומד לחטוף.

שבת שלום,
מ"פ
גם זונה היא אדם; תן כבוד קבל כבוד. יחס גורר יחס.

530
מלח ידידי מה הוא כבר כתב מה אתם ישר קופצים?? לא נמאס לכם.
מתי תבינו שאתם סהכ שטר אצל ליזה ולא מעבר לזה, היא צריכה את ההגנה שלכם? לא מבין מה אתם כל פעם מחדש קופצים ומגינים
שחררו ממנה כבר. אשכרה נמאס לקרוא עליה ולהגיב עליה ולרוב זה בגלל כל אותם אלו שישר קופצים להגן על ״מלכת אנגליה״, נמאס

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”