יש אם לי שאלה קצת מוזרה... (טוב לחלק מכן אפילו מאוד מוזרה),
מה
אני בן 28 וחזרתי החודש משהות של שנים בחו"ל... עכשיו אני מאוד נשלט מינית ואני נורא אוהב שבנות בכללי מנצלות אותי ומתייחסות אלי בזלזול...
כשהייתי בחו''ל הצעתי את עצמי לנערות עובדות כמה פעמים בתור משרת (נהג הסעות, מנקה ועוד דברים)... פיתחתי אהבה מיוחדת לזה... נשים עובדות יכולות להיות ממש רעות ולשנוא גברים באופן כללי... גם האפשרות להרגיש מושפל ונחות לפני נערת ליווי שבאמת מתייחסת אלי כמו לאפס מרגשת בטירוף!
אני מנקה הכל כולל הכל, כולל שירותים, ספונג'ה ופאנלים... אני גם עושה תיקונים קלים, יכול לצבוע, לבשל לגנן ועוד...
אני מחפש מישהי שתהיה מעוניינת לנצל אותי ולהשתמש בי כעבד ניקיון וכסנג'ר לכל מיני מטרות... אני מאוד רציני ומסור וגם מאוד פרפקציוניסט!
אני כמובן לא דורש שום תמורה תמורת השירות הזה, לא כלכלי ולא מיני. אבל אני כן רוצה מישהי שתהיה רעה אלי ותתייחס אלי בזלזול ובאמת תנצל אותי...
הגיל פחות קריטי בעיני... חשוב שתהיי באיזור המרכז.. ושתהיי פתוחה להתייחס אלי מגעיל... שתהיה לך את הגישה הנכונה... אם תרצי, אז אפשר לעשות סידור שאני אבוא כל כמה זמן... את תנוחי ואני אנקה.
בשעת הדחק אני אפילו מוכן לשקול להיות עבד הבית של מכון... אם הבנות באמת יתייחסו אלי כמו עבד...
אני אשלח תמונה בפרטי למתעניינות