כ הסכסוך עם טורקיה, אליף - סקס אדיר

הסכסוך עם טורקיה, אליף

1
אליף ת"ז 1750417961,יש עוד פרופיל תחת אלינה ופרסום בלבן. הציגה את עצמה בעבר כטורקיה, אבל מחקה את זה עקב ביקוש גובר לאנלי, שהיא דווקא לא עושה. קבעתי איתה שעה, ביררתי לפני שהגעתי שאפשר לבוא, ובסוף היא ייבשה אותי בחוץ זמן רב. בן יהודה 66 תל אביב, דירה מוכרת מהעבר. אחרי שהתעצבנתי בחוץ, הגיע המפגש, בחיים הרבה יותר מבוגרת מהתמונות ואיבדתי את החשק. שלום ולא להתראות. טלפון טורקי מסתיים ב-692,ישראלי ב-334.מבקשת 500 לשרות שגרתי. אולי למישהו אחר תהיה חוויה אחרת איתה. נא לא לבקש פון ממני.
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

הסכסוך עם טורקיה, אליף

4
היתה ברשימת ההמתנה להיום וכמעט נפגשנו..
1. הסיבה העיקרית שרציתי זה בגלל התמונות. נראית יפיפיה, העיניים הפנטו אותי. אם עבר זמנם אז.....
2. הגעתי דרך הלבן. אמרה 600 לא חשוף. ביקשה 700 לחשוף + גמירה בפה (סגרתי איתה על שעה וחצי והסכימה). שוב.. כמעט זה קרה ואני לא גאה בזה. עכשיו ננסה מטלפון אחר.

שבוע טוב
זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!

הסכסוך עם טורקיה, אליף

7
לא חשבתי בכלל לתאר את מה שהלך איתה כדי לא לעשות לה אפילו התחלה של פרסומת כלשהי כי לא מגיע לה בכלל אבל ברגע שראיתי אחד נפל - הגעתי דרך המספר בלבן. שלחה תמונות פצצה. הייתי חרמן אש. קבענו שעה. הגעתי חניתי קניתי משהו נחמד. שלחתי הודעה שאני בחוץ מה הקוד לדלת. שלחה לי את הקוד לדלת. שלחה קומה. עליתי לקומה. שולח הודעה אני כאן איפה הדירה? שקט מוחלט. הבתזונה נעלמה. אני בקומה עוד רגע דופק דלת דלת. שולח מיליון הודעות מתקשר. כלום. נעלמה. היה משפיל. נעלמתי משם. חבל על הזמן וחבל שמישהו ילך לבחורה כזאת חוצפנית.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”