כ שיחת קוקסינליות - סקס אדיר

שיחת קוקסינליות

1
הוציאו סדרה חדשה על עולם הקוקסינליות בארץ. יענו קוקס מארחת חברה או חברות
לארוחת ערב ומצלמים אותן מדברות על החיים, בכלל על היותן טראנסיות...

קיצר ג'ניפר קים, עדן יוחנן וחן אריזונה מופיעות שם.

***עדן יוחנן כוסית עולם***

שיחת קוקסינליות

3
זה כי אתה ריק אחי. מה אכפת לך אם אנשים רוצים להכיר קצת את הדמויות מאחורי מי שהן מזיינים כל הזמן?
אתה לא מזיין בובות בסופו של דבר (אולי יש לך סטיות כאלו).
וכן, מדברים שם על הזנות לא מעט, גבר יש לי משהו "לחדש" לך: אתה לקוח זנות, זה אסור, וכולנו באותה סירה אחי,
אז מה אכפת לך גם להכיר את האדם שמעבר?
רוצה לדבר על סקס? תדווח אחי במקום לקרוא הודעות... מה גם שאתה משתמש חדש כולה הצטרפת לפני שבוע...

שיחת קוקסינליות

5
[QUOTE=shanediesel]זה כי אתה ריק אחי. מה אכפת לך אם אנשים רוצים להכיר קצת את הדמויות מאחורי מי שהן מזיינים כל הזמן?
אתה לא מזיין בובות בסופו של דבר (אולי יש לך סטיות כאלו).
וכן, מדברים שם על הזנות לא מעט, גבר יש לי משהו "לחדש" לך: אתה לקוח זנות, זה אסור, וכולנו באותה סירה אחי,
אז מה אכפת לך גם להכיר את האדם שמעבר?
רוצה לדבר על סקס? תדווח אחי במקום לקרוא הודעות... מה גם שאתה משתמש חדש כולה הצטרפת לפני שבוע...
[/QUOTE]

מוחא כפייה
החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים

שיחת קוקסינליות

6
ואם ניתן לי לאוסיף, תמותי ישר נרשמת לפורום ודרשת, כן לא ביקשת פשוט דרשת שניתן לך שמות של בחורות
ההודעה הראשונה שלי היתה דיווח חיובי, ואף אחד אפילו לא קרא לי יחצן אחריה, מה שכולם חוטפים לאחר הדיווח הראשון שלהם, כי השקעתי, כי רציתי שיהיה נחמד לאנשים לקרוא רציתי לתרום כדי שאם אני יהיה זקוק למידע או עזרה אז אנשים ירצו לעזור לי כי עזרתי להם. אתה מבין ככה פותחים משתמש חדש ולא בציווי, כמו כן אתה כל הזמן עוקץ אנשים, צעד לא חכם בעיקר בשביל משתמש חדש
וכן זהו פורום קוקס כל מה שקשור לקוקס יכול להיות פה לשיחה,גם כמות החרבונים של קוקסית מסוימת יכול להפתח פה ולעניין מישהו אתה לא חייב להכנס לכל קישור שנפתח שלא מתאים לך, אבל אין סיבה לעקוץ אנשים שלא ליכלכו עליך רק כי אתה לא חושב שמה שהם רשמו זה מתאים לך.

החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים

שיחת קוקסינליות

7
מה הקשר? קודם כל אני עו״ד במקצועי ואין חוק האוסר לי ללכת לזונה ואמי מכיר את החוקים מעולה
דבר שני פרסום החיים האישיים שלהם במקום זה עלול לפגוע בשמם הטוב והם יכולות לתבוע אותך טוב מאוד כי לא ניתן להוכיח שהן באמת זונות או כדומה
ואם אתה מדבר על חוק הפללת הלקוח אז הוא עוד לא יצא ידידי היקר לאור
אז שחרר מהבנות, רוצה להכיר אותם? אז תדבר איתם במקום רק לזיין אותם ואל תגיד לי שאני עוד מזיין בובות
בינתיים אתה מתנהג כמו אדם רכלן תראה את התוכנית בשקט מה אתה עושה להם שיימינג שהן זונות וכול׳?
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”