כ ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד - דף 60 - סקס אדיר

ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד

596
תודות לרוני רבינו ששלח לי את שני המספרים (אמנם חלף זמן עד שהצלחתי לדגום)

ביקרתי בנתיים רק את ליזה , מה אומר מה אדבר באמת שירות יוצא מן הכלל

גם לי היא המליצה בחום לנסות את חברתה ויקה ובהזדמנות יבוצע.

סתם מעניין, גם לכם היא אמרה שהיא בדרך כלל לא גומרת ודווקא איתכם הצליח לה ? קריצה

בנוגע למלעיזים על ההיגינה שלה וכו' רק אומר שאני מצאתי בחורה ברמה גבוהה עם רמת אסטטיות והיגיינה גבוהה מאוד.

גוף אגדי, פנים פחות.

597
ביקרתי את ליזה היום
תיאום מהיר וקל
אני בחור קצת ביישן ואיך שנכנסתי ישר קפצה עלי וחיבקה אותי ונישקה אותי. ולפני שהספקתי כבר הזין שלי היה בתוך הפה שלה. התיישבתי על הספה הזין והביצים שלי בתוך הפה והלשון שלה, נוף לים, אחלה מוזיקה בטלוויזיה. החיים הטובים.
אחרי רימינג נחמד ועוד מציצה גמרתי בפה. בלי להזיז טיפה וניקיון וצחצוח מושלם

אחרי כמה דקות על הספה של שיחה נחמדה הציעה שנעבור לחדר שינה. עוד לא הייתי מוכן לעוד סיבוב אז הציעה לעשות לי מסג נחמד. תוך כדי אני עם אצבע בתוך הכוס החם והמתוק שלה.

באיזה שלב נמאס לה ועברה למצוץ לי. היא מוצצת ואני עם שלוש אצבעות בפנים. כיף.
עברנו לסקס שלל תנוחות והכל בכייף. דוגי איתה זה משהו מדהים. זרמה להכל.
הציעה שאני אזיין אותה מול המראה בדוגי. וזה כבר היה יותר מדי בשבילי. המראה שלה בדוגי, שלי במראה צדדית והים המטריף וההשדיים שלה ביידי גרם לי להשפריץ שוב.

עברה 3/4 שעה ביקשתי להתקלח והתלבשתי. היא נשארה ערומה. דיברנו קצת קישקשנו על החיים. באתי לצאת היא הלכה לדלת התסכלה בעינית. אני חיבקתי אותה מאחורה ושוב עמד לי. אתה רוצה עוד מציצה שאלה? עניתי ברור... אמרה רק אם אתה גומר... זרמתי וגמרתי.
נפרדנו בחיבוק ובבקשה ממני לחזור.

לא אחזור כי אני פורש מעולם הנערות עובדות. זה היה ביקור פרידה שלי. לא הייתי פעיל יותר מדי. פעם בחודש מס'ז ואיזה פעם בחיפה, אבל זה משאיר אותי עם תחושה ריקנית אחרי. זה כייף וסבבה ולמרות כל החוקים שמנסים להכתיב לאנשים איך לחיות אין לי בעיה מוסרית, אף אחד לא מכריח אף אחד ולאף אחד אין זכות להגיד לאחרים מה טוב בשבילם. אבל לי זה כבר לא עושה את זה. ליזה הייתה מתנת פרישה מעולה

599
שלום לכל החברים
בבקשה ממכם אולי מישהו יכול לזרוק לי איזה עצם קטנה
פרטים של ליזה ו ויקה
מבטיח לדווח
תודה בכל מקרה לכול החברה הקבועים הרבנים , ה BIG , וכו'
כל הכבוד לכם על הזמן שאתם מקדישים לאתר
אתם עוזרים מאוד לכל המחפשים למינהם
ישר כוח
סליחה על החנפנות אבל באמת מגיע שפו לכל המתמדים לעדכן באתר
ממש הנאה לקרוא מה שאתפ כותבים
יוסי

600
[QUOTE=Zondon]ביקרתי את ליזה היום
תיאום מהיר וקל
אני בחור קצת ביישן ואיך שנכנסתי ישר קפצה עלי וחיבקה אותי ונישקה אותי. ולפני שהספקתי כבר הזין שלי היה בתוך הפה שלה. התיישבתי על הספה הזין והביצים שלי בתוך הפה והלשון שלה, נוף לים, אחלה מוזיקה בטלוויזיה. החיים הטובים.
אחרי רימינג נחמד ועוד מציצה גמרתי בפה. בלי להזיז טיפה וניקיון וצחצוח מושלם

אחרי כמה דקות על הספה של שיחה נחמדה הציעה שנעבור לחדר שינה. עוד לא הייתי מוכן לעוד סיבוב אז הציעה לעשות לי מסג נחמד. תוך כדי אני עם אצבע בתוך הכוס החם והמתוק שלה.

באיזה שלב נמאס לה ועברה למצוץ לי. היא מוצצת ואני עם שלוש אצבעות בפנים. כיף.
עברנו לסקס שלל תנוחות והכל בכייף. דוגי איתה זה משהו מדהים. זרמה להכל.
הציעה שאני אזיין אותה מול המראה בדוגי. וזה כבר היה יותר מדי בשבילי. המראה שלה בדוגי, שלי במראה צדדית והים המטריף וההשדיים שלה ביידי גרם לי להשפריץ שוב.

עברה 3/4 שעה ביקשתי להתקלח והתלבשתי. היא נשארה ערומה. דיברנו קצת קישקשנו על החיים. באתי לצאת היא הלכה לדלת התסכלה בעינית. אני חיבקתי אותה מאחורה ושוב עמד לי. אתה רוצה עוד מציצה שאלה? עניתי ברור... אמרה רק אם אתה גומר... זרמתי וגמרתי.
נפרדנו בחיבוק ובבקשה ממני לחזור.

לא אחזור כי אני פורש מעולם הנערות עובדות. זה היה ביקור פרידה שלי. לא הייתי פעיל יותר מדי. פעם בחודש מס'ז ואיזה פעם בחיפה, אבל זה משאיר אותי עם תחושה ריקנית אחרי. זה כייף וסבבה ולמרות כל החוקים שמנסים להכתיב לאנשים איך לחיות אין לי בעיה מוסרית, אף אחד לא מכריח אף אחד ולאף אחד אין זכות להגיד לאחרים מה טוב בשבילם. אבל לי זה כבר לא עושה את זה. ליזה הייתה מתנת פרישה מעולה
[/QUOTE]

גם בעיני עצמי כל ביקור אצל ליזה הוא ביקור פרידה אחרון מהעולם הזה. לפני שבועיים הייתי אצל ויקה בפעם המי יודע והיא אמרה לי שזו תהיה הפעם האחרונה שלנו כי היא עוד שניה עוזבת. הלוואי ששתיהן יעזבו כבר יהיה יותר קל להפסיק...

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”