כ החרדית מאלעד - דף 8 - סקס אדיר

החרדית מאלעד

72
שקרן...שקרן.... אבל הצליח להעמיד לי את הזייןצחוק

לדעתי האגודה לקידום הזנות בישראל צריכה לשלם לו שימשיך לכתוב

אנחנו נתחרמן ונרוץ לזייןאצבע למעלה

תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

החרדית מאלעד

74
Big man אחד החרטטנים הכי גדולים פה..
ביקשתי ממנו סך הכל שאלה א היא עדיין פעילה באפליקציה שהוא הכיר אותה בה אם עדיין יש לה משתמש שם אבל הוא מסנן
לדעתי כל זה פנטזיה שלו

החרדית מאלעד

76
היי big man
קראתי את הדיווח והוא אין ספק אחד הדיווחים אני למעשה לא הייתי כאן בפורום תקופה ארוכה מאוד לקחתי אתנחתא ויש לי עניין לחזור לשוק ואני רואה שחלק מהנהלים כאן חדשים לי אודה לך אם תרענן את זכרוני לגבי התקשורויות הבנתי שיש אפליקצייה אשמח אם תגיד לי איזה אפליקצייה זו שבה אפשר לתקשר עם הבנות

ראש העין בזמנו לפני 3 שנים היה מאוד יבש ולא היה מה לדגום אני הייתי יותר בעניין של נחושתן ששם היה אחד המקומות וקצת בפתח תקווה ברחוב גיסין ורציתי לחדש את העניינים ולנסות איזו דגימה קטנה

אודה לך אם תעזור לי

החרדית מאלעד

77
חברים החרדית היא לא להעברה היא בחורה פרטית ולא עובדת אבל מי שירצה למצוא אותה חפשו באפלקציית פיקה בהצלחה לכם

ולכל החברים שכן ראו את התמונות מהמפגש עם המילפית והחרדית יחד אשמח אם תתנו תגובה לווידוי דווח אמת

תודה
אכול ושתה כי מחר תמות

החרדית מאלעד

78
חברים, נדמה לי שהקצף על ביגמן מוגזם לחלוטין ומיותר.
הרי את הצדיקה מבית שמש הוא גילה לנו והיא- אנחנו כבר יודעים- לא המצאה.
בנוסף, כפי שכבר כתבתי, יש לי קשר איתו שלא דרך הפורום, והוא מסר לי מידע שלחלוטין לא היה פנטזיה.
אני גם מבקש להזכיר שאת רבנו קיבלו פה ב"פנטזיונר" ואף ברכות גרועות מזה, ו-"איך זה נגמר בסוף, כולם יודעים"
לא מן הנמנע שקבלת הפנים הזו, תרחיק את ביגמן ואולי אף אחרים שיש להם הרבה מה לתרום לפורום

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”