כ נוי מריבל 13 - פשוט שערורייתי - סקס אדיר

נוי מריבל 13 - פשוט שערורייתי

1
שבת שלום לכולם,
אחרי שראתי תמונות די מדליקות של בנות במודעה באתר, התקשרתי למספר של המודעה, ענתה פקידה בקול נעים שהבטיחה שכל הבנות שבתמונות ננצאות. עד כאן הכל בסדר. נתנה לי כתובת. ריבל 13 בתל אביב. הגעתי למקום. פתחב את הדלת מישהי שהזדהתה בשם נוי.
בחורה גבוה ויפה בפנים. פנים קטנות ועדינות. גוף גדול ועבה אבל סקסית במידה מסויימת. בטן רפוי ולא אסטטי. אולי הייתה פעם שמנה או היא אחרי לידה.
בכל מקרה נכנסתי איתה.
אלוהים, אכזבנ זה לא מילה. כבר מהרגע הראשון אפשר להרגיש את האנטיפטיות שלה. בן אדם מגעיל. ישר התחלנו בזיון כשהיא למעלה. בהמשך רצתה להיות בדוגי כדי לגרום לי לגמור מהר. ביקשתי ממנה להיות על הגב ואני מעליה. רציתי לגמור מהר לא כי הבחורה מדליקה אלא רק כדי לברוח מהמקום הזה. אין נשיקות על החזה אין כמעט מגע.
הבחורה מגעילה ביחס שלה.
אפילו במקלחת, הניקוז לא טוב וכפות הרגליים שוחות במים של הגבר הקודם.פשוט דוחה.
חברים, 250 ש"ח זה הרבה כסף. אפשר לקנות מוצרים בסיסיים, אפשר לתדלק, אפשר להתפנק בארוחה טובה...
מצד שני, זנות זה גורל מאוד אכזר; אישה צעירה ויפה לא צריכה לפתוח את הרגליים שלה 10 שעות ביום ולתת לגברים זרים לטחון אותה.
אבל יש מספיק דיווחים על בנות שיש להן תודעת שירות. אם לא מתאים לה אז שלא תעסוק בזנות. (אני מקווה שיש לה את חופש הבחירה).
בשורה תחתונה, מקום דוחה, בחורה אנטיפתית ותקתקנית ברמות מטורפות.
דני

2
ותודה שסייעת לפמיניסטיות. אני בטוח שההודעה שלך תככב בדפי הפייסבוק של הפמיניסטיות וב WHEN HE PATS .העתק הדבק או אף לינק.
מעבר לזה שהדברים שכתבת על הזונות ,גורל אכזר וכד', אינם נכונים לגבי רובן ,עשית שירות עצום לפמיניסטיות במאבקן למען הפללת הלקוחות .אתה גם נוהג לירות לעצמך באקדח בכף הרגל מידי פעם? אולי תערוך את ההודעה ? אני מניח שכתבת בלי מודעות למשמעות הפירסום של הדברים בצורה כזאת.

3
יש יתרונות לגוון ללכת לנשים חדשות כל פעם,אבל גם חסרונות.
למזלי אני מעדיף גברת קבועה.
אמנם אין את הריגוש וזה מרגיש כמו חברה או אשה,אבל הגעתי לגיל שאיני מחפש הפתעות.
יש לי שם כפכפים למקלחת,תחתונים וחולצה נקיים,קפה,חיוך ויחס נעים וטוב.
אני כמובן מחזיר ועוזר כמיטב יכולתי.

לדעתי במבט ראשון אפשר לזהות נפילה ולעשות אחורה פנה אבל זה מגיע עם הזמן,בדרך כלל רואים שמץ סלידה או חיוך בפנים
של הבחורה.

4
[QUOTE=אוהב סבתות]
למזלי אני מעדיף גברת קבועה.
אמנם אין את הריגוש וזה מרגיש כמו חברה או אשה,אבל הגעתי לגיל שאיני מחפש הפתעות.

לדעתי במבט ראשון אפשר לזהות נפילה ולעשות אחורה פנה אבל זה מגיע עם הזמן

[/QUOTE]

כל מילה בסלע .

אני חייב לציין בתור אחד שחווה לא מעט אכזבות ונפילות , ובעבר לא הייתי מסוגל לעשות ישר אחורה פנה .
היום ברגע שהבחורה קרה או "עושה טובה" שפותחת את הדלת
אני משאיר לה בונבוניירה טיפ והולך קריצה

כמו כן אני גם מעדיף ללכת לקבועות שירותיות עד שהן נשכחותמבולבל
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”