כ סוף לפוסיקט? - דף 2 - סקס אדיר

סוף לפוסיקט?

13
ביקור שלי בשישי אתמול בפוסיקט,פשוט מקום מדהים היו כ40 בחורות כוסיות על, מלא חדשות צעירות המקום היה מפוצץ אנשים מאוד הזכיר לי תתקופה של פעם לפני שנתיים שהרמה הייתה גבוהה אז, גם אתמול הרמה הייתה גבוהה בדיוק כמו פעם,מלא צעירות אני מאוד ממליץ ללכת פשוט ואוו.

סוף לפוסיקט?

17
כל אחד ומה שעושה לו את זה
אני פעם בתקופה גם הולך למועדון חשפנות ואני זורק שם על חשפניות בחלק מהפעמים 600 שקל בערך ויש פעמים שאפילו יותר מ1000 שקל לדוגמא שבוע שעבר הייתי בשנדו וזרקתי שם יותר מ1200 שקל על הבנות ונהנתי מאוד

ואני יוסיף שבאותו מועדון יש ערבים שכל הזמן זורקים שם אלפי שקלים בכל ביקור לדוגמא שבוע שעבר באותו ביקור שלי היה שם איזה אחד שלפי הבנות כל אחת מהן עשתה לפחות 500 שקל באותו ערב ותכפילו את זה כפול 7 תבינו שהבחור זרק שם על הבנות בסביבות ה3000 שקל בערב

סוף לפוסיקט?

18
מצטרף ל- the man.
ביקרתי שם לא מזמן, והייתי מאוד סקרן לגבי הבנות שעובדות שם היום ואיך המקום מתפקד.

אז ככה:
- כמות בנות מרשימה
- איכות הבנות כלל לא ירדה - איכות גבוהה מאוד (יש שם כמה בנות שנמצאות ממש ב- TOP, עוד כמה שנראו טוב, וכמובן כמו תמיד מספר מצומצם של בנות לא מעניינות כל כך מבחינת מראה).

סה"כ לא הרגשתי שמשהו השתנה, ואם אבקר שוב, זה ללא ספק יהיה שם. (אלא אם כן, זה יהיה ביקור אחה"צ, ואז אצטרך לחשוב על אלטרנטיבה לבורסה שהייתי נוהג לבקר בשעות האלה).
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”