כ קרולינה בת 22 - תאגיד הבת ימי - דף 7 - סקס אדיר

קרולינה בת 22 - תאגיד הבת ימי

63
התנהגות מגעילה של משטרת הגבולות

את הביטחון במזרח ירושלים כבר פתרו

זה כל מה שנשאר להם לעשות

להיטפל לבחורות טובות שבאות לעשות לנו טוב ולהרוויח קצת כסף לשפר את רמת החיים שלהן

ביזיון !!!
תודה לרבנו האדמו״ר רוני גולן שליט״א

ואהבת לרעתך כמוך

64
גם אם יש חשד ממשי קיימת דרך , משטרת הגבולות יכלה לספק לה ויזה לשבוע/10 ימים .

לכל זונה יש חברה זונה וכמובן היא תספר לה , ואז החברה תבחר שלא להגיע ארצה .

מיותר לציין שהיא נפגעה עמוקות , היא נסעה לעבוד במדינה אחרת ששם מתייחסים ומקבלים בכבוד תיירים .

65
היי חברים ,מרגיש צורך מאוד גדול לשתף אותכם במה שעובר עליי מאז ביקורה האחרון של קרולינה בישראל.
מאז ביקורה האחרון של קרולינה הבחורה פשוט לא יוצאת לי מהראש ומהלב, היה לנו כל כך כיף ביחד ששנינו הרגשנו שאנחנו מכירים כבר שנים ואפילו באותו יום הזמנתי אותה לצאת איתי אך היא הייתה מאוד עמוסה בעבודה ולא יכלה לבטל לקוחות שכבר קבעו מראש ותאמת אני עד היום אוכל את עצמי למה לא ביקשתי את הטלפון שלה ומסתבר שבאותו יום זה גם היה היום האחרון שלה בישראל ומאותו יום אני כל יום נכנס לפורום ורואה אם היא הגיעה , איך שראיתי את ההקפצה של (מינך מן סליחה אם אני טועה בשם) אני ישקר לכם אם הלב שלי לא דפק הכי חזק מאי פעם! וכמובן אני ישר שלחתי לו הודעה לשאול לשלומה של הבחורה ואני מאוד התעצבנתי מאיך שהתייחסו אליה פה בישראל ואני יודע שהיא לעוד הרבה שנים לא תבקר בישראל אם בכלל יתנו לה להיכנס . ואני כמובן גם ביקשתי את הטלפון של קרולינה ממנו אך הוא די מפחד להביא לי ואני גם די מבין אותו אבל אני יודע בוודאות שאם אני יתקשר אליה או ישלח לה הודעה היא בוודאות מיד תיזכר בי ואפילו לא תשאל ממי ביקשתי את המספר או אפילו מספיק לי לחפש אותה בפייסבוק .אני אפילו מוכן לטוס עד מוסקבה בשבילה ולראות שהכל בסדר ושלא חסר לכולם ושטוב לה כי היא מאוד חשובה לי וכן כנראה שהתאהבתי בה ותאמת? לא איכפת לי מהעבר שלה כי כיף לנו ביחד, ואני מוכן לעזור לה בכל דבר אפשרי,!
אז חברים אם עוד בקשר איתה אני מאוד אשמח לקבל פרטים בפרטי.

66
חחח gta, מבין אותך.

גם אני יש לי קראש על בחורה מסוימת מתאגיד והיא אמורה להגיע בנובמבר.

אני מתחיל לחסוך כסף כבר מעכשיו.

אני לקחתי את אותה הנסיכה לשעתיים מסאז' במלון לאונרדו ואחר כך ארוחת סושי מפנקת.

רק מלהיזכר בה הגוף שלי עובר למצב רטט.

67
Gta אתה בן אדם טוב .

אכן פנית אליי ,ואפילו הצעת לעזור לה בכל , אך מפאת העובדה שהבחורה עבדה בתאגיד ולא כפרטית , אין לי את הזכות להעביר את מספר הטלפון שלה .

העצה הכי טובה זה לא להתאהב בזונות (כמה שזה קשה) ולעתים בכדאי לשכוח זונה צריך להכיר אחת אחרת , בדיוק כמו עם אישה.

אני אומר לך את זה מניסיון אישי .

העסקה היחידה צריכה להיות כוס תמורת כסף !

העבר של קרולינה לצערי הוא גם העתיד שלה , היה זונה בעבר בהווה ובעתיד .
היא לא חיכתה הרבה וטסה למדינה אחרת לעבוד ,
היא תפסיק לעבוד ביום שתכיר מישהו שיתן לה לפחות 5,000 דולר בחודש .

68
תודה חבר,אבל עדיין אני מאוד אשמח לעזור לה ולהוציא אותה מהמעגל שבו היא נמצאת, אני מאוד יודה לך אם תמסור לה שיש מישהו שכן מוכן לעזור לה ללא תמורה כלל, העיקר שתיהיה מאושרת וכולנו מודעים כמה המצב קשה ברוסיה ויש בנות צעירות שעובדות וכן אני מסתכל על זה כבן אדם וזה כואב לי לראות אותן אבל הן עשו זאת מבחירה כי יש בזה כסף מהיר והרבה מאוד כסף במזומן ללא מיסים והן מעדיפים לעבוד בעבודה כזאת ולא בעבודה כמו כולם.
וזהו חברים, באמת שמאז הביקור האחרון שלה נשאר רק זיכרון מתוק והלוואי שאני יזכה לראות או אפילו רק לדבר או להיתכתב איתה שוב.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”