כ טניה מסן פטרבורג/בת ים ת.ז תנך: 1202074621 - דף 3 - סקס אדיר

טניה מסן פטרבורג/בת ים ת.ז תנך: 1202074621

21
וואו ואוו וואו.
מפגש מדהים היה לי איתה. תיאום מהיר וקל בתכנת מסרים, פותחת לי את הדלת בלונדינית גבוהה, לא הכי רזה בעולם (שלוש לידות אחרי הכל) ולא מושלמת בפנים אבל נאה מאוד.
מתחילה ישר ללטף ולגפף ומבקשת תשלום. העברתי לה את הכסף והיא משכה אותי לחדר השינה, לבושה בבייבי דול שקוף בלי כלום מתחת.
הורידה לי את החולצה, הפשילה מכנסיים ותחתון והתחילה במציצה ארוכה ומושקעת כשאני עומד והיא על הברכיים. אחרי מספר דקות עברנו למיטה והיא המשיכה במציצה. אין מה לומר עושה את העבודה על הצד הטוב ביותר. אחרי כמה דקות נוספת הלבישה קונדום והתחילה ברכיבה שהסתיימה בתרועה רמה. ואני כולי רק מחכה לרגע הנכון כדי לבקש אנאלי. אחרי דקות ספורות (מעטות מדי לדעתי) רצתה סיבוב שני ואני ביקשתי אנאלי. בהתחלה לא שמחה כל כך, אבל הצעתי לה אקסטרה 100₪, ואז אמרה טוב נו. אמרתי לה שאני לא רוצה אם היא לא רוצה והיא טענה שזה בגלל שיש כאלה אגרסיביים והיא פוחדת. אמרתי לה שאהיה עדין ושזו בכלל פעם ראשונה שלי ככה. היא שי לא האמינה (למרות שבא ת מעולם לא ניסיתי אנאלי). התחלנו בחומר סיכוך ובניסיון הכנסה שלצערי הרב לא עבד :( ואז היא כבר האמינה לי חחחח.
התחלנו לדבר על החיים, בחורה מאוד נחמדה ואינטליגנטית, ואחרי עוד עשר דקות ביקשה שננסה שוב נאלי. הפעם כבר עמד לו התורן ונכנסתי לחור האחורי בפעם הראשונה בחיים. ווהווו!! היא פשוט מטורפת!! מקבלת אותו מאחורה ומאומנת לעצמה תוך כדי גניחות וצעקות מטורפות וכל הגוף שלה רועד. היינו ככה איזה עשר דקות שאני מפמפם אותה מאחורה עד שנשארתי כבר מעייפות בלי שגמרתי ועם באסה מאוד רצינית מצידה כי היתה קרובה לגמור. יצאנו לסלון שתינו קצת והייתי בטוח שסיימנו כי כבר עברה שעה. תקשיבו לי טוב המשכנו בשיחה מעניינת על החיים עוד איזה רבע שעה והיא לאט לאט מתחילה שוב לשלוח ידיים, ואני לא מבין מה זה? שלושה אקטים? מורידה לי את התחתון ומתחילה במציצה מושקעת כשאני יושב על הספה. בשלב מסוים משכה אותי ביד בשובבות לחדר ואמרה לי שעכשיו היא רוצה לגמור. קפצתי למשימה במסיונרית והבחורה אחרי חמש דקות התפוצצה לגמרי וגם אני. אחרי שגמרה אמרה לי שרוצה שארגיש. מה אגיד לכם הכל רטוב, המיטה הרגליים שלה פשוט טירוף. והכוס שלה פועם בקצב אחיד. מקלחת נשיקה ויציאה החוצה כשאני לא מבין מה בדיוק עבר עליי כרגע. הבאסה היחידה היא שלא גמרתי מהאנאלי. אחלה בחורה, להתייחס אליה בכבוד!

תודה רבה לאיש מטה על הטלפון

טניה מסן פטרבורג/בת ים ת.ז תנך: 1202074621

22
mamba.ru/en/mb1202074621
זאת הכתובת של הפרופיל. רק תחליף את המספר בסוף אחרי ה-MB.

[QUOTE=Black]שלום לכולם

רציתי לשאול שאלה שאולי לרבים נראית טפשית , אבל איך ניתן לאתר באתר הכתום בחורה על פי מספר פרופיל ?

יש לי פרופיל באתר הכתום אבל משום מה אינני יודע לאתר את הפרופיל של הנשים המופיעות באתרינו על פי המספר . מה השלבים או התהליך ?

אשמח לשמוע פתרונות .

המשך יום קריר [/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”