כ המרוקאית המזלזלת - דף 2 - סקס אדיר

המרוקאית המזלזלת

14
אני מאוד נזהר אבל כבר היה מקרים שמישהו ניסה להתנקם בבחורה שלא רצתה אותו והוציא על אותה בחורה שיימניג ודבר דיבה
אני לא אומר שזה המקרה אבל מישהו בכרטיס חדש לגמרי מבלי לתת שום הסבר קצת חשוד

המרוקאית המזלזלת

15
מה אתם כועסים על מקס, הבן אדם ראה טרול ודופק לו טרולינג, לדעתי הוא צודק בן אדם לא רשם שום פרט מה היה ואיך, ופתח פרופיל בשביל ללכלך עליה ומסרב לתת סיבה מדוע, לדעתי הוא טרול ולדעת מקס גם ,לכן הוא זכה לכזאת תגובה בעיקר כשהוא תקף אותי על זה שניסיתי להוציא ממנו פרטיםכועסכועס
החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים

המרוקאית המזלזלת

17
ובנוסף אני רואה שהחבר החדש בפורום מלכלך על חברים שתרמו לפורום לי בכל מיקרה נדלקת מנורת אזהרה
לגבי אותו מתוק ולמי שזוכר היה מיקרה בדייט 69 שמישהי כתבה דבר הסתה על מישהי אחרת שטענה שיש לבחורה
HIV וכמובן שזה היה שקר ההנהלה עלתה על אותה בחורה ובפרסום של הנהלת דייט 69 נכתב שאותה אחת הולכת לבית משפט
והזהירה את כל החברים מפני הוצאת דיבה ולשון הרע בעולם המודרני יש מצב לתביעה דיבה לתשומת לב מנהלי האתר
ועדיין אותו "מתוק" לא כתב סיבה הגיונית למה להתרחק מאותו אחת ותעשו לכם את השיקולים

המרוקאית המזלזלת

20
[QUOTE=בבוקר.זין.בערב.כוס]חחח שלום דומרני אתה גדול ראיתם מה רשום לו על הקבר?, מקס אני רואה שיש לך הרבה מעריצים פה בפורום [/QUOTE]

כן אחי
אספר מה קרה... אחד ליקק לי פי הטבעת ומרב ההתלהבות הכניס לי לשון בתחת... ועכשיו הולך מספר לכולם שהוא זיין אותי...
לא יודע מה לעשות
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”