זה קרה אחרי שפיטרו אותי מהעבודה. בהתחלה עוד קמתי מהמיטה, המשכתי לחפש, הגעתי לראיונות עבודה, אבל כלום לא זרם. בחודש הראשון עוד החזקתי מעמד, בחודש השני כבר נשכבתי במיטה מתקשה לצאת.
חשבונות נערמו והעננים אפפו אותי. בלילות הייתי מדפדפת בין ערוצים, מחפשת עניין מתקשה להירדם אחרי ימים ארוכים של שינה, מוצאת מפלט באוננות, בסרטים מיניים ואחרים. כל סצנת סקס מעירה את גופי ושולחת את ידיי לכוס שלי.
בדרך לא דרך הגעתי לאיזה אתר על סקס, ובין הסרטונים ודגימת הזונות נתקלתי בדף דרושים. מה יש להפסיד חשבתי? ולמחרת כבר הרמתי טלפון.
הגעתי לראיון בצהריים, דירת עיסויים, משרת פקידת קבלה. בין שאר השאלות שנשאלתי, הייתה גם שאלת המשיכה - למי את נמשכת? מה זה משנה, שאלתי? אני בתפקיד פקידת קבלה. תפקידי להיות שירותית ונחמדה, לא להזדיין.
הראיון הסתיים והתקבלתי. התבקשתי כבר להישאר ולהתחיל, מה כבר יש לי לעשות? הסכמתי.
הימים עברו, ואני נהניתי מהעבודה, גברים נכנסו ויצאו והבנות קיבלו אותם בחדרים אחוריים בדירה, קולות נשמעו מידי פעם מהחדרים, אבל אף פעם לא יצא לי לראות משהו מעבר לכניסת הלקוח.
הבנות היו נחמדות, צעירות מאוד, חלקן בקושי דוברות עברית, ובזמני המנוחה הייתי יושבת איתן, שותה קפה ומקשקשת.
הקושי הכלכלי היה גדול, אמנם נכנסה משכורת אבל חודשיים ללא שכר גרמו למפולת רצינית בחשבון הבנק שלי שאיתה התקשתי להתמודד, ומידי פעם יצא לנו לדבר על זה, על ההבדל בשכר שלי לשכר שלהן...
וזה קרץ לי. ממש קרץ לי.
יום אחד אחת הבנות איחרה, והלקוח כבר הגיע. היא ביקשה שאעכב אותו וכמובן לא אספר לבוס.
הבחור הסתכל על השעון והיה חסר סבלנות, בצדק... 10 דקות איחור ואין צפי להגעה, כמובן שאמרתי לו שהיא כבר מגיעה וניסיתי להיות נחמדה ככל האפשר.
הובלתי אותו לחדר ואמרתי לו שיתארגן בנתיים והיא כבר מגיעה. יצאתי ולאחר כמה דקות חזרתי והוא שוכב על מיטת הטיפולים, עירום, הזין שלו עומד זקוף ורחב, הלב שלי החמיץ פעימה לרגע. הוא אפילו לא נרתע כשהתקרבתי, לא שם על עצמו מגבת או הזיז את מבטו, רק סקר אותי מלמעלה למטה.
התקרבתי בחשש, תוהה מה לעשות, האם להגיד לו שהיא עוד מתעכבת ולהסתכן בכך שיתעצבן ויילך?