כ לולה בת 22 - סקס אדיר

לולה בת 22

1
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=15787

הייתי אצל לולה.. תמונות אמיתיות.
בחורה יפיפייה מגיעה אלינו ממוסקבה. פנים יפות עיניים חתוליות רזה וקומפקטית. טוסיק עומד וחזה קטן למי שאוהב.
עושה גרון עמוק וליקוקי ביצים. מתנשקת קלות. לא בדקתי לגבי רוורס. בכל אופן נחמדה מאוד אני נהניתי וממליץ בחום. גרה בעיר הזונות ברחוב על שם ברון ידוע. נשארת בארץ לעוד שבועיים.
400- 40
500- שעה
תהנו.

לולה בת 22

2
ברוך הבא אייל.

לפני שתהיה תחת זכוכית מגדלת בנושא יחצ"נות סמויה (איך לא)
אשאל ברשותך.. גוון עורה לבנבן באמת כמו בתמונות? (רשמת שאמיתיות)
גמירה ללוע קיימת בתפריט?

תודה.

לולה בת 22

3
חס וחלילה יחצנות... ביקשתי היום עזרה לגבי שחר פצצה.. אף אחד לא באמת עזר פה וגם היא לא ענתה.. בסוף ניסיתי את מזלי אצל לולה.. שייכת לתאגיד.. גוון עורה לבנבן, פנים נאות + אבל זה עניין של טעם, אני אהבתי.. לגבי גמירה ללוע אכן בתפריט אבל לא בלעה.. מקווה שעזרתי למי שמעוניין.. דרך אגב אני כבר צופה הרבה זמן מהצד והחלטתי סוף סוף להצטרף.. שמח להיות פה..

לולה בת 22

4
הייתי אצל לולה בבתי ים, קיבלה אותי עם התלבושת שאיתה היא מצולמת בתמונות .

לולה בחורה קטנה, מיניאטורית וקומפקטית, גוף מקסים כמו שאני אוהב, טוסיק שובב ופרופורציונאלי וחזה פיצפוןןןןןןן,
אכן צבע עור לבן אם כי פחות ממה שאפשר לחשוב לפי התמונות.

חמודה, אנרגטית, חייכנית , מלאת אנרגיה גם אחרי 00.00 !! ( ואחרי עוד יצאה לבלות ....)

סקס משובח, עדינה ומתמסרת, מוצצת ברמה גבוהה, רק השט היד והקפת את כולה ...

מומלץ לאוהבי הקטנטנות ....

תהנו

לולה בת 22

6
בוקר טוב לחברי הפורום.......אתמול אחר הצהריים הייתי אצל הילדה היפה והמתוקה הזו,כל מילה ותיאור שנכתבו עליה אכן נכון ומדוייק התמונות אמיתיות לחלוטין,בהירה קומפקטית יפיפייה מחיייכת ומצחיקה כל הזמן ניתן לעשות איתה הכל תמורת בצע כסף....אני לקחתי מסלול של 40 דקות 400 זוזים.....תמורת אנאלי אצלי ומקלחת זהב הוספתי עוד 100 זוזים.....הבחורה אוהבת וגומרת תוך כדי מקלחת הזהב....שנעשת לא במקלחת אלה לפי בחירתה על המיטה בסלון(פרסה מגבת גדולה מתחת)בקיצור מאוד נהנתי וצריך לשמור על הילדה הזו כל עוד היא בארצנו ואנחנו מצליחים גם להנות משרותיה המעולים והאדיבים

לולה בת 22

10
שכחתם לכתוב שיש לה שיניים קדמיות שחורות
ואני קצת נגעלתי מזה.
בנוסף היא יושבת על הדקות ,אם עוברת דקה היא תוספת במחיר.
אבל יש לה וטוסיק סבבה לגמרי
לא מתמסרת בנשיק ות,ולא מפסיקה לזוז ,
סך הכול מפגש בינוני ,אבל היא יפה וגוף סבבה
אז היא די מומלצת
מתווך ,מטעם הפורום ,בסיכסוך האוקראיני-רוסי
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”