אצבע בתחת 1 על ידי ben277 שלום אני רוצה מישהי שתכניס לי את הצבע לתחת שלי בזמן שהיא מוצצת לי בלי בעיות, יש מישהי כזאת? אשמח לדעת תודה!!!זה הקטע שלי אני פשוט רוצה לדעת אם יש מישהי שתסכים לזה בכיף שלא תעשה פוזות.אני מוכן גם ללכת למכונים הזולים האלה בתחנה מרכזית ישנה, אשמח לדעת על כל מי שעושה את זה ציטוט 19 אוגוסט 2017, 21:23
אצבע בתחת 2 על ידי ben277 תודה! באמת שחיפשתי, למרות שאני די עקום בחיפוש פה בפורום, עדיין אשמח אם מישהו יתן לי איזה כיוון ציטוט 19 אוגוסט 2017, 22:19
אצבע בתחת 3 על ידי יוסי הבוחן סטפני בתמונות אמיתיות עושה זאת בכיף, אתה יכול גם לקרוא בפוסט שלה Good pussy = good day ציטוט 20 אוגוסט 2017, 01:04
אצבע בתחת 4 על ידי חובב מסאג'ים אני יותר בקטע של עיסויים אז אמליץ מהכיוון הזה(זה ללא סקס)מריאנה מפואבלו אספניול - תלקק לך את החור שאתה על 4 ואז תלקק ותכניס אצבע שאתה על הגב עם הרגליים למעלה ותמצוץ לך גם, חוויה אלוהית ציטוט 20 אוגוסט 2017, 01:05
אצבע בתחת 5 על ידי Max_Nissim על מה אתם מדברים? שאלה דיבילית - כל אחת שמוצצת זיין יכולה לעשות את זה. ציטוט 20 אוגוסט 2017, 06:13
אצבע בתחת 6 על ידי אשי כנס לשוגר דדי ישנה אחת עם הכינוי בועלת בעדינות מתה לזיין בחורים ציטוט 20 אוגוסט 2017, 06:17
אצבע בתחת 7 על ידי כוסמין בועלת בעדינות דורשת 800יש מישהי בבת ים מבוגרת, בת 50 לדעתי, 200 ש"ח, מציצה ואצבע בתחת אני לא טוב בחיפושים, בת ימית מבוגרת, פוסט ישן שלי אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב. ציטוט 20 אוגוסט 2017, 06:38
אצבע בתחת 8 על ידי titan כמעט כל מוצצת טובה תעשה את זה אם תבקש יפה.שים לב!!אם יש לה ציפורן ארוכה - תוותר (אתה לא רוצה פצע בתחת מציפורן של זונה)עדיף לבקש שתעטוף את האצבע בקונדום ותרכך עם ג'ל.אחת הטובות שהיו לי היא מוניקמילף מבת-יםגרון עמוק, מציצה שמבחינת יכולה להמשך לכל אורך המפגש (שעה) אבל אם תרצה אפשר לזיין בכיף.מציצה עם אצבע סטרילית וממוגנת בתחת שמעסה לך את הערמוניתונותנת לך גמירה על-סף אירוע מוחי.300 כולל מיקום.טל בפרטי. תמיד להיות בנתינה. במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה... ציטוט 20 אוגוסט 2017, 11:24
אצבע בתחת 9 על ידי טירון ירוק [QUOTE=titan] כמעט כל מוצצת טובה תעשה את זה אם תבקש יפה.שים לב!!אם יש לה ציפורן ארוכה - תוותר (אתה לא רוצה פצע בתחת מציפורן של זונה)עדיף לבקש שתעטוף את האצבע בקונדום ותרכך עם ג'ל.אחת הטובות שהיו לי היא מוניקמילף מבת-יםגרון עמוק, מציצה שמבחינת יכולה להמשך לכל אורך המפגש (שעה) אבל אם תרצה אפשר לזיין בכיף.מציצה עם אצבע סטרילית וממוגנת בתחת שמעסה לך את הערמוניתונותנת לך גמירה על-סף אירוע מוחי.300 כולל מיקום.טל בפרטי. [/QUOTE] WOW , יש משהו כזה בצפון ? איזור חיפה ? ציטוט 20 אוגוסט 2017, 11:41