כ שחר סגל ברלין חלק א - דף 12 - סקס אדיר

שחר סגל ברלין חלק א

113
[QUOTE=the men]
שחר רציתי לדעת עם אפשר להיכנס למועדון avarus ללא רישום מוקדם?
[/QUOTE]

היו שם לפני כמה חברים של הפורום שלא הכניסו אותם, ככה שלא הייתי לוקח סיכון, תקח בחשבון שהבחורה שזיינתי שם באה לבד והרוב שם זוגות במקרה היא הייתה הכי פצצה וזרמה עם כולם ובפעם הראשונה והיא אמרה לי שהיא תבוא כל השנה, הרישום לא עולה כסף וחוסך לך 10 יורו בכניסה.

שחר סגל ברלין חלק א

114
[QUOTE=sex_master]שחר באינסומניה צריך להיות צייד ?
[/QUOTE]

אם אתה בא ביום ראשון התשובה היא חיובי בהחלט, הייתי שם בשתי ימי ראשון, בפעם הראשונה זיינתי מקומית בלי קונדום וגם גמרתי בפנים וזיינתי תיירת אנגליה ככה שזה היה הכי כיף שבעולם.

לעומת זאת יום ראשון האחרון הגיעה רק תיירת אנגליה מלאה ומלא זוגות שאףףף אחד לא זרם עם אף אחד ושתי עובדות מלאות של המקום, לא זיינתי אפילו אחת....... פשוט כי לא רציתי לזיין מישהיא שהיא לא כוסית.

אם אתה בא ביום חמישי, ממש ממש לא, אתה תזיייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בלי הפסקה ומלאאאאאא כוסיות שבאות עם הבעלים שלהם שרוצות רק להזדיין, ערביות, צכיות, גרמניות ופולניות

שחר סגל ברלין חלק א

115
[QUOTE=isz1]שחר, תוכל לפרט יותר טוב איך זה עובד באינסומניה?

הרי יש שם בחורות שאינן זונות, אז האם צריך ליצור ״זרימה״ לפני האקט או שבחדר המיטות זה מי שבא ברוך בא כמו בגאנג באנגים המסורתיים?[/QUOTE]

יום חמישי נכנסתי, הייתה שם תהולנדית, דווקא יש לי תמונה שלה מהווצאפ, ישבתי על הבר היא באה למרון ופשוט הייתה בדוגי, אז ישר קפצתי עליה, זה כמו בגאנג באנג רק עם בחורות רגילות שרוצות להזדיין, כך בחשבון תמיןד יש שם 2 שהן עובדות של המקום אבל אתה תזההה אותם במקום.

אפרופו הזוג הצכי הוא סימן לה על הגב כמה היא זיינה בסוף הערב, 45 גברים גמרו, 5 זיינו באנאלי כולל אני חחח וארבע בחורות.

שחר סגל ברלין חלק א

116
חוזר אתמול, שישי, למוסטפאאאעאע אז כמו שאמרתי עד השעה 19:00 אין כוסיותתתתתתת, פשוט אין תבואו ב ב19:00 תשלמו פחות ותזיינו יפות.

19:00 נכנסת שחורה פצצה רזההההה, אני מחכה לה, מציצה בלי קונדום ואז דוגי כשהיא מזיינת אותי עם הישבן שלה מעלה מלמעלה למטה, אני בדוגי והיא מזיינת אותי, לקח לי רבע שעה ואז גמירה מטורפת, קראו לה שנאל, אני עדיין נהנה אצל מוסטפא, נכון זה לא אותה חוויה כמו באינסומניה בימי חמישי אבל המציצה של גו'י הבלונדה עם הגרון העמוק אין את זה בשום מקום ככה שהמקום של מוסטפא נשאר אצלי בלב

שחר סגל ברלין חלק א

118
הי , הייתי חייב לשטף / כרגע בדיוק אני חוזר מswingeroasse. תודה לשחר סגל - הייתי עם איזה 4-5 בנות . לא כולם יפות, אבל כולם סקסיות בטירוף!!!! אחת השפריצה אלי- זיינתי אותה על כיסה גינקולוגי. אי אפשר לתאר חוויה כזו. אתם רואים נשים נורמטיביות לגמרי , באות עם בני זוג וגם היו כמה בודדות- שתוך רבע שעה הופכות להיות פנטרות סקס. גם היה די נחמד - היה אולי סביב 25 אנשים סה״כ. לקראת הסוף באו עוד כמה נשים, אבל הרשתי שמיציתי וגם לא ידעתי אם אתפוס את הרכבת. עכשיו אני בדילמה- להמשיך לפי המלצות שחר וללכת מחר לינסומניה ובשישי למוסטפה, או במקום אחד המקומות שוב לבקר בסווינגרואז....
כנירא שאושר על ארטמיס- אני יותר בקטע של נשים פרטיות , אולי לא כאלה יפות אבל מזדדינות בשביל כיף ולא בשביל כסף
שחר מה אתה אומר?

שחר סגל ברלין חלק א

119
[QUOTE=שחר סגל]
[QUOTE=the men]
שחר רציתי לדעת עם אפשר להיכנס למועדון avarus ללא רישום מוקדם?
[/QUOTE]

היו שם לפני כמה חברים של הפורום שלא הכניסו אותם, ככה שלא הייתי לוקח סיכון, תקח בחשבון שהבחורה שזיינתי שם באה לבד והרוב שם זוגות במקרה היא הייתה הכי פצצה וזרמה עם כולם ובפעם הראשונה והיא אמרה לי שהיא תבוא כל השנה, הרישום לא עולה כסף וחוסך לך 10 יורו בכניסה.
[/QUOTE]

שחר נכנסתי לאתר שלהם אבל לא ראיתי אפשרות של הרשמה!

שחר סגל ברלין חלק א

120
ביום חמישי הייתי באינסומניה...והאמת היא שמועדון שהייתי בו ביום רבעי בעיניי הרבה יותר טוב. קודם כל יש זונות שתולות גם שם - כי גיליתי באינסומניה את אותה אחת שהייתה בסבינגר. אבל באינסומניה זה מרגיש כי איזה מירוץ זיונים בלי טיפת רגש. המון גברים, ברוב נשים לא יפות ואם קצת יותר יפה- אז רודפים אחריה לא פחות מ 10 גברים. הייתה אחת קושית, באה עם בעלה - יפה מאוד!!! גוף מושלם - זיינו אותה לא פחות מ30 גברים כולל אותי,בשתי אקטים.אבל לי זה לה עשה את זה בכללית, למרות ששמתי חותמת על הרבה בנות באותו יום....
וגם סבינגררוס הרבה יותר אסתתי - נותנים לוקר, מגבות , כפכפים- פה אין את זה בכלל .

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”