התחלתי לקבל איומים מחבר ותיק כאן 1 על ידי אוהב סבתות ומעוטר דרגות.שהיה חבר בתחילת הדרך ומכיר אותי.אני נאלץ לעזוב בינתיים.סליחה אןהב אתכםאו״ס ציטוט 31 אוגוסט 2017, 17:04
התחלתי לקבל איומים מחבר ותיק כאן 2 על ידי כוסמין טוב,זההההה לא יכול לעבור בשתיקה,איומים כי חשף אותך?כי זיינת את אישתו?למה איומים אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב. ציטוט 31 אוגוסט 2017, 17:08
התחלתי לקבל איומים מחבר ותיק כאן 3 על ידי צמצם מההה לא יעלה על הדעתמנהלים יקרים אנא בדקו הנושא ציטוט 31 אוגוסט 2017, 17:19
התחלתי לקבל איומים מחבר ותיק כאן 4 על ידי דראקאריס חחחח בדיוק קיבלתי הודעה פרטית משלום דומרני ציטוט 31 אוגוסט 2017, 17:22
התחלתי לקבל איומים מחבר ותיק כאן 5 על ידי administrator אף אחד לא רשאי לאיים או להלך אימים על החברים שלנו הנושא ייבדק ויטופל בהקדם!!! הודעות פרטיות להנהלה יש לשלוח רק ל: Administrator לחצו כאן לשליחת הודעה להנהלה ציטוט 31 אוגוסט 2017, 17:56
התחלתי לקבל איומים מחבר ותיק כאן 6 על ידי קישקשתא זה לא כבר היה פעם? שלום לחברות ולחברים היה מוי כיףhttp://www.youtube.com/watch?v=oWVCyXx4-RE כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20. ציטוט 31 אוגוסט 2017, 21:50
התחלתי לקבל איומים מחבר ותיק כאן 7 על ידי Colombo פונים אליי בפרטי לאחרונה משתמשים חדשים יחסית וטוענים כי פונים אליהם בהודעות פרטיות באי כוחם של תאגידיםבאיומים עקב פרסום שרשורים שליליים על הפקידות/נותנות השירות..ואני לא מדבר על חבר אחד.... ציטוט 15 ספטמבר 2017, 22:05