כ המלצות למקומות - סקס אדיר

המלצות למקומות

2
"להיות או לא להיות זו השאלה" לזיין או לא לזיין זו השאלה ...............Tongue
ליזה וויקה שתי אגדות חיות, בועטות מוצצות ומזדיינות באהבה ובמסירות עילאית מומלצות בחום:
יאנה/אנה תל אביב, לא בחורה יפה פנים לא יפות גבות עקומות אבל זיון מעולה ב 400 שקלים מומלצת בחום:
סטאפני בת ים,אומרים שהייתה גבר בעבר, אומרים שהייתה סוס בעבר, אך זונה בכל רמ"ח אבריה זונה בת של זונה עם רוורס עצבני:
מילנה ת"א, בחורה נאה ונחמדה סקס קלאסי במובן הקלאסי והחיובי של המילה:
מרגריטה בת ים, אישה בריאה בעלת גוף בריא ושרירי במיוחד, מומלצת לאוהבי נשים שריריות נקייה ומריחה מצוין:
סולי חולון, מילפית לא יפה ולא מדהימה, אך שירות מצוין יודעת את העבודה מומלצת לאוהבי המבוגרות:
טניה בת ים, מילפית לבנה וצחיחה בעלת תודעת שירות נדירה, אני מאוד אוהב להיות איתה מומלצת לאוהבי המבוגרות:
ויקטוריה הלוחמת לאוהבי הלוחמות המבוגרות זהה רוורס ללא הילוכים וללא שמן מנוע מומלצת לאוהבי המלחמות:
כשהכסף צועד בראש - כל הדרכים פתוחות, ודי לחכימא ברמיזא.....................Embarrassed
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

המלצות למקומות

7
אהלן חברה מה קורה?
תקשיבו אני מרגיש שאני חייב לפרוק את כל המתח המיני שנוצר לי… בחיים לא הייתה לי חברה לא התנשקתי עם מישהי ממש פשוט לא היה לי שום דבר מיני ואני חושב שהגיע הזמן .
אני מחפש מישהי חמודה סבלנית באזור חולון , אני כבר לא יכול להתאפק חייב שתעזרו לי למצוא מישהי מתאימה לפעם ראשונה!!
תקציב של 200₪ ככה
מצפה לתשובות תודה מראש????

המלצות למקומות

9
היי נמאס לי לאונן אני רוצה את הדבר האמיתי סופסוף אני רוצה מישהי נחמדה זורמת וסבלנית שתעשה איתי סקס בפעם הראשונה בחיי . בחיים לא הייתה לי חברה או משהו ככה שאני לא יודע כלום . עדיפות שתהיה מבוגרת אך באמת אין לכך שום חשיבות
ישלי תקציב של 200 שח ככה באזור חולון
תודה מראש :)Embarrassed
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”