כ הקוגרית הפולנית מצפון תא - דף 2 - סקס אדיר

הקוגרית הפולנית מצפון תא

11
אני נהנה ליקרא את הפוסטים של האיש הגדוללללל .... רק לא מבין איך כולם מחזירות לו את הכסף ... טוב אולי אני לא מכיר את האיש.. אבל... שפווווווווו... מה עם ההיא מחדרה ??? Big men...הבטחת דיווח עליה .... שלח את המיספר ליפני הדיווח בבקשה שלא תיהיה עליך היתנפלות של הודעות...אתה אלוף..... ובאמת שאתה כותבבב אדיר הלוואי עלי..... את כול הזמן הזה לזיין להיות בחדר כושר ולאכול ארוחת צהריים באמצע היום... ועוד להיות באפליקציה כול היום ולחפש ולמצא.... תן רק קצא חוטטט לפחות לאפליקציה הזאת. או לאחד הטלפונים שהצהרת ....פשוט בחורות שעובדות... כבר לי נימאס מהמכניקה שטמונה ברובם...
חי את החיים ...

הקוגרית הפולנית מצפון תא

16
ערב טוב חברים ,האמת ביג מן שיחקת אותה עם המציאה.
הבחורהה חולת סקס שאין דברים כאלההה מחפשת לעשות אורגיות ורק זה מה שמעניין אותה וכל זה בחינם!!!בחורה מבוגרת בת 50 פותחת לי את הדלת פולניה כמו שסיפר לכם חברנו ,מחכה לי בבייבי דול מנומר והדבר הראשון שהיא עשתה זה לקחת אותי לחדר שלה לסשן ארוך של מציצות וסקס בכל התנוחות כנראה שבאמת בשבילה הגיל זה רק מספר !אז אם אתה בחור צעיר בין הגילאים 25 עד 40 ומחפש לזיין מבוגרת סוטה תפנה לביג מן לקבלת המספר !

הקוגרית הפולנית מצפון תא

17
[QUOTE=סופר לה טיב]אשי מחפש עבודה?

אתה חושב על סיבוב הופעות כצמד עם ביג מן?חיוך גדול

האמת מחכה לניקול המילפית הכי שווה בעולם
אבל האמת לא אתנגד לאיזה חור לעבוד עליו
אני כרגע במדא ומתן בשוגר עם כמה חמודות נקווה שאתפנה לתת בדיקה ודיווח

הקוגרית הפולנית מצפון תא

18
תודה לביג מן על המספר
אני חייב להודות שאני חוויתי אותה קצת אחרת ולא הצלחתי להתלהב ממנה כמו אחרים כאן
אומנם עושה את זה מתוך נימפומניות טהורה, יכולה להזדיין ללא הפסקה לגמור בשרשרת עם השפרצות קלות
נכון שיש לה את הכוס הכי צר והכי הדוק שהרגשתי אי פעם, נכון שיש לה חזה מדהים עם פיטמות בגודל של סוללה DD
נכון שלפני 40 שנה היתה כוסית על ואולי גם מאד יפה, אבל את שנות ה 50 שלה עברה מזמן, היא רחוקה מלהיות חטובה
לא מוצצת כפי שאני לפחות ציפיתי, ממש לא אוהבת שגומרים לה בפה
בעת ובעונה אחת, חטפה בדוגי שהויברטור שלה תקוע לה בתחת ברטט הסטרי - חוויה חזקה

אני לא אחזור, מי שמעוניין בפריקית בגיל של האמא של אישתו - תהנו

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”