כ שלי מתא - הסודות של שלי ... - דף 18 - סקס אדיר

שלי מתא - הסודות של שלי ...

172
מתוקי כשימך אתה ויותר!!! איזה טעים ונעים!! ומילותך כמוך קסומות! תודה!!
ילו שלי איזה מלך טנקיו טנקיו טנקיו!! יום אחד עוד אלמד איך להעלות פה תמונות חחח
סבבה שלי מתגעגעת בטירוף. תודה שאתה מי שאתה ותמיד שומר פה עלי!!
בויז זיכרו שאתם הכוכבים שלי אוהבת מליונים!

[email protected]

173
לפני מספר ימים סוף סוף הייתי פעם ראשונה אצל שלי.
לאחר תקל קשה שהיה לנו הצלחתי לתאם איתה.
שלי אכן קיימה את שהבטיחה וקיבלתי ממנה חוויה מתקנת וזה יאמר
לזכותה, שאנחנו הקליינטים חשובים לה.
אין לי מה להוסיף על שלי יותר ממה שכתוב פה.
החוויה האישית שלי עם שלי הייתה קצת מבלבלת. שלי מצויידת בכל מה דרוש מבחינת ציוד, לחווית שליטה אמיתית,
ואכן מבחינה זאת החוויה מושלמת, אבל ציוד זה לא הכל, צריך לדעת לייצר אווירת שליטה אמיתית וזאת למרות העובדה שבעצם
אני זה שמשלם, כולמר באופן עקרוני אני זה ששולט על העינינים, ליצור שליטה מנטלית בשרות בתשלום זה לא פשוט, מנסיון אישי שלי, לפעמים זה לוקח יותר ממפגש אחד ולפעמים זה לא קורה אף פעם.
דבר נוסף שקצת הפתיע אותי זה שיצאתי משלי "לא מסופק" בעצם נשלחתי הבייתה שכל המטען שלי לא פורק. לדבריה זה חלק מהעניין, אכן יש בהחלט עניין בזה, אבל זה מקובל מאוד במערכת שליטה ארוכת תווך ולא בביקור בתשלום שתחום בזמן.
כפי שציינתי חווית סשן השליטה קצת לא ברורה לי, יתכן וידרשו מספר סשנים איתה (אני בטוח שהיא תשמח לכך).
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

174
ניל הבה נודה
שלי עשתה לך בית ספר. כרגיל מגיעים עם הר ציפיות וברוב המקרים מפח נפש
היית צריך לברר לפני אם שלי היא שולטת אמיתית או חובבנית שיכולה לבנות תסריט שליטה אך ללא בסיס מקצועי
שלי היא לא שולטת מיומנת והשליטה שלה היא רק חלק ממגוון השירותים שהיא מעניקה והיות ששליטה אמיתית זו מיומנות שנרכשת בנסיון רב אז כנראה ששלי לא ממש מיומנת בזה
ולסיכום לך ולכולם - לפני שמוציאים 600 שח לא רק על שלי אלא על כל נותנת שירות אחרת כדאי לעשות תחקיר קצר למניעת מפח נפש
הבעייה היא שגם תחקיר כאן לוקה בחסר היות שרבים מהמדווחים איך לאמר בעדינות לא ממש מדייקים כמו זה שדיווח על סטפני ואמר שניסתה להכניס את זינו לרקטומה ללא קונדום
ובכן ביקרתי את סטפני והיא הסטרית בעניין הקונדום עד כמעט תזזית
לאורך המפגש כל עוד אברי היה בלתי עטוף היא שמרה על מרחק נגיעה של חצי מטר מהוגינה שלה למעט כמובן שברוב סכלותה ינקה אותו בפיה - או תמימות קדושה! הרי מחלה שיכולה לעבור לנרתיק תעבור באותה הצלחה גם לפה כמובן
אבל ניחא כל זונה והרגליה

175
לא עושים לי בית ספר כל כך מהר.
נער הייתי וגם זקנתי, צברתי חוויות לרוב וכפי שציינתי ידוע לי ששליטה בתשלום היא בעיתית וזה תואם לציפיות שלי.
אחד הדברים שכן ציפיתי אצל שלי זה שסשן השליטה, בניגוד לסשן אצל בחורה שעושה רק שליטה, יגמר בסקס מלא לאור
העובדה שהיא בעיקר נותנת שרות כזה, להפתעתי זה לא נגמר ככה. בלי להיכנס לפרטים, כפי שציינתי נשארתי עם המטען כולו.

176
היי בויז למען הסר ספק והבנת הנושא בכלל.. ניל שאלתי אותך בפירוש אם רצונך להשאר כך וענית לי כן!!! לא פעם אחת! להישאר מלא טעון ולא מוגמר זה חלק משליטה נשית ואמור לשרת אותך בזה שהסשן נשאר איתך גם אחרי... אם זה משהו שלא היית מעוניין בו היית יכול לדבר איתי.. אני לא נושכת.. רק אם מבקשים יפה: )

[email protected]

177

שלי המתוקה והחמודה
לא שכחתי אתך
אבל שלי עושה מה שמבקשים בשליטה ולא בשליטה

היא נהדרת ומקסימה
היא מספקת הרבה דברים טובים לאנשים רבים

ואם יש יחידים שיש להם טענות
אפשר לכתוב לה בפרטי, ולא כל דבר ראוי לציבורי

באם היית אומר שנשארת מלא ברבע שעה האחרונה
היא הייתה מוציאה ממך עד הטיפה האחרונה

ואם נזכרת ברגע האחרון
והנך רוצה להוסיף על השעה הקבועה
ובאם אין אחר שמחכה למטה

היא ברצון הייתה מסכימה להוספת.... והוספת הזמן

היא בחורה נהדרת אהבתיה וממשיך לאהוב אותה

179
[QUOTE=shellyssecret]היי בויז למען הסר ספק והבנת הנושא בכלל.. ניל שאלתי אותך בפירוש אם רצונך להשאר כך וענית לי כן!!! לא פעם אחת! להישאר מלא טעון ולא מוגמר זה חלק משליטה נשית ואמור לשרת אותך בזה שהסשן נשאר איתך גם אחרי... אם זה משהו שלא היית מעוניין בו היית יכול לדבר איתי.. אני לא נושכת.. רק אם מבקשים יפה: )

[/QUOTE]

הכל בסדר יקירתי. זה לא תלונה, זה שיתוף של החברים בחוויה.
פעם הבאה נעשה משהו מוטרף יותרקריצה, מתי תתיני לי לשלוטTongueTongue,
להזכירך אני מתחלף (גם שולט וגם נשלט)

חזור אל “מודעות סקס | לוח סקס | פורום פרסומי חינם -מיועד לבחורות בלבד”