כ ולנטינה פרטית מבת ים - דף 9 - סקס אדיר

ולנטינה פרטית מבת ים

82
הניסיונות החוזרים שלה, פעם אחר פעם, לנסות להזדיין בלי קונדום, מאוד חשודים בעיניי,

מקווה שזה לא מקרה קלאסי של מישהי שכבר נדבקה ומנסה "להתנקם בעולם" בכך שתדביק כמה שיותר אנשים, מצד שני, יכול להיות שסתם מנסה לחסוך על קונדומים חחח

ולנטינה פרטית מבת ים

86
לא שולל את כל מה שנאמר עד כה, על אף שלי זה לא קרה,
אבל האחריות היא עלינו להתעקש על אמצעי מניעה ולא לאבד פוקוס באמצע הקרב.
אכב, את מי שזה מעניין, אחרי שביקרתי אותה יוצא מפעם, בדקתי את עצמי לאחרונה והכל תקין.
לגבי העלמה היא באמצע שנות הארבעים שלה עם שני ילדים מעל גיל 20, הבת שלה נראית טוב...הרושם שלי שהיא לא כ"כ מתגעגעת לילדים אבל אולי אני טועה...

בכל אופן, אני עדיין נהנה בכל ביקור אצלה,
היא אוהבת לעשות המון דברים שאחרות מסתייגות, תענוג.
בעיקרון, די דומה לדיווח הראשון שלי, רק שבמקום קפה זה היה שוקולד.

מה שכן, עכשיו אני מבין למה אנשים מגבילים חלוקה של המספר,
הזמן שלה הפך למוגבל עקב עליה במספר לקוחות, למרות שהתנצלה, ולמרות שהייתי שעה פלוס, קצת ביאס, כי חיכתה ללקוח אחריי.

עוזבת באוקטובר, מספר בפרטי, מיותר לבקש כאן בשרשור.

ולנטינה פרטית מבת ים

87
טוב חברים אז גם אני פקדתי את העלמה בזמן האחרון
אודה ואתוודה כי זה לא הביקור הראשון שלי אצלה וכבר הייתי בכול אחד מהגילגולים הקודמים שלה בארץ הקודש
וגם הביקור הזה לא היה הראשון החודש....
אז מה שונה בו ? שהפעם הגענו לשיאים חדשים (כמובן בהסכמתה ועידודה) והמושג של "פירוק והרכבה" קיבל שיאים חדשים אצלי
ונראה לי שגם אצלה...
אז לאחר יובש של שבועיים בערך ומחסור של סחורה טובה הגעתי לולנטינה, היא כבר מכירה אותי ולכן פינתה יותר משעה
ושאלה אם אני בא לבד, עם חבר (כי זה מה שהצעתי לה) או עם הצעצועים שלי...
אמרתי שהחבר עסוק אבל לי יש חשק להשתולל, אמרה בוא כבר בוא הייתי לבד חצי יום....
הגעתי, (ביחד עם הצעצועים שברשותי) וללא הקדמות מיותרות ואפילו לפני שהגענו למיטה הכנסתי לה את הזין עד הגרון, התחילה להשתנק לפלוט רוק ושוב הכניסה אותו עד השקדים. עברו למיטה בקפיצות האבקות ושם התחיל הסרט הלא שגרתי
השכבתי אותה על הבטן, התחלתי לעסות לה את הגב והישבן וחיש מהר נכנסו האצבעות למנוע שלה בתחילה שתיים שלוש ואחרי דקה כול היד ! הושטתי יד לשידה ליד המיטה והבאתי את השמן כמה זילופים על ישבנה והאצבעות עברו למרעומה של העלמה
בתחילה שתיים שלוש....ואז כול השאר ! כן חברים כף היד ביקרה בשלמותה בחור ישבנה של ולנטינה !
ושוב הושטתי יד, הפעם לשקית ההפתעות / צעצועים שהבאתי ושלפתי 2 ויברטורים לא ממונעים בצבעים שונים, ועוד פלג אנאלי ורוד
התחילה החדרה של האביזרים לחוריה של הגברת כשהיא מבקשת עוד ועוד, הכנסתי שניים לחור אחד והשלישי לחור אחר והתחלתי לקדוח אותה....
הפחתי אותה על הגב קיפלתי את רגליה עד הכתפיים והחלפתי ביניהם...כששניים נכנסים לעכוזה בו זמנית ואחד תקוע לה בכוס,
לאחר מס שניות הוספתי קצת שמן, הוצאתי את האחד שהיה תקוע לה בכוס וניסיתי להחדיר גם אותו לעכוזה, הפלא ופלא...
עם קצת מאמץ גם הוא נכנס !!! נשבע לכם ! זכיתי לראות מה שנקרא "TRIPLE PENETRTION" בתחת !!
המראה ככ גירה אותי שכמעט התפוצצתי לבד....
מהר מאוד הלבשתי חליפה אקסטרא לארג והתחלתי לזיין אותה במרץ מעביר אותו מחור לחור בתוספת הויברטורים ביחד עם הזין שלי באותו החור או במקביל, הגברת התחילה להגביר נשימות והאנחות והחלה לצעוק בקולי קולות ברוסית " דא דא" "או או" "דא דא"
"גוספג'י גוספג'י" (אכ שאלתי אותה מה זה אומר המילה הזו, אמרה "אלוהים אלוהים"....)
2-3 דקות כאלה יצאתי ממנה הכנסתי את היד למונע שלה והתחלתי לפמפם אותה עד שהשפריצה והשפריצה והשפריצה...
שוב זינתי אותה בתחת לדקותיים ושוב פימפמתי לה ביד ושוב השפריצה כמו מטורפת בליווי כול אותן מילים וצעקות
כשכבר סיימה לפרפר הוצאתי החליפה והשפרתי לגרונה ועל פרצופה, חיוך ניכר על פניה...
כול המיטה הייתה רטובה, לא היה לה כוח לקום ממנה כמה דקות.
בעצלתיים הגענו למקלחת שלה, החליפה מצעים אבל לא היה זמן למספר השני... גם לא ביקשתי או רציתי, גם כי עברה כמעט השעה
וגם כי הייתי חצי מת....

כשהלכתי שוב שאלה מתי אני בא עם חבר....כנראה שבאמת הדליק אותה שאמרתי לה שנכניס לה 2 בתחת !

אכול ושגול כי מחר הוא ייפול !

ולנטינה פרטית מבת ים

88
קיבלתי את המספר מSnake74 (תודה רבה חבר יקר )מאוד התחברה אליי כל מה שרציתי היה אם זה בטוסיק שלה לא היה רימינג ולא היה טירוף
אבל...רואים עליה שיש לה פוטנציאל,קורה שנופלים,במיוחד בשעה שהגעתי לעלמה,גמרתי פעם ראשונה ופעם שנייה לא גמרתי
כי כבר לא היה לי חשק,לא נורא,בקטנה
שוב אומר,ככל הנראה הייתה עייפה מידיי

לילה אש לכולם

ולנטינה פרטית מבת ים

89
הייתי שוב 250שח חצי שעה אמני מאוד מקווה שהחברים לא יתפתו וייזיינו ללא קונדום היא מתעקשת גם אנאלי וגם רגיל לפי דעתי היא מסוכנת מקווה שכל מי שהולך אליה שיזהיר אותה לא שווה להגיע לבית עם איזו מחלה ולך תסביר לאשה מאיפה הבאת את זה שלא נדבר על HIV אני לא הולך יותר אליה מפחד

ולנטינה פרטית מבת ים

90
אבקש להאיר את עינכם במידע חשוב: אסור להשתמש בשמן רגיל לסיכוך הכוס או התחת. השמן מיועד למסאג' בלבד.
לסיכוך יש להשתמש בחומר על בסיס מים והוא קיים גם בטעמים שונים. ניתן למצוא בסופרפארם. הסיבה היא שהשמן פוגע בגומי של הקונדום. אנא היזהרו !!
שועל רעב

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”