כ מצב נואש בבאר שבע אבל יש אור בקצה המנהרה - דף 2 - סקס אדיר

מצב נואש בבאר שבע אבל יש אור בקצה המנהרה

11
לאחרונה יש עליה מרשימה בכמות הפרסומות לבחורות כאן באתר. גם תחת קטגוריה של "עיסוי" וגם תחת קטגורית ה"ליווי".

האם מישהו דגם את אחד הבחרות מהליווי לאחרונה, למשל את הבחורה הזו:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9291
רוצים 800 שקל לשעה, והשאלה היא האם דופקים מחיר כי זה באר שבע ואין משהו אחר. או שזו אכן בחורה ששוה מחיר שכזה?

12
לין- מצדה,שיחת טלפון קובעים אני מגיע.. נראית סבבה, מקועקעת, מדברת הרבה, מתחילים במזמוזים מפשיטה מלטפת משתפשפת ואז נשכבת על המיטה מתחילה במציצה חשופה ועמוקה זיון חביב פלוס, מתלוננת שכואב לה בכל מיני מקומות שנוגעים...
אמרנו פעמיים בסוף לאחר פעם אחת ויתרה על הפעם השניה בטענה שממהרת... 250 העבירו ידיים ויצאתי לדרכי (כמובן שיש מקלחת לפני ואחרי).. אחזור במצב חרמנות ובחנתיים נמשיך לחפש את האחת בעיר...

יאנה, שמנמנה מגיע אליך, מציצה חשופה גמרתי לה בפה ולא היה בא לי עליה כי היא לא משהו בכלל, פצועה רצח ולא מבינה מילה ממה שאומרים לה או שעושה עצמה, לקחה 200 ואת הזרע שלי איתה בפה והלכה, לסיכום לא

הייתה אחת ערבייה בלונדינית בשכונה א, הייתי איתה יותר מפעם אחת היא מדהימה לא תקתקנית וברגוע איתה ואליה הייתי חוזר רק שיש בעיה והיא נעלמה לנו והשאירה אותנו יבשים
שתמיד יעמוד ושתמיד יהיה רטוב...

15
[QUOTE=Block]לין- מצדה,שיחת טלפון קובעים אני מגיע.. נראית סבבה, מקועקעת, מדברת הרבה, מתחילים במזמוזים מפשיטה מלטפת משתפשפת ואז נשכבת על המיטה מתחילה במציצה חשופה ועמוקה זיון חביב פלוס, מתלוננת שכואב לה בכל מיני מקומות שנוגעים...

אמרנו פעמיים בסוף לאחר פעם אחת ויתרה על הפעם השניה בטענה שממהרת... 250 העבירו ידיים ויצאתי לדרכי (כמובן שיש מקלחת לפני ואחרי).. אחזור במצב חרמנות ובחנתיים נמשיך לחפש את האחת בעיר...

יאנה, שמנמנה מגיע אליך, מציצה חשופה גמרתי לה בפה ולא היה בא לי עליה כי היא לא משהו בכלל, פצועה רצח ולא מבינה מילה ממה שאומרים לה או שעושה עצמה, לקחה 200 ואת הזרע שלי איתה בפה והלכה, לסיכום לא

הייתה אחת ערבייה בלונדינית בשכונה א, הייתי איתה יותר מפעם אחת היא מדהימה לא תקתקנית וברגוע איתה ואליה הייתי חוזר רק שיש בעיה והיא נעלמה לנו והשאירה אותנו יבשים[/QUOTE]

איך הכרת את הערבייה בלונדינית ? איך מגיעים אליה?
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”