כ עיסוי עם הרפייה ומחלות מין - סקס אדיר

עיסוי עם הרפייה ומחלות מין

1
חיפשתי בפורום רפואי כאן אצלנו ולא מצאתי מידע על כך.

אם למישהו יש מידע לגבי סימפטומים של מחלות מין שאפשר לחטוף מעיסוי והרפייה אשמח לקבל קישור
או במקביל האם מישהו מחברי הפורום לצערנו חטף איזה משהו לא נעים ומעוניין לספר על כך...

רק בריאות חיוך

3
מצאתי את זה:

[QUOTE=אשתי בדימוס]בתור אחד שנדבק בוירוס פפילומה אצל נערה עובדת עקב חיכוך באבר מינה ועבר צריבה של יבלות על הפין בלייזר..
אפשר להידבק במחלות אצל נערה עובדת אבל גם אפשר להידבק בלחיצת יד ובכל מגע עם כל אדם באותם מחלות..
כל עוד אין חדירה לא מוגנת ומגע עם נוזלי הנרתיק הסיכוי אפסי..ואם אין חדירה גם ככה הסיכוי קטן ולא במחלות מסוכנות..
גם ככה רובנו נשאים של וירוס הפפילומה יש יותר סיכוי שאנחנו נדביק אותם...
[/QUOTE]

4
בטח שיכתבו את זה. יש מודעות מאוד נמוכה בקרב מבקרי הספאים לגבי מחלות מין. רק חשמוע שמציצה מבחינתם זה לא סקס אורלי או חיכוך עם עיבר מין על עיבר מין זה רק שעשוע. כמו תמיד, שוטפים ידיים ובלי שטויות של "אבל זה רק לנשק עם השפתיים" ובטח לבחור בבחורה ששומרת על עצמה. בהצלחה. מחחות מין לא עוברות דרך לחיצת יד או מגע.
תמיד יש פעם הראשונה

5
דרך אגב גם לי זה קרה לפני 7 שנים, הלכתי לנערה עובדת בדירה בכצנלסון 80 ומשהו, לא זוכר בדיוק..אחרי מספר שבועות חטפתי יבלות על איבר המין ורצתי לרופא עור באיכילוב שצרב לי אותם בלייזר..לא נעים ולא נורא...כל זה קרה כי גמרתי תוך חיכוך באבר מין שלה. אמרתי לאשתי שזה מלפני שהכרתי אותה, כך הרופא אמר לי..

6
היי. מהרפייה ידנית לדעתי הסיכוי אפסי לקבל משהו....אבל במידה והיא לא החליפה מגבת או נייר מהחבור לפניך ואתה נשכב על זה...אפשר לקבל מחלת עור...לא ברמה של יבלות...משהו שיעבור אבל לא נעים (לא מספר מנסיון...משתדל ללכת לפרטיות ששומרות על זה)

9
יש אפשרות מגעילה ביותר להיבדק בכיני ערווה, זה היה לי פעם. אחד הדברים המגעילים. גילחתי הכל וקניתי כל מיני משחות עד שהצלחתי להיפטר מהחרא הזה.
אחות 1 : אבא אני לסבית .

אחות 2 : אבא אני לסבית .

אבא : יש מישהו שאוהב בנים בבית הזה ?!?!?!

אח : אני .

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”