כ אוהבת סקס חזק - דף 9 - סקס אדיר

אוהבת סקס חזק

86
אחרי מספר שבועות שלא ראיתי אותה הזדמן לי שוב לפגוש אותה כן.
לקחתי אותה הפעם לצימר במושב בקוע צימר נחמד מאד כל הדרך היא דיברה איתי על "החברים שסידרתי לה"
שמחתי לשמוע שהרבה מהחברים כן נפגשו אך חבר'ה איפה הדיווחים ?

טוב אז לקחתי אותה לצימר כמו שהזכרתי וטוב שהקירות לא יודעים לדבר כי מה שהלך שם זה פשוט סקס הארדקור לשמו.

הגענו לצימר עוד לפני שסגרתי את הדלת היא התנפלה לי על המכנסים ודרשה להרגיש אותו חזק בפה .
הפשלתי את המכנסים והתחלתי לזיין לה את הגרון כמו שצריך תוך כדי שאני חונק אותה עד למצב של דמעות ופליטת נוזלי חנק מצידה

תוך כדי הזיון פה אני מושך לה את השיער וקורע לה את הפה מי שירצה יש תמוה שמאשרת את העניין

אחרי חצי שעה של זיוני גרון הרמתי לה את החצאית כופפתי אותה על הספא ופשוט חדרתי לה בדוגי עצבני תוך כדי ספנקים חזקים על הישבנים .

הרמתי אותה עליי והתחלתי לזיין אותה בעמידה פשוט קרעתי לה את הצורה עד שצעקה דיי לא יכולה יותר .

הפלקתי לה על השדיים וצבתי לה את הפטמות תוך כדי שאני שואל אותה מי זונה והיא עונה באקסטזה אני אני .

וזה רק חלק קטן ממה שהיה . שם .!!!

הוצאתי ושוב התחלתי זיון גרון עד לגמירה עמוקה בתוך הגרון נתתי לה לבלוע את הכל בלי יכולת להוציא כלום הכל ישר לגרון הזרקה ישירה .

אז נכון חברים הצדיקה לא הכי יפה מיזרחיסטית ממוצעת , אך השירות שלה פשוט מוששששללללם ..... ומומלץ

ובהחלט אמשיך לפקוד אותה הבחורה פשוט נימפומנית שאוהבת שליטה מלאה .

תשמרו עליה זאת מציאה שלא מוצאים כל יום .

אכול ושתה כי מחר תמות

אוהבת סקס חזק

89
טוב לכל החברים ששואלים למה הצדיקה לא עונה , פשוט כך כי נמאס לה מחרטטנים הצפתם אותה אתם שוכחים שהגברת פרטית היא לא זמינה 24/7 היא עוסקת בזה כהשלמת הכנסה .

אתם קובעים איתה ואז מבריזים ומבטלים אתם צריכים להבין שהיא מתארגנת למפגשים ומחכה לכם ואתם פשוט לא אמיתיים ומבטלים לה

אז למה שהיא לא תסנן אותכם ?

כמו כן תודה לטמבל שסיפר לה על הפורום , אתם מבינים יש בפורום גיס חמישי שמתנהג כמו עד מדינה .

והכי תודה זה לחבר שהפיץ את המספר שלה לכל מאן דבעי ובכל מדיה אפשרית ..

חבר'ה קצת כבוד לנשים יש להן ילדים וחיים פרטיים אז תשמרו על זה מהיום יש חוקים חדשים אצלי בכל מה שקשור לבקשת מספר

שיהיה שבוע טוב
אכול ושתה כי מחר תמות

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”