כ סטפאני בום פם!! ליזה מבלארוסיה - דף 3 - סקס אדיר

סטפאני בום פם!! ליזה מבלארוסיה

24
אחחחח סטפני שלנו.
בחורה גבוהה כוסית על חלל. בטח לפני חמש שנים היתה גורמת לכולם כאן לקנות מאפיית בורקסים.
רזה ושרירית בלי גרם של שומן. חזה שופע מעט מסולקן אבל בטוב טעם.
פלאג אנאלי תקוע בתחת, מחליפה תלבושות. מספר ראשון מציצה ארוכה ואחר כך רכיבה אלימה עד למכירה.
הבחורה משוגעת על כל הראש, מבקשת לדחוף אצבעות לכל מיני חורים שלי ושלה. מלקקת כל איזור בגוף כולל עבודה ארוכה על החלק האחורי.
לאחר מכן שוחחנו קצת עליה ועל החיים, בחורה מעניינת מאוד.
מספר 2 היה אנאלי אבל קשה לי לגמור פעמיים והבחורה כל כך רזה שכשזיינתי אותה בדוגי אנאלי, העצמות בתחת שלה ממש הכאיבו לי בכל דחיפה.
לא הצלחתי לגמור כששנינו מזיעים מתים והיא ממש התאכזבה. ניסתה שנמשיך במסיונרית - לא הלך. ניסתה למצוץ עוד עשר דקות - לא הלך. לא נורא.

רק משהו קטן, חרא פקידה.
מתקשר לתאם קובעים ל14:15. מגיע מתקשר אומרת לי ניסיתי להשיג אותך לוודא שאתה בא ולא ענית אז קבעתי עם מישהו אחר. מפגרת, מה זה מתקשרת לוודא שאתה בא? בחיים לא קרה לי. אתה מתקשר, קובע ומגיע. מה זה פה תור למסעדה?! מוודאת שאתה בא עלק. רק בגלל שהמליצו כאן עליה חיכיתי שעה ותכלס היה שווה.

וזהו חברים אני נראה לי פורש. תמיד חיכיתי לזונה שתהיה גם כוסית על, לא תקתקנית, ושתהיה אנאלית.
קיבלתי אחת שמקבלת מבחינתי ציון 10 בכל הפרמטרים אז הגעתי אל המנוחה והנחלה.

תמשיכו לזיין ותדעו לפרוש כשכדאי :)

25
ok

פקדתי את הגברת ובכך שברתי צום של שבועיים משימוש במין בשכרמבולבל

התיאור של בחורה :
שדופה גבוהה זנותית ביחד עם היותה ליבראלית שבר אותי כך שמצאתי את עצמי ביום חם משוטט בצפון המתפורר של בת-ים בחיפוש מייגע אחר דירת הקדשה.

פותחת את הדלת בחורה ארוכה ארוכה ודקה דקה (התמונות בבגד הים השחור אמיתיות לגמרי כולל הצבע השחום וקעקוע היהלום על התחת) חזה סיליקון בטעם ותחת יפה.חיוך גדול

אני מבין את אלה שחושבים שמה מדובר בגל"ש (גבר לשעבר) שכן יש במבנה שלה רמז לטרנסיות. אלי זה הכתפיים הרחבות מהאגן אולי הגובה אולי מבנה הפנים עם הלסת החזקה ואולי זה הקול המעט עמוק.

ברב המקרים - כשיש ספק אין ספק. הייתי עושה יו-טרן ועף משם. אבל...

הלבוש הסופר סקסי, הגפיים הארוכים וטונות הסקס שנטפו ממנה השאירו אותי כחתול שבוי בברכת שמנת. יודע שיטבע אבל לא מסוגל להפסיק לשתות.Tongue

שאלה אותי האם באתי לשעה שלמה או לזיון אחד.
אני שגם אם יתנו לי שעה וחצי לא יצליח לגמור יותר מפעם אחת (גמרתי פעמיים אולי פעמיים בחיים קריצה) לקחתי את מסלול מספר 2 שעלה 400 תבין וטקילין.מוחא כפייה

הציעה מקלחת, אך מכוון שהגעתי מוכן בדום למסדר המפקד ויתרתי והובלתי אחר כבוד לחדר העבודה.

הבחורה יודעת למצוץ יפה יפה. כולל אפקטים אודיווקאלים של רפלקס ההקאה (מיוזמתה). פתאום התעורר בי הכדורסלן שהייתי בנערותי חפנתי את ראשה בכפי ופשוט כדררתי אותו על הזקור (כמעט בטוח ששמעתי את השכנים צועקים מהיציע "אולללה"Star)

מלבישה אותי ומתחיל הזיון שהיה לעילה ולעילה. בהתחלה בכוס המדוגם שלה ואחרי דקות ארוכות בשלל תנוחות שלפתי את הפלאג האנאלי עם ראש היהלום מהתחת שלה והתחלתי לתת שם עבודה.

דוגי אכזרי שבו אני מחזיק את האגן ביד אחת ובשניה אני אוחז בכתף שלה ונותן קונטרות חזקות. בשלב הזה היא מסובבת את הראש ומתחילה ללקק לי את היד האוחזת בכתף, לוקחת שתי אצבעות לפה ומוצצת. מחרמן בטירוף.Embarrassed

הזכירה לי את הכלבה שהייתה לי שללקק את היד שלך זאת היתה הדרך שלה לומר לך תודה צחוק

בקטע מסויים השכבתי אותה על הגב, שמתי שתי כריות מתחת לעכוזה, העברתי את קרסוליה למקום הנכון (מאחורי האזניים שלה) ובצעתי בה קידוח אנאלי שלא היה מבייש את אסדת הקידוח בשדה "תמר".
לראות את המיטה מלאה ברגליים ארוכות ידייים ארוכות שמעסות לי את העיגולים ואת פי הטבעת נפער לתנועותי כשהכוס התפוח שלה תלוי מעל כקישוט - מחזה שילווה אותי בלילות קרים.

מקצה אחרון במציצה טובה ושולבת בעבודת יד משובחת כולל רימינג שלא בקשתי. אצבע למעלה

את הסיום קבלה בהשפרצה חזקה ללוע כשהיא בולעת כל טיפה בלי להשאיר זכר. הוציאה אותו מבריק, מבריק.מוחא כפייה

הציעה מסז (לא מסרב). תוך כדי מדברים, יש לה אנגלית סבירה פלוס פלוס.

היא אוהבת מאוד את ישראל. זו פעם שניה שלה פה (בפעם הקודמת היתה בחיפה).
הפעם היא פה עם אמא שלה והבן שלה (!!!) שצריך לעלות לכיתה א' ולכן היא חייבת לחזור למוסקבה לפני שנה"ל.

נשאר עוד זמן קצר מאוד להנות ממנה

כנראה שתחזור בינואר - אם לא ימנעו ממנה ויזה.

תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

30
וואו וואו וואו !!! סופסוף זונה אמיתית !!! כמה זמן חיכיתי לאחת כזאת !
הבחורה יודעת מה זה סקס ! ומה גבר אוהב.
פינקה אותי ברמות + סטיות זורמת חופשי.. קידוח אנאלי למהדרין קרעתי לה את המרעום והיא מקבלת ללא שום בעיה גם אחד כמו שלי שלאור ניסיון קודם אין הרבה שמסוגלות.
פותחת לי את הדלת כוסית על כמו בסרטים הכחולים עם גרביונים סקסיים בטירוף ( חולה על גרביונים ) מחוכים עם ביריות , נעלי עקב גבוהים בגובה שלא נגמר..
הבחורה שחומה ורזה בדיוק כמו שאני אוהב . התעלפתי...
נכנס להתקלח , יוצא הבחורה מחכה לי על המיטה מתחילים מזמוזים ועוברים למציצה בסשן ארוך הבחורה לוקחת את כולו עד הסוף עד לחנק.
מלביש חילפה עוברים למיסיונרי ואני מבחין בפלאג אנאלי תקועה בישבנה-
הללויה !!! אומר לעצמי נסיים סשן רגיל ונעבור לדבר האמיתי.
כמה דקות מסיונרי מרגיש אותה צרה בגלל הפלאג.
מסיים ובא להוציא את הפלאג - שואלת you want anal ? עניתי לה תכנסי לפורום תקראי מה הכינוי שלי ותעני את התשובה לבד.. (-:
מוציאה אותו ואני נותן לה חפירה מעולה כששתי רגליה מורמות עד לאחורי ראשה .
מסתכל ואומר לעצמי זה לא אמיתי יותר כמו חלום..
מסתובבים לדוגי ממשיך שם לתת בעכוזה .. איזה מראה מלבב.. מאז שראיתי ים בפעם הראשונה בחיי כילד לא ראיתי מראה כזה.. נפערה כמו בולען בים המלח.. (-:
עוצר מוציא את החליפה ונותן לה הזרקה לפה לוקחת כמו גדולה ועוד ממשיכה ללקק שאריות.. ככה צריכה להיות זונה !
סשן שני מציצה בלבד אבל איזה מציצה תענוג..
סיימנו הבחורה מתלבשת לצאת שואל לאן אומרת שמחר טסה חזרה לרוסיה וכנראה תשוב בחורף .
אני אחזור זה בטוח !

אין על אנאלי
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”