קייב - רשמים והמלצות לאחר 7 נסיעות השנה
12בולבולון - דיווח פצצה. אמרת שמוניות צריך להזמין דרך הטלפון או דרך אובר. איך משיגים את הטלפון של המוניות? איך מתבצע התשלום באובר? מזומן? או כרטיס אשראי?
13יש בקייב מועדני חשפנות בסגנון הפוסיקט,כלומר ריקוד פרטי ליד כולם?
14יופי של דיווח, עוזר מאוד.
לגבי מלון, אישית אני מעדיף שם את מלון אופרה, אמנם זה לא ממש על הרחוב הראשי וצריך קצת ללכת, אבל זה מלון 5 כוכבים מעולה ובמחיר של 4 כוכבים, ולמדתי שהוא הכי נוח מבחינתי, והרי גם ככה המוניות שם זולות ואפשר להגיע לכל מקום.
15דיווח פצצה ובאמת שבחים על הפירוט וההשקעה!
יש לי כמה שאלות להשלמה - אשמח אם תוכל לסייע גם בזה:
איך מזמינים מונית באנגלית? פעם אחרונה שהייתי שם היתה לפני כמה שנים טובות ולא הצלחתי להזמין כלום בלי שפה מקומית וזה היה קשה מאד.
בנות בממבה - כמה מראש אתה יוצר איתן קשר? וכמה מבריזות לך למרות שקבעת? מהנסיון שלי אם אתה לא ממש שם כשאתה מתכתב אתן הן מתעלמות וגם לאחר שאתה קובע יותר מ75% מבריזות. לעשות אובר-בוקינג זה יכול להיות מסוכן אבל מנגד לעשות בוקינג רגיל עלול להשאיר אותך קרח. מה אתה מציע?
ויש לי טיפ עבורך - אם תלמד איך להשתמש בממשק המשתמשים השונים בטלפון אנדרואיד זה יגלה לך עולם חדש של סודיות מהאשה.
המצפון אינו מונע מעשים רעים, הוא רק מקטין את ההנאה מהם.
16תשובות למארק כמיטב יכולתי:
א. מונית מזמינים דרך אפליקציית UBER, לא צריך לדבר עם הנהג ולא צריך לתת לו כתובת, תזין הכל ישר לאפלקציה.
ב. תתחיל ליצור קשר שבוע/שבועיים מראש עם בנות מממבה.
ג. מבריזות הכוונה הינה שדיברת עימן שבוע לפני וכאשר מגיע היום ואתה יוצר קשר אז עונות "לא יכולות" או בכלל לא עונות.
ד. כאשר אתה מדבר וקובע "עוד שעה" + כתובת -> הן תמיד מגיעות (לפעמים באיחור)
ה. אובר בוקינג איננו אפשרי, כלומר אתה יכול להגיד לחמש בחורות "ניפגש מחר", אבל באותו יום לפני התיאום הסופי אז אתה והעלמה התורנית מחליטין האם המפגש עומד להתבצע ומרגע שאישרת עם אחת אז עם האחרות כבר לא תיפגש באותה השעה.
בהצלחה
א. מונית מזמינים דרך אפליקציית UBER, לא צריך לדבר עם הנהג ולא צריך לתת לו כתובת, תזין הכל ישר לאפלקציה.
ב. תתחיל ליצור קשר שבוע/שבועיים מראש עם בנות מממבה.
ג. מבריזות הכוונה הינה שדיברת עימן שבוע לפני וכאשר מגיע היום ואתה יוצר קשר אז עונות "לא יכולות" או בכלל לא עונות.
ד. כאשר אתה מדבר וקובע "עוד שעה" + כתובת -> הן תמיד מגיעות (לפעמים באיחור)
ה. אובר בוקינג איננו אפשרי, כלומר אתה יכול להגיד לחמש בחורות "ניפגש מחר", אבל באותו יום לפני התיאום הסופי אז אתה והעלמה התורנית מחליטין האם המפגש עומד להתבצע ומרגע שאישרת עם אחת אז עם האחרות כבר לא תיפגש באותה השעה.
בהצלחה
18קייב נסיון אישי שלי
הייתי בקייב בחורף לפני שנתיים
ניסו לשדוד אותי באותו יום פעמיים ב7 -8 בערב בקרישטיק הרחוב המרכזי בקייב עם תרגיל הדולרים
פעם אחת ביציאה מהמעבר התת קרקעי הרחוק מכיכר העצמאות ופעם בכניסה למעבר התת קרקעי בכיכר העצמאות
למזלי תייר מתורכיה שפגשתי בבוקר סיפר לי ששדדו אותו בקרישטיק בבוקר עם תרגיל הדולרים כך שהתעלמתי מהתרגיל
חבר אחרי שלי ניסו לשדוד אותו באופן דומה בתחנה בה עצר אוטובוס בדרך מקייב לחרסון והוא התעמת עם השודדים ורץ לאוטובוס
כך שאני מופתע לקרוא שקייב בטוחה
התרגיל פשוט זורקים לפנייך חבילה על דולרים עטופה בנילון או ארנק פונה אליך מישהו ואומר שנפל לך כך הוא מוודא שאתה תייר אתה לא מדבר רוסית אוקראינית ואז בא חבר שלו ואומר שזה בכלל שלו ואתה התייר הוצאת כסף מהחבילה מהארנק והוא דוחף לך ידים לכיסים ואתה תהיה מוקף בכמה אוקריאנים. המקומים לא יתערבו . הכי נכון פשוט להתעלם ואז השודדים חוששים שאתה מקומי. חבר שלי זה מהאוטובוס שעצר התנגד דחף את זה ששלח ידים לכיסים מיד הופיעו שלשה ארבעה אבל הוא הספיק לרוץ לאוטובוס. לכן מוזר לי שקייב בטוחה אני לפחות התרשמתי שהיא די מפחידה . ברור כשבאים פעם שביעית מקשקשים קצת רוסית מכירים מתנהלים בבטחון הסיכוי שיפגעו בך נמוך יותר.
הייתי בקייב בחורף לפני שנתיים
ניסו לשדוד אותי באותו יום פעמיים ב7 -8 בערב בקרישטיק הרחוב המרכזי בקייב עם תרגיל הדולרים
פעם אחת ביציאה מהמעבר התת קרקעי הרחוק מכיכר העצמאות ופעם בכניסה למעבר התת קרקעי בכיכר העצמאות
למזלי תייר מתורכיה שפגשתי בבוקר סיפר לי ששדדו אותו בקרישטיק בבוקר עם תרגיל הדולרים כך שהתעלמתי מהתרגיל
חבר אחרי שלי ניסו לשדוד אותו באופן דומה בתחנה בה עצר אוטובוס בדרך מקייב לחרסון והוא התעמת עם השודדים ורץ לאוטובוס
כך שאני מופתע לקרוא שקייב בטוחה
התרגיל פשוט זורקים לפנייך חבילה על דולרים עטופה בנילון או ארנק פונה אליך מישהו ואומר שנפל לך כך הוא מוודא שאתה תייר אתה לא מדבר רוסית אוקראינית ואז בא חבר שלו ואומר שזה בכלל שלו ואתה התייר הוצאת כסף מהחבילה מהארנק והוא דוחף לך ידים לכיסים ואתה תהיה מוקף בכמה אוקריאנים. המקומים לא יתערבו . הכי נכון פשוט להתעלם ואז השודדים חוששים שאתה מקומי. חבר שלי זה מהאוטובוס שעצר התנגד דחף את זה ששלח ידים לכיסים מיד הופיעו שלשה ארבעה אבל הוא הספיק לרוץ לאוטובוס. לכן מוזר לי שקייב בטוחה אני לפחות התרשמתי שהיא די מפחידה . ברור כשבאים פעם שביעית מקשקשים קצת רוסית מכירים מתנהלים בבטחון הסיכוי שיפגעו בך נמוך יותר.
19מכל מקום הפוסט של פותח השרשור מועיל . תודה. פתרת לי את סוגית מקבץ הדוגמניות בבודהה בר על הבר. ישבתי שם עם מישהי שהכרתי מהעיר בנסיבות רגילות . בקרישטיק עצמו נמנעתי מלהכיר או להתייחס לכל מיני בחורות עם כרטיסי ביקור שפנו אלי חששתי שמדובר בנסיון לברר אם אני תייר לשם ביצוע שוד. בבודהה עצמו המחיר שגבו ממני היה גבוה מהמחיר הרשום בתפריט לא התרשמתי לפי מה ששלמתי שהמחירים כל כך זולים שלמתי לערך כמו בת"א .דברים קטנים לשניים אני כבר לא זוכר בדיוק שתיה רגילה פלוס עוגה אולי סלט וכד עלה לי בסביבות 200-250 שח בערך 50 דולר אז משהו כזה . זה היה מעל המחיר בתפריט ולא היה ברור לי מדוע. הבחורה עשתה לי הנחה לדבריה יש לה כרטיס חבר בבודהה ויש ל הנחות . את המקום אני בחרתי כך שמצמצם אפשרות לקומבינה פשוט כי הייתי במלון קרישטיק וה היה מתחת. אני אישית מעדיף דירה פרטית על המלון אבל איש איש וטעמו. ועוד משהו כשהייתי בעיר תעשיתית באוקראינה במסעדה יצאתי החוצה מיד יצאו הבנות שהיו אתי במסעדה שלושה לא למטרות שבינו לבינה והכניסו אותי חששו שישדדו אותי יפגעו בי כך שאני לא בטוח כל כך לגבי הבטחון באוקראינה וגם לגבי מוניות תמיד המקומיות הקפידו להזמין מונית מתחנת שרות ולא לעצור ברחוב מחש לעצירת מונית באקראי . בנות מקומיות מדובר. כך שאני לא התרשמתי שמדובר במדינה בטוחה בכלל בטח למי שלא דובר רוסית אוקריאנית
20אני בקייב ליומיים. למישהו יש טלפון של ליווי או איזה קונטקט טוב?