כ המתקתק האירופי מציג, פרנקפורט חלק א׳ - סקס אדיר

המתקתק האירופי מציג, פרנקפורט חלק א׳

1
חלק א׳

בתחילת השנה טסטי לפרנקפורט גרמניה, מאחר ונסעתי לעניייני עבודה שהיו במהלך היום, בערב היו הרבה שעות מתות ומי שמכיר את פרנקפורט יודע שהעיר מתה מ-22:00 אין כלב ברחוב חוץ מנרקומנים.

החלטנו שאם כבר גרמניה אז חייבים לטבול את החמוץ קריצה

אתחיל בדיווח על ה-fkk-T18 ״זיין כפי יכולתך״ בית בושת בוטיק

הגענו למקום היינו שלושה, קיבלה אותנו בעלת המקום אישה נחמדה.
הסבירה על המסלולים שכולם כוללים זיין שתה ותאכל כפי יכולתך באיקס זמן.
אהבתי מאוד את הרעיון ובקשתי לראות את הבנות, היא לא הסכימה ואמרה תשלמו ותתכבדו.
זרמתי, כל אחד שם 100 יורו ל-5 שעות שבהן אתה יכול לדפוק כמה שרק תרצה, פשוט גן עדן לחלי מין.

שלמנו קבלנו מגבות גדולות (לקבל חלוק לבן יש להוסיף 5 יורו) כפכפים ומפתח ללוקר.
אציין שהגענו מעט מוקדם בסביבות 18:00 היו רק 6-7 בנות אבל גם אולי 5 גברים, ככל שנכנסו ללילה הגעו עוד ועוד בחורות.
התישבנו על הספות עם שתייה והתחלנו לקרא את השטח, להבין בדיוק לאן נושבת הרוח ואיך לפעול.
בכל זאת כל מקום וחוקיו.
הצטרפו אלינו 3 בחורות בנות 33-40 סחורה 3.5 מתוך 10
מאחר ואני יותר בקטע של לדפוק בחורות רזות וקטנות החלטנו חברי ואני להחליף סחורה.
רובן לא מוכנות למצוץ ללא גומי אבל מאחר ואני מסדר את הגינה למטה בצורה יפה וקצוצה כולן למעט אחת התכבדו בליקוקי ביצים ושאיבות ללא גומי.

הראשונה הייתה רומניה דיי מפורקת אבל סחבק הגיע עם המון קוטג׳ במחסנית אז לעבודה. לא הייתי מרוצה כלכך מהתפקוד אבל היי מאחר וזה זיין כפי יכולתך הזדרזי לתת בשפריץ ולהמשיך בעסק.

השנייה הייתה טורקייה קטנה בערך 1.60 וניצנים חמודים מאוד. התלהבה ממני ויאלה לעבודה. אהבה מאוד ספיינקים בתחת ומצצה תוך כדי שמסתכלת לי בעיניים כאשר כל הרוק שלה נוזל באופן מחרמן למדיי מהפה.
שברתי לה את הצורה, אהבה כל רגע ומאחר ורוקנתי את המחסנית מקודם אז לקח הרבה זמן. כמובן שבסוף קיבלה שפירץ של יופלה לתוך הגרון וקפצה משמחה.

השלישית היפה מבן הבחורות במקום, מוצא אוקראיני רזה מאוד עם עקבים 20 ס״מ שקופים משהו הצגה כמו סרט היא מתנפלת עליך.
היא היחידה שדרשה אקסטה 30 יורו למצציה ללא גומי. אמרתי לה לא תודה מאחר ויש מספיק אופציות אחרות אין סיבה לתוספת תשלום.
התחלנו במסיונרי, מנוע צר, צילינדר אחד... כל חדירה מרגישים את הלבלב (מת על זה) עברנו לדוקי, הרגשתי שאני נכנס בכוס של בתולה בת 18, היה תענוג.

הרביעית גרמניה הייתה מהמבוגרות שבחבורה. אישה בשנות ה50 לחייה, נראת דיי טוב יחסית לסחורה משומשת מאוד. אבל כמו שאומרים עם נסיון של שנים יש תוצאות, הסבתוש הזאת יודעת למצוץ כמו טורפדו של סטיל, מכניסה את הביצים לפה יחד עם כל החבילה. היה מהנה ומצחיק

את האמת שיצאתי חמור, יכלתי לתת בעוד 3-4 סיבובים בקלות אבל אחד מחבריי היה כלכך ביישן שהייתי חייב להתפנות כדי לדאוג לו, וזה לקח הרבה זמן.. צחוק

אציין שהאוכל במקום דיי גרוע אז אכלנו רק ציפס ושטויות.
המקום דיי מעפן מאחר ורוב הבחורת שם הן גם עובדות התפעול והתחזוקה. דיי הזוי שזאת שדפקת לפני שנייה מקפלת לך כביסה מול העיניים חחח... בכל מקרה חוויה דיי נחמדה ואולי אחזור לשם יום אחד (תהיו בטוחים שכן) מוחא כפייה
התקתקן של אירופה

3
ברוכים הבאים לפורום
חייב לציין שהייתי שם וזה מקום פח עד כדי כך שמסג בתחנה מרכזית ישנה נראה מקום מפנק
שהייתי שם נכנסתי שילמתי ראיתי אמרתי שלום וברחתי
פשוט נחרדתי מהבנות העקומות שהיו שם
מזל שיש לעיר מקומות טובים אחרים להציע

6
ברוך הבא, כניסה מרשימה לפורום.
האם יש למישהו אפשרות לספק את כתובת המקום, או את האתר שלהם?
לגבי כתובת אין מניעה בחוקי הפורום למסור כאן, אך אתר שלהם רק בפרטי.
בתודה לכל העוזרים. אהיה בפרנקפורט במחצית ספטמבר ואני מתכוון לבקר במספר אתרים ולדווח.
אוהב חזה קטן ובתולי.

8
חלק ב׳ Tongue
(קצת ארוך לא להתייאש באמצע)

אז לאחר שיצאנו שבעים ומרוצים המשכנו ליעד הבא!

נמשיך בדיווח על FKK-Oase
כתובת: Ober-Erlenbacher-Stra?e 109, 61381 Friedrichsdorf, גרמניה
שעות פתיחה:
:
יום ראשון10:00–4:00
יום שני10:00–4:00
יום שלישי10:00–4:00
יום רביעי10:00–5:00
יום חמישי10:00–5:00
יום שישי10:00–5:00
יום שבת10:00–5:0
שששש

מדובר במקום ברמה אחרת מהמקום הראשון, בכניסה כבר מרגישים באויירה שונה, עיצוב מגניב חלק מהחדרים מזכירים את מצרים העתיקה.
הפקידה בכניסה זקינה גרמניה דורשת 60 או 70 יורו בכניסה (לא זוכר במדויק) ועל כל בחורה שתבחר תשלם 50 יורו לזיון ו-150 יורו אם תרצה אנאלי.

לאחר דין ובדברים שלמנו כניסה והתחלנו בחגיגה.
אז כמו שאמרתי מדובר במקום יפה עם סטנדרט יותר גבוה מהמקום הראשון בחלק א׳
שם מקבלים חלוק נקי כפכים כחולות דיי גועליות כמו בכל מקום (תמיד עוברת בי חלחלה מי שם אותם לפני ושבטח לא עברו נקיון Dead

אז התישבנו כדי שוב להבין לאן הרוח נושבת, בסלון המרכזי ממקום מקרן עם סרטים כחולים כאשר כל מיני זקנים יושבים שם על הספות יחד עם בחורות ומקשקשים איתן
המקום יחסית גדול ויש בריכה בחצר בקיץ. אנחנו הגענו יחסית מאוחר בערך ב22:30 הכניסה ללא זמן מוגבל והאוכל טעים, (ממליץ על הפיצה)

ועכשיו אחרי שחפרנו קצת על המקום הגיע הזמן לדבר על הדבר העיקרי לשם כך התכנסנו!! צחוק

המקום מפוצץ! אולי 60 בחורות אולי 70 וגברים מכל היבשות הגלאים והצבעים.

נתחיל בראשונה: בת 21 רומניה, פנים עדינות קטנה בערך 1.60 עם 2 יפים כמו שאני אוהב, דברנו קצת וזרמנו לחדר. התחילה במציצה ללא גומי, תפסתי לה קצת בשיער והיא לא אהבה את זה ועצרה.
כבדתי אותה ולא עשיתי זאת שוב, הבעיה הייתה שהיא התחילה עם סצינה על כל דבר אז הבנתי שיש לי עסק עם בחורה בעייתית. דפקתי אותה חזק ומהר כדי לצאת מהסיטואציה ולחזור להנות קצת מהנוף והפיצה.

חבר שלי הלך עם אחת אחרת בינתיים שגם עשתה לו קטע אמרה לו תן לי בתחת ולא סגרה איתו מראש על המחיר המקובל (150 יורו) הוא נתן לה 50 יורו בסוף והתחילה סצינה. המנהל הגיע והסברנו לו כי היא לא ציינה את זה ועשתה עוקץ. המנהל האמין ולא חייב אותו (תאמת? הופתעתי לטובה)

ישבנו עוד קצת בג׳קוזי הגדול בנות הצטרפו הקפצנו קצת שדיים ללא עלות ואז ראיתי אותה!
הבחורה הכי יפה שראיתי איי פעם בכל ה-FKK שהייתי. מכישר שלא רואים במקומות גם לא בטובים ביותר מדבר במטוס קרב f-35 יד ראשונה בת 19 בלונדינית עם שיער עד לתחת 1.65 עקבים של זונה אבל של הביוקר! ציצים מושלמים, שזופה ובקיצור מכשיר, ליגת האלופות
נשבע שחששתי לגשת, כולם עצרו נשימתם כאשר עברה בלובי
תוך שניה משיהו חטף אותה ונעלמו עקבותיה.
ואז הבנתי שאני במשימה! עד שאני לא דוקר את החמוץ בתוך המכישר אין מצב שחוזרים למלון

עבר מלא זמן ולא ראיתי אותה, בינתיים המקום התחיל להתרוקן כבר הגענו ל-3:30 ואני? אני לא מוכן לוותר על הטעימה החד פעמית הזו
פתאום נגשת אליי בחורה דרום אמריקאית קולומביאנית בת 27 עם שד ענק ותחת כמו שנהוג בקולומבינה
התחלנו לקשקש והייתה זרימה אדירה
1.70 דאבל די ותחת כמו של קארדשיאן.
המצציה הכי טובה שקבלתי בחיי, היא מצצה כמו שאף אחת עוד לא מצצה לי, אשכרה אכלה לי את מושון מוחא כפייה
הזיון היה אש אש אש חוויה מתקנת מהרומניה הפח מההתחלה סיימנו אפילו התקלחנו ביחד!
יצאתי לאחרים שכבר היו גמורים, לא נשאר להם קוטג׳ במחסניות תשושים ומרוצים אבל אני לא מוכן ללכת בלי לחדור ליפיפה הנעלמת.

כעבור 5 דקות היא מגיעה לבופה עם הזונה הרומניה מההתחלה לוקחות סלט ויושבות.
ואני כזה ״פאק אם אגש אליה עכשיו אז ההיא תשרוף אותי בדוק״ ישבתי כמו ילד טוב והמתנתי שהרומניה תעוף
והרגע הגדול הגיע היא לבד אני עף עליה!

מתקרב מתישב מולה ושואל אותה,
אני: את עובדת בגוגל??
היא: מה? לא, למה?
אני: כי את כל מה שחפשתי!

חייכה אליי ואמרה
Baby, my pussy worked too hard
Only in the ass

לצערי לא נשאר ברשותי מספיק מזומן והייתי חייב להגיע איכשהו למלון מהיער הזה
חזרתי מאוכזב למלון עם תחושת פספוס שלא נגמרת. בכי
מקווה ויום אחד אראה אותה שוב.

בהמשך חלק ג׳ על הזונות בדירות של הרחוב הראשי. Embarrassed

התקתקן של אירופה

10
גדול, בתור מי שמכיר היטב את הסיטואציות בFKK, זה אחד מסיפורים FKK הכי טובים ששמעתי,
חזרתי משם לפני שבוע
לא היה לי משהו מיוחד לדווח, אבל באופן כללי, אחרי שהייתי רגיל ל-SHARKS הרגשתי ש-OASE זה ירידה ברמה
בעיקר מזדהה עם התחושה שהיתה לי שם ששל לנסות להשיג את השוות ביותר שכל רגע תופסים אותן.
היה לי סיפור ממש דומה ב-oase, ואפילו עוד יותר מבאס כי את זאת שרציתי יכלתי לתפוס בשעה מוקדמת אבל היססתי, וכשהמקום התחיל להיות עמוס כבר לא היה לי סיכוי יותר.

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”