כ קרינושקה מהכתום - סקס אדיר

קרינושקה מהכתום

1
מפרסמת כקרינושקה באתר הכתום.יש מצב שמפרסמת בעוד שם.התמונות שלהשם אמיתיות לחלוטין
1.70 אתלטית חזה קטן שזופה עם פסי שיזוף פנים חייכניות חמודות
מארחת בדירה מחולקת עם יאנה מול הילטון
קיבלה אותי בשמלת מיני צמודה דקה ועקבים.משם אני למקלחת. מצחקקת כל הזמן נחמדה מאד.החלה בנשיקות ועברה לגוף. משם למציצה חשופה מהיותר טובות שקיבלתי.עברנו ל 69 כשהיא מרטיבה את כולי.משם לדוגי סטייל כבקשתה ואחר כך לבקשתי למיסיונרית .גמרתי בצורה שמזמן לא גמרתי.אחר כך הציעה מסאז' שהיה ברמה ממש טובה וכעבור רבע שעה סיבוב שני שדמה לראשון.היה מדהים.מומלצת ביותר .עוזבת ביום ראשון כך אמרה.
קארינושקה מהאתר הכתום

קרינושקה מהכתום

6
שלום לכולם אתמול לאחר התלבטויות רבות ורצון לשבת על הגדר ולראות אם מישו מכם דוגם אותה החלטתי לקחת יוזמה לאור הדיווח של חברינו.
לאחר התחשבות ממנו קיבלתי את המספר, מספר לא ישראלי ורק מלהסתכל על התמונה שלה בוואצ אפ החבר שולח את אותותיו למוח שלי כדי לתאם איתה מהר ובכל מחיר.
מסתמס עם החמודה היא הייתה בים המלח ואמרה שבשעה 6 בערב תגיע לדירתה בבירתנו תל אביב שאלתי לגביי מחיר והיא אמרה שלשעה זה 400 שקל.
לאחר מכן קבענו ונפגשנו בדירתה, הבעיה שזה ליד הירקון ואין שם חנייה אבל לאורך כל החיפושים לחנייה מה שהחזיק אותי זו התמונה שלה בוואצ אפ!.
מצאתי חנייה הגעתי לדירתה, פותחת לי את הדלת העלמה מרוסיה באהבה מה שנקרא, שזופה עם שיער טיפה מקורזל , סימני השיזוף על ישבנה רק גורמים לי לבלוע רוק חזה מדהים פשוט בדיוק בגודל ( לא 95d)בטוב טעם.
מדברים אנגלית צולעת יחד ויחד עם הגוגל טרנסלייט סחבק מתקלח מכין את החבר והנה אנחנו במיטתה תוך כדי נשיקות בכל חלקי הגוף שלה עד שהגעתי אל הדובדבן שבקצפת, הפופקה שלה (כוס זו מילה גסה) עושים 69 בהמלצת החבר היקר שלנו, לי יש סטייה נוספת שהיא ללקק את הפומית שלה שהייתה נקיייה מאוד!!!! והיא גונחת בעדינות ולא בצעקות, עד שהחבר רוצה להיכנס אליה, שמה לי את הקונדום ומתחלים בפירוק אגרסיבי בתנוחת הדוגי הטוסיק שלה פשוט משלים את הגודל של האגן שלי עם הסימני שיזוף והתחת הרך והעומד שלה תוך כדי מגע בפומית שלה, לא בצורה אגרסיבית הכל בעדינות, חייב לומר שתוך 5 דקות של אקט ראשון החבר גמר פשוט מהיופי שלה!
אקט שני עוד פעם מדברים אנגלית עם הגוגל טרנסלייט מציעה לי לשתות סחבק שוץה מיים הופ אקט שני אחריי שהיא נשכב על הבטן ואני מעליה קודח בכוח גומר על הישבן הקטן שלה טיפה התעצבנה אבל הכל נסגר בנשיקה!
סה"כ:
מראה: 9
גוף:8.5 הייתי מוסיף גובה
אקט: 10!!
תמורה למחיר: ל400 שקלים זה מספק מאוד!
מי שמעביר את המספר שלה מהכבוד אליו זה רק קובאלט
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”