כ ההולנדית המעופפת מגבעתיים - סקס אדיר

ההולנדית המעופפת מגבעתיים

1
באחד מלילות הקיץ החמים נכנסתי לאחד הצאטים ברשת בכדי להעביר זמן האמת .

התחלתי להתקשקש שם רובם כמובן הגדול היו מתחזים או קוקסינלים שחיפשו מישהו שיקרע אותם ...

פניתי לניק מסוים והתחלנו להתכתב מסתבר שהיא בת 45 +- צ'וטטנו לנו קצת והיא סיפרה שהיא מחפשת תומך קבוע ויחיד .

שאלתי כמה שאלות והחלטתי לזרום איתה לפחות לפעם ניסיון לראות אם היא באמת שווה את המחיר .

עברנו להתכתבות בוואטסאפ ומשם קבענו פגישה למחרת בשעה 14:00 אצלה בגבעתיים .

בשעה 14:00 הגעתי לכתובת שנתנה לי וחכיתי מימנה לסימן שאוכל להיכנס .

שלחה לי הודעה עם מספר הבית עליתי דפיקה קלה בדלת ובום קיבלתי דה ז'ה ואוו , מלפני 15 שנה , הזכירה לי מיד את אורית המכונה קריסטל .

חיבוק נשיקה על הלחי ולסלון .

הגברת 176 בערך גדולה ראש אכול בלועה או כמו שאומרים אצלנו אבו ראס עיניים שקועות רואים שהגברת בסוג של מצוקה .

אמרתי לעצמי אם אני כבר פה ניתן לה בראש מקסימום לא חוזרים על זה אח"כ .

ביקשה את התשורה אמרה תודה והתחילה בעבודה .

האמת יודעת לעבוד יודעת לעשות טיזינג למרות כל הגודל שלה ... חזה גדול + רגלים עבות כמו שאמרתי גדולה ....

ירדה על הברכיים והתחילה במציצה עמוקה תוך כדי אומרת תקרע לי את הפה תזיין לי את הגרון , הגברת בקטע של נשלטת .

הבנתי את הכוונה ומי נחמד הפכתי להיות הלא נחמד שמתחיל בהרדקור

תפסתי לה את פנים והתחלתי לזיין לה את הגרון עד שנחנקה תוך כדי מוציא את הזין ומחטיף לה איתו סטירות על הפנים היא נדלקה מיזה .

השענתי אותה על הספה הלבשתי חליפה ונתתי לה בדוגי עצבני תוך כדי משיכת שיער וסטירות על הישבן השכבתי אותה על הספה הרמתי לה הרגלים והתחלתי לזיין אותה תוך כדי שאני יורק לה על הכוס .

תוך כדי זיון היא צעקה תן לי אותו בתחת אני רוצה להרגיש אותו האמת לא היה בא לי להכניס לה אותו בתחת כי לך תידע אם היא נקיה או לא ולא בא לי לצאת עם הפתעות. וויתרתי על התענוג בטענה שאני לא נותן אנאלי לא בקטע חחחחחח

הוצאתי את הזין מהכוס הורדתי הכובע גשם וחזרתי לזיין לה את הפה עד לגמירה ישירות לקיבה חחחחח

לסיכום :

מראה - 7 מזכירה את אורית / קריסטל והמבין יבין .

חזה - חזה ללא ספק מרשים ועומד 95 D

פנים - בעיה למי שאוהב ראש קטן לא בשבילכם יש לה ראש בגודל אבטיח בשיא העונה .

מנוע - נקי ומריח טוב וללא ספק משומן ומטופל בזמן .

אגזוז - נראה מטופח אבל לך תדע מה הוא מחביא ואם הממיר הקטלטי סינן הכל חחחח

גובה - 176 +- גדולה גדולה

מבנה גוף - מלאה אבל בהחלט עסיסית .

ביצוע :

זיון - כאוות נפשך זיין איך שתרצה

מציצה - אוהבת עמוק עד הכליות .

טל ומטר - הכל מהכל איפה שתרצה אוהבת על הפנים או ישירות לקיבה .

האם אחזור : היה נחמד וזהו בשביל מה שהיא דורשת יש הרבה יותר טובות ומוצלחות

לאוהבי הגדלות ללא ספק חוויה מעניינת .

נא לא להציף בהודעות לטלפון יינתן רק ל 10 חברים מדווחים .
אכול ושתה כי מחר תמות
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”