כ הדבר הכי מטורף שהיה פה - דף 2 - סקס אדיר

הדבר הכי מטורף שהיה פה

12
יש פה אנשים שעובדים בעבודה קצת רצינית ותובענית. אז אולי הרוב פה פנסיונרים משועממים ומנסים להיות פיוטיים ואו סופרים בשקל , אבל השתדלתי להיוץ תמציתי ביותר.

ובאמת כל מילה נוספת מיותרת.
כאמור, היה כבר דיווח מפורט יותר משלי, כפי שציינתי, רק הספתי שהיה מעולה.

הדבר הכי מטורף שהיה פה

19
היי אנשים,
קצת באיחור כי בזמן האחרון יש לי בעיית זמינות...
ביקרתי את יוליה מרחוב ליבנה פעמיים בשבועיים האחרונים.
בחורה באמצע שנות ה-20 קומפקטית, נקייה ואסטטית , גוף מושלם שמבקרת לראשונה בארץ.
התקשורת באמצעות וואטסאפ באנגלית , הבחורה דוברת רוסית נמצאת ברחוב ליבנה בחיפה.
400 לשעה , 2 מספרים.
קבעתי ויצאתי לדרך, על הדרך הבאתי איתי משהו קטן לשבירת הקרח (כמו שאני אוהב לעשות).
דופק בדלת ורואה מישהי קטנה חייכנית ומתוקה!!!!
סמול טוק קטן באמצעות גוגל טרנסלייט ונכנסים לחמ"ל תוך כדי מזמוזים .
הבחורה מאוד ליברלית (לגבי אקסטרות לא דרשה תשלום אבל אני מאמין שלכימיה יש משקל)
מציצה חשופה ואיכותית ועמוקה כשאפילו גמרתי באחת מהפעמים.
הסקס אותה כלל כל תנוחה שביקשתי והיא גם מתאמנת אז הסיבולת שלה טובה :-)
קיבלה אצבעות גם לפתח שבא בד"כ עם סורגים ממש בקלות וללא שום התנגדות (לא ניסיתי אבל אני יודע שהיא מקבלת גם אנאלי)
הבחורה מאוד נקיה ומתקלחת גם בין האקטים ואני ממליץ גם לכם לעשות זאת לטובת הכימיה.
ועוד בנושא הכימיה...
תבואו נקיים ואסטיים ושימו על עצמכם בושם, סוכריה או מסטיק גם ישדרגו את ניחוח הפה (במידה ולא הספקתם תתקלחו אצלה לפני)
בחורה זו בחורה גם אם היא נותנת שרות - תהיו נחמדים ואדיבים , תביאו משהוא בקטנה (שוקולד, שתיה, משהו לנשנש...) אני מתייחס אל רוב הפגישות (בעיקר אצל בנות ווסנה) כאל דייט בקטנה וזה מעצים את החוויה.
הבחורה בערך לבד במדינה חדשה (באה עם עוד חברה - לרה שעובדת שתי רחובות מקבילים -לא ניסיתי) אז קצת צומת לב תשדרג את הכל!!!.
הבחורה לא עומדת עם סטופר ונותנת GFE אמיתי - ממש כמו חברה רק ליברלית יותר וישנה אפשרות גם לשלישיה !!!!!!
ובשורה התחתונה היא מסוג הבנות שאלוהים חנן אותן בגוף מדהים והן רוצות להתפרנס ממנו על הדרך והיא עושה את זה ממש טוב.
תשמרו עליה ותהיו נחמדים ותאמינו לי שזה ישתלם לכם!!!!
אני יודע שפרסומים כאלו יעמיסו לי את התיבה ואני לא אתעלם מאף אחד אבל קצת סבלנות כי בשבוע הקרוב אני לא הכי זמין במהלך היום.
לכו תזדיינו ,
בובו
תזיין ותרוץ לספר.... לפורום!!!

הדבר הכי מטורף שהיה פה

20
עכשיו קלטתי שיש פרסום באתר בשרשור אחר...
http://m.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=19417
המספר הוא לא שלה אלא של פקיד שכנראה מתאם את הפגישות בין הבנות, הדיווח שלי מתייחס ליוליה.
לכו תזדיינו,
בובו

תזיין ותרוץ לספר.... לפורום!!!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”