אני מציע לכולם להיזהר מממחלות . מעבר למראה שלא מחמיא ודי מוזנח שלה, היא מזדיינת חופשי בלי קונדום גם בכוס וגם בתחת .
הייתי איתה כמה פעמים וכל פעם היא רצתה להזדיין בלי קונדום , וממה שהבנתי ממנה היא גם שכבה על לא מעט גברים בלי אמצעי מניעה .
אני עשיתי בדיקות לפני כמה חודשים וברוך השם אני בריא והכול בסדר .
תיזהרו...כשהזין עומד בשכל בתחת .זאת לא קלישאה זו מציאות .
ולנטינה פרטית מבת ים
72בהחלט אזהרה חשובה מאוד לשאר החברים .
אין לדעת אם היא כבר חולה במשהו , ואולי אף יש לה זיהום .
היא עלולה לגרום להדבקה המונית !!
אני מקווה שאנשים שמחפשים להוריד את ''החליפה'' , לא ינצלו זאת .
אגב , גם החבר TRX רשם מעל שהיא ניסתה להכניס ללא גומי !!!
ולנטינה פרטית מבת ים
75ביקרתי את ולנטיניה אתמול בשעות הבוקר, התראה שעה לפני , מסרה כתובת וישר לעבודה. מקבלת ברח׳ בלפור בבת ים. בת 45, בלונדינית עיניים כחולות כפי שמתואר ע״י יקירי הפורום.
מקלחת משותפת, ירדנו אחד לשני במקלחת, גמרה כשהלשון שלי בתוך הכוס שלה ושתי אצבעות שלי בתחת שלה. ניגבה אותי, המשכנו לחדר שינה ולאחר כ 20 דקות התחילה בליקוק כיבוס וגיהוץ ביצים ומרעום, עמד לי רצח. הלבישה קונדום לבקשתי, מוכנה להזדיין בלי קונדום דרך אגב. עלתה עליי, סובבתי אותה לתנוחת reversed cowgirl, מיסיונרית, ריוורס, 69, דוגי עם הצלפות לישבן הענק והמרשים שלה וגמירה בגרון עמוק תוך כדי שאני מחזיק לה את הראש וצמוד אליי כדי לוודא שהיא בלעה את כל המיכל עד לטיפה האחרונה.
סטייל רוני גולן:
יתרונות וביצועים: 400 ש״ח לשעה, 250 לשלושים דקות..
מתנשקת עם הלשון.
מציצה ללא כיפה.
מכבסת ביצים ומרעומים.
זזה ריוורס.
ניתן להשפריץ טל ומטר ללוע או לפנים.
״לא נפלתי, לא התעלפתי, ולא שברתי קירות או פירקתי מזוזות״ 

ולנטינה פרטית מבת ים
76לאחר זמן רב שבו אני רק משוטט באתר וקורא תגובות והמלצות החלטתי שהגיע גם תורי לבקר עלמה ??
כמו שנאמר על ולנטינה הכל אמת בחורה מקסימה שנתנה לי הרגשה כאילו אני עם חברה .
אין צורך להרחיב על כל האקט אנשים לפניי תיארו אותה ואת מהשנייה טוב מאוד
תודה לtrx על הטלפון
ולנטינה פרטית מבת ים
77[QUOTE=Chixhunter]ביקרתי את ולנטיניה אתמול בשעות הבוקר, התראה שעה לפני , מסרה כתובת וישר לעבודה. מקבלת ברח׳ בלפור בבת ים. בת 45, בלונדינית עיניים כחולות כפי שמתואר ע״י יקירי הפורום.
מקלחת משותפת, ירדנו אחד לשני במקלחת, גמרה כשהלשון שלי בתוך הכוס שלה ושתי אצבעות שלי בתחת שלה. ניגבה אותי, המשכנו לחדר שינה ולאחר כ 20 דקות התחילה בליקוק כיבוס וגיהוץ ביצים ומרעום, עמד לי רצח. הלבישה קונדום לבקשתי, מוכנה להזדיין בלי קונדום דרך אגב. עלתה עליי, סובבתי אותה לתנוחת reversed cowgirl, מיסיונרית, ריוורס, 69, דוגי עם הצלפות לישבן הענק והמרשים שלה וגמירה בגרון עמוק תוך כדי שאני מחזיק לה את הראש וצמוד אליי כדי לוודא שהיא בלעה את כל המיכל עד לטיפה האחרונה.
[/QUOTE]
סטייל רוני גולן:
יתרונות וביצועים: 400 ש״ח לשעה, 250 לשלושים דקות..
מתנשקת עם הלשון.
מציצה ללא כיפה.
מכבסת ביצים ומרעומים.
זזה ריוורס.
ניתן להשפריץ טל ומטר ללוע או לפנים.
״לא נפלתי, לא התעלפתי, ולא שברתי קירות או פירקתי מזוזות״ 

אם היא מזדיינת בלי קונדום, לא אכפת לך לרדת לה?
ולנטינה פרטית מבת ים
78[QUOTE=Chixhunter]הלבישה קונדום לבקשתי, מוכנה להזדיין בלי קונדום דרך אגב[/QUOTE]
עניין של זמן עד שהיא תידבק במשהו ותדביק מישהו...
מספיק שיגע אחד שחולה במשהו ''ואין לו מה להפסיד'' , הוא ידביק אותה והיא תדביק את לקוחותיה .
סקס ללא גומי עם זונה הוא סכנת נפשות !!!
ולנטינה פרטית מבת ים
79הייתי איתה לפני כשבוע וחצי בטרם ראיתי את האזהרות כאן. במספר הראשון היא ניסתה להחדיר בלי קונדום וסירבתי . לקראת סיום שלפתי, היא הורידה את הקונדום ובלעה הכל.
במספר השני לקראת סיום שלפתי וריססתי לה על הדגדגן, והיא ממש ניסתה כפי יכולתה להחדיר אותו ללא קונדום תוך כדי השפרצה.
כל זאת ללא שום אינטרקציה אישית וללא שום חיבור, בגלל מחסום קשה של שפה...
עכשיו כשאני רואה את כל התגובות אני מבין ש:
או שהיא מנסה להיכנס בכוח להריון מאוחר.
או שהיא מנסה להידבק במשהו.
או שהיא כבר חולה ומנסה להדביק.
עברתי הרבה בחיים. היא לא כזאת חולת מין או חולת זרע כדי לעשות מעשים כאלה בלהט הרגע.
חוץ מזה סך הכל די שירותי ונחמדה, אבל בטח לא כזאת נמרה ששווה את הסיכון העצום הזה.
כבר עדיף עוד 200 בשביל אורגיה עם סול וחברה שלה.הרבה יותר בטוח והרבה יותר כיף.
ולנטינה פרטית מבת ים
80הי . בוקר טוב.
חדש באתר. אשמח לקבל את הנייד של ולינה מבת ? מראשון? אין לי עדיין נסיון כאן עם אף אחת לכן לא כתבתי.
אשמח אם תשאיר לי את הטלפון שלה. זו תהיה קבלת פנים יפה לחדשים שירגישו נוח בפורום. אעריך את התחשבותך בעניין.
תודה ויום טוב