דניאל מפרסמת באקס פיינדר מספר טלפון מסתיים בספרות 57. מקבלת בבן יהודה בתל אביב. הייתי אצלה 3 פעמים והחווויות מעורבות.
הפעם הראשונה, זה היה בחמישי בלילה פתחה הייתה נראית 10 תחת גדול ויפה חזה יפה, קצת רגישה שנוגעים בו אבל ממילא זיינתי אותה בדוגי שרק התחת היפה שלה ניצב מולי. הפרטים; רוצה 300, סיכמתי איתה על פעמיים פתאום נזכרה שאין לה קונדומים, סחבק הציע את עצמו ויצא לקנות בפיצוציה. מבקשת שאתקלח ואוי ואבוי אם טיפה תנזול לה בסלון, מרוקאית חולת ניקיון. מזגה לי כוס עם שילוב של משקה וודקה קפואה, והיא עישנה משהו והציעה לי שאכטה.
ואז ניגשנו לעניינים ניצבה בדוגי הראש על הספה הרגליים על הרצפה התחת באוויר, היא ממש נהנתה מהזיון שזו חוויה מאוד לא מוכרת לי מהנסיון הרב שלי עם קוקסיות. נגעה בעצמה ושפשפה לעצמה את הזמן שעמד לה יפה, זיינתי אותה עוד ועוד וזו זכורה לי כאחד הזיונים הכי טובים שהיו לי בחיים. אחרי שגמרתי וזה היה כל כך טוב, הציעה עוד מספר, אבל לא היה לי כח כבר, והייתי צריך עוד לנהוג הביתה קצת מסטול, הדרך הביתה זכורה לי במעומעם מסופק בטירוף מחוויה פצצה.
הפעם השנייה הייתה יותר קצרת רוח וביקשה שאני אפנק אותה ביותר מ300, אבל גם הזיון היה מעולה, אך באופן טבעי אתה רואה יותר פגמים למשל הבטן שלה לא שטוחה, היא בטוחה משום מה שהיא שמנה ולקח לי הרבה זמן לשכנע אותה שהיא כוסית אש. היא גבוהה 1.80 לדעתי פנים נאות אולי לא בובתיות אף סבירות לחלוטין. הפעם השלישית הייתה דומה לשניה.
לסיכום: נראית טוב, שהיא במצב רוח המתאים מזדיינת מדהים, לא מתלוננת ונהנית ממש, אני מסייג ואומר שיש מצב שזה היה עניין של כימיה. אני אחזור כמובן, מסוקרן לשמוע אם חברים אחרים מכירים אותה, וזה סטנדרט השירות, או שהתמזל מזלי.