כ שאלה על אנני פורשה בברלין - דף 2 - סקס אדיר

שאלה על אנני פורשה בברלין

11
[QUOTE=רונלדו]אז זה נהיה בדיוק כמו באירפורט גירלס אותו מסלול ואוחו מחיר
כןם , הייתי באינסומניה לפני שלושה שבועות פעמיים בימי חמישי , כתבתי על זה בדיון אחר היתה נפילה גדולה בביקורים האלה
הכל עניין של טיימינג
[/QUOTE]
סליחה סליחה טעות שלי, הכוונה למקום זה אייר פורט גירל.
באנני פורשה זה אותו דבר לפי דיווחים מהפורום הבינלאומי ככה שאין שינוי
אבל לגבי איירופט גירל, זה היה ככה גם לפני או שזה משהו חדש ? לא באלי לשלם 60 יורו בשביל חמש כניסות עם בחורות מכוערות.

13
[QUOTE=רונלדו]באירפורט הבנתי שזה היה ככה מההתחלה והבנות שם חלק נראות סבירות תלוי במזל
אבל יחסית לבנות שנמצאות אצל מוסטפה הן כוסיות על . המקום הזה עדיף בהרבה על המקום של מוסטפה שנהרס לגמרי
[/QUOTE]
רונאלדו באירפורט גירל ניתן להיכנס עם הבחורות לבד לחדר לחצי שעה בלבד או שאין הגבלה ?
באנני פורש זה גאנג באנג או חדרים פרטיים ?

15
[QUOTE=רונלדו]
באירפורט אתה ניכנס עם הבחורה לחדר כביכול לחצי שעה והיוא ישר מנסה לתקתק אותך שתגמור ותצא כאילו שהיא ממש סובלת מזה
בכלל כל הבנות שם מתנהגות כאילו כלאו אותן שם ועושות את זה בלי חשק בכלל, ומה שמעניין שהן תמיד לוקחות אותך לחדר שכבר תפוס עם עוד זוג או שני זוגות לקוח וזונה וכול הזוגות בניפרד מזדיינים על אותה מיטה וזה למרות שיש שם הרבה חדרים פנויים.
אבל זה דווקא נראה לי יותר מדליק , למרות שאפשר לבקש ללכת לחדר בניפרד אין בעיה עם זה
בקיצור כל בחורה שאתה לוקח זה פס אחד עם הטוש על הסרט ששמים לך על היד וזה עד 5 בנות-5 פסים
כל בחורה מנסה לקחת אותך לחדר אבל גם מנסה לתקתק כמה שיותר
לגבי האני פורשה לא הייתי שם בגלל כל הביקורות השליליות על המקום

[/QUOTE]
אני עדיין מתבלט על איירופט גירל אבל נראלי אבטל
אני רוצה ללכת לפחות לשלושה מקומות סקס טובים בברלין, ברשימה יש לי כבר את אינסומניה, ואני עדיין מתלבט לגבי שניים האחרים.
תמליץ לי בבקשה על שני מקומות שנהנת בהם

17
[QUOTE=רונלדו]אני הייתי הולך בכל זאת לאירפורט גירל , סהכ אני היית שם רק שעתיים אבל תלך לשם בפתיחה מ12 בצהריים עד 1700
זה שווה רק 60 יורו ל-5 בנות .
לארטמיס הייתי הולך גם וביום ראשון אם יהיה בהיר כדאי ללכת כי יש בר בי קיו ואפשר להיות בבריכת שחיה בעירום עם הבנות שעובדות שם.
גם לאינסומניה הייתי הולך יום חמישי אבל זה עניין של מזל , יכול להיות שם שווה בטרוף עם מכוסיות ויש ימים יבשים שאין שם בנות שוות
אני נסעתי פעם ראשונה ןשניה לברלין במיוחד בגלל המקום של מוסטפה וזה באמת היה הכי שווה פעם אבל אם אני אסע שוב לברלין אז אני בטוח אדלג על מוסטפה ,אין מה ללכת לשם על הפנים הבנות שם פשוט איכס וסה"כ 4 בנות(נשים) לכל היום
[/QUOTE]
סבבה איירופט גירל ואינסומניה נשמע אחלה.
לארטמיס אני פחות מתחבר כי אני משלם כניסה 90 יורו ועוד משלם 60 יורו לבחורה, זה מאוד יקר בשבילי
למוסטפא כבר אין לי כוונות ללכת
מה אומר על קיט קט ? מה מחיר כניסה שם ביום שבת ?

19
היי רולנדו איש יקר
אני אוהב לקרוא אותך ומצחיק שגם במכונים ברמת גן כתבת שהיית 5 פעמים ולא נכנסת עם אף אחת
כי לא הטעם -הרמה שלך
ואז מגיע לבירת הסקס ולמועדון הכוסיות וגם שם אתה על הגדר...
אולי יש חרדת ביצוע
אבל בטוח אתה חוסך הרבה כסף!!
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”