הנזק הכספי קטן יחסית (200) אבל הבאסה ותחושת חוסר השובע גדולים.
נפילה בבאר שבע
1גם בעלי נסיון אינם חסינים מנפילה מידי פעם. בעקבות מודעה ביד 2 המתפרסמת תחת השם מילה ומסתיימת בספרות 658, הגעתי לבית שיאים הצמוד ללשכת הגיוס שבו כמה דירות אירוח ומסאז שדווחו בפורום המכובד. הגעתי מכיוון שהבחורה שנתנה לי פרטים בטלפון נשמעה סופר חביבה והבטיחה לי מסאז מענג תמורת 200 שח. בהגיעי הפנתה אותי לדירה שהתבררה כדירתה של קטיה שהיו עליה בעבר דיווחים לכןא ולכאן. הבחורה ששמה בלה קיבלה אותי במאור פנים ובביבי דול שחשף גוף מילפי "מלא במקומות הנכונים" עם זוג שדיים עסיסיים ומזמינים וגולת הכותרת - שיער מתולתל אפרו. בחורה רוסיה כבת 40 פלוס להערכתי. בהחלט משדרת סקס ונחמדות. הצרה היא שהשידורים הסתיימו ברגע שהתחיל הטיפול. המסאז ארך כ 3 דקות בהן העבירה את ידייה על גבי בחוסר רגש וסבלנות וללא גרם של אירוטיקה. אמרה לי להסתובב. חשבתי אולי מקדימה השירות ישתפר. מה פתאום. שלפה מאיפושהוא קונדום. הלבישה אותו על איברי שהיה רק זקוף למחצה והתחילה למצוץ באגרסיביות. רציתי לברוח. ביקשה לעלות ולרכב עלי. סימנתי לה לשכב על הגב ובאתי עליה במסיונרית. הבחורה ממש סימנה לי שהיא מתה שארד ממנה. כמה פמפומים. גמירה חלשה. ניגוב. מקלחת קצרה. והחוצה. 15 דקות מהרגע שעזבתי את האוטו חזרתי אליו.