בוקר טוב... אני מבקר בפורום הזה כבר מעל שנתיים. וקורא את כל מה שרושמים כאן, לא היה לי צורך להירשם כחבר אבל המקרה הזה חייב אותי לרשום תגובה. מסתבר שהייתי הלקוח שנכנס אחריך, לפני כשבועיים שלושה אם זכרוני אינו מטעה אותי. תקשיב ידידי רושם הפוסט. הייתי אצלה שעה ושילמתי רק על חצי, חצי שעה היה רק להוריד לילדה הזאתי את הבכי מהפנים ואת הרצון להזמין לך את הרשויות. לפי הבכי על הפנים שלה ולפי מה שאתה רושם בעצמך כאן שפתחת אותה כמו בהמה אני די מצדד בה. אבל חייב לי תודה ענקית שהרגעתי את הרוחות, ועוד על חשבונה. אולי תספר כאן לכולם את מה שבאמת קרה שם וניראה מי יסכים איתך.. ועוד הוספת שמה בריונים בבית ולא יודע מה עוד. ביקשתי סיור בבית כי אני רוצה לקנות באיזור ההוא אז לא ברור לי איזה בריון אתה מדבר מלבד זה שיש לה כלב מאד חמוד שלא מרעיש ולא מפריע לאף אחד. תנסה בבקשה פעם הבאה לדייק בפוסט ולהגיד את האמת. למרות שהפורום הזה יקר לי מאד ישנם הרבה שקרים שרצים כאן וזה מאד לא נעים. בכל מקרה לי היה זיון מהסרטים איתה וקיבלתי אחלה תמורה למחיר.
אם כבר מדברים אז אציין לרעה את העיגול בשמוטקין8 חוויה מזוויע, סוקולוב 84 שגם שם הייתי ועוד איזה אחת מבת ים פרטית שמפרסמת כאן שתקתקה אותי כאילו אני איזה סיגריה. זמן סיגריה והועפתי החוצה. כנל שאר המקומות. וחזרה לנושא המקורי.. התמונות שלה אכן אמיתיות, הדירה לא מגוייפת כמו שאר המקומות שביקרתי והשירות היה מעל המצופה. אולי קיבלתי שירות טוב כי גישה שלי היתה קצת שונה. גם שזה בכסף יש קוד התנהגות מסויים. אבקר את העלמה שוב אני מבטיח לך. לא הייתי נוכח בבילוי שלך איתה אבל מתנצל להגיד לך שאתה כנראה באמת התייחסת כמו לבהמה. וציטוט" עשיתי כל מה שהוא רצה עד שפרצתי בבכי וגם אז הוא לא הפסיק" ידידי, אני חושב שהצלתי אותך מכלא לפני שבועיים שלושה.. שים לב כי אתה בטח עושה את זה לעוד כמה שאתה הולך אליהן וכנראה יום אחד מישהי תיקח את זה למקום רחוק יותר.. גם שזה בכסף, הכל אמור להיות בהסכמה..