כ ההיא עם הקעקועים מאשקלון - סקס אדיר

ההיא עם הקעקועים מאשקלון

1
טוב חברים שבוע טוב , נמשיך בדיווחים לפי בקשתו של הרב על זה נאמר בפרקי אבות

" עשה לך רב , וקנה לך חבר " אז רב יש לי חברים גם יש לי בקיצור החיים הטובים .

באחד מטיוליי בחוף באשקלון ישבתי באיזה בית קפה שם ושתיתי לי אספרסו בסבבה .

שאלתי את אחד המלצרים תגיד יש בעיר הזאת מישהי שעושה מסאג' טוב ?

ענה לי בטח והפנה אותי למקומון של אשקלון חפש את אנה לקחתי המקומון יושב ברכב ומחפש אנה פתאום קלטתי את המודעה מסאג רפואי עם אבנים חמות וכל השאר וטלפון .

שולח לה הודעה בואטס אפ היי זה בקשר למסאג' עונה לי כן בכיף ונותנת לי בטלפון פרטים יבשים , שאלתי אותה מה עם סקס רגיל אמרה תבוא נדבר .

נותנת לי כתובת מגיע מחנה את הסוס מתקשר מלמטה היא מכווינה אותי לדירה בשכונה חדשה יחסית מקום שקט ולא הומה

עולה אומרת לי הדלת פתוחה תכנס ,ואז הפתעה ילדה בת 25 מקועקעת חזה קטן - בקיצור פורנו סטייל תיכון כזה

מסתכלת עליי ושואלת מה בא לך אמרתי לה שאני מחפש מסאג טוב עם סקס מלא , חייכה נתנה אישור ויאללה מקלחת

התחילה במסאג עם הרבה שמן עלתה וירדה בודי חושני עם הרבה תשוקה סובבה אותי על הגב והתחילה לרדת היה לה קשה לא רגילה לגדולים ומידי פעם לקחה אוויר בכדי לנשום .

הלבשנו חליפה ויאללה קדימה התחילה לרכב יותר נכון ניסתה לרכב היה לה מאד קשה היא מאד קטנה וצרה ומה אני אגיד לכם קל זה לא היה

ביקשה שאבוא אליה בדוגי התחלתי לפמפם אותה לאט לאט הרגשתי שהיא משתדלת לתת את הטוב ביותר ועל זה מגיע לה שאפו

הרמתי אותה וזיינתי אותה שהיא עליי היא חבקה נשקה ונהנתה מהתנוחה הזאת . השעה מזמן עברה והיא ממשיכה ואני ממשיך והכל טוב שאלה אותי אם הכל בסדר אמרתי לה הכל 100 אחוז אומרת לי מעולם לא הייתי עם כזה גדול אמרתי לה את תתרגשי את לא היחידה .

שאלה אותי אתה רוצה שאעשה לך ביד כדי שתגמור אמרתי לה בכיף השכיבה אותי על הגב לקחה שמן והתחילה לעשות לי ביד עד להשפרצה

סיכום :

מראה 9 ילדה מקועקעת בת 25 חזה קטן וחצוף

אוראלי - משתדלת אבל זה הכל עניין של גודל .

אנאלי - לא עושה בכלל .

ליקוקים ומשחקי לשון - סבבה לגמרי .

מסאג' - בבהחלט מסאג טוב.

מיקום -נחמד שקט וקל להגעה .

אם אחזור ? בוודאי שאחזור

חברים כבוד הרב קיבל את הנתונים לאחר אישורו אתחיל לחלק לגנרלים ואז לחיילים

נא לא להציף ....
אכול ושתה כי מחר תמות

ההיא עם הקעקועים מאשקלון

6
[QUOTE=boots]היתה אחת בשןגר שנשמעת תיאור דומה

אבל קצת מוזרה עפ חתולים וציצי נדמה לי שקיות שוקן

מספר מסתיים 20

שם אנה

מתסמן. כאותה אחת??!?

[/QUOTE]

בדיוק אליה התכוונתי.

אבל במחשבה שנייה אין אצל ביג מן שקיות שוקו..
הוא לא מכניס כאלה לרזומה...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”