כ מנדי מומלצת לאף אחד בלבד דיווח נפילה - סקס אדיר

מנדי מומלצת לאף אחד בלבד דיווח נפילה

1
טוב אז רצתה נפשי לקריות והחלטתי לזלול להנאתי את התחת של מנדי, רק שלצערי ההנאה הזאת עלתה לי כאב ביצים ועצבים ובזבוז של כסף שיכל ללכת למטרות צדקה כמו לאוכל ולתחמושת של רובי AK-47 לילדים רעבים באפריקה שאין להם מה לאכול. בכל מקרה סגרתי עם מנדי לשעה מסוימת, אמרה תמונות אמיתיות גם, התקשרתי בשעה שנקבעה ומנדי אמרה שהיא הלכה לעשות שופינג ווווי איזה כיף לה חיוך גדול ,אז אמרתי למנדי אבל אמרנו שניפגש בשש ואז מנדי אמרה חשבתי שתבריז כי כולם מבריזים...
פשוט שירות לקוחות מדהים, תאמינו לי באמת הייתי צריך להבריז כששאלתי את גומל בקשר אליה ואמר תשמיד את המספר הזה, או ששאלתי את MUST24 והוא אמר לי לבלוע את הפאלאפון כדי שלא ישאר שום זכר למספר הזה
ולצערי שכחתי להתייעץ עם BALON14 שיש לו תואר שלישי כבר בקוקסיולוגיה, בקיצור נאלצתי לחכות לנסיכה שתחזור מהקניות בערך שעה וקצת ,אז בינתיים התקדמתי לכתובת הלא אמיתית שלה, כאשר היא חזרה התקשרה להגיד לי שאני צריך ללכת לכתובת אחרת עכשיו זה סבבה מבין מטעם דיסקרטיות כולן נותנות כתובת פיקטיבית שקרובה מספר מטרים לכתובת המקורית. אבל לא! במקרה הזה, הכתובת שנתנה לי נמצאת מהפקטיבית אולי איזה 5 קילומטר ממנה זה אומר שנאלצתי לנסוע ולחפש חניה מחדש כי לאהיה לה רעיון יצירתי כמו לתת כתובת של השכנה הסודנית ממול ולגמור עם זה מהר, טוב שלא אמרה לי תחנה בנתניה ואז בוא לקריות,זה שעל הזין שלך הלקוחות סבבה אני מבין אבל תראי שאכפת לך לפחות.. או שאולי היא פשוט לא זוכרת איפה היא גרה? תעשי קעקוע של הכתובת בפיטמה השמאלית ואז כל לקוח שיבוא ללקק לך אותה יזכיר לך את זה, רק מראה כמה "חשובים" לה הלקוחות שלה. בקיצור לאחר שהגעתי סוף סוף עליתי לבית שלה דיסקרטיות אפסית כן יש בית ספר לידה וכל השכנים משום מה החליטו לצאת כשאני ניסיתי להכנס לה לבלוק שבוא היא גרה פשוט מדהים כמה מזל היה לי באותו יום...
אז פתחה לי מנדי עכשיו הופתעתי שהתמונות אמיתיות מנדי נראת כמו בתמונות לא משהו להתלהב ממנו היא נאה, נשית, חזה סביר תחת סביר זין סביר לא גדול לא כזאת כוסית להתלהב ממנה ולהזכיר אותה באישיות כתשחקו "ארץ עיר" עם הנכדים שלכם, או לשלם 400 שקל בישבילה. כמו כן יש לה כלב יותר גדול מקנגורו, שנראה שהוא אכל את כל הלקוחות שלה שלא השאירו לה טיפים טוב אז מנדי פתחה לי כשהיא התקלחה, ביקשתי להתקלח גם לאחר שנאלצתי לפתוח אוהל באיזה סימטה להמתין לה כשתסיים תקניות כדי להכנס וגם עברתי מסע נוסף כדי להגיע אליה. לאחר שהתקלחנו ונכנסנו למיטה שאלתי את מנדי למה היא כיוונה אותי כל כך רחוק בהתחלה פשוט היתה נותנת לי כתובת פיקטיבית קרובה כמה בלוקים לבית שלה. אז מנדי אמרה לי "אז לא הבנתי אתה רוצה לבטל תמפגש"? מבולבלמבולבלמבולבל
מה הקשר שאני נמצא לידך חמש מילימטר עם הזין בחוץ שמת להכניס לך את אותו לפה עד שיצא לך מהאוזן ורוצה לפרק לך את התחת עד שיצא לך הזין מהפה, מה הקשר שאני רוצה לבטל וללכת? בכל מקרה נכנסתי איתה למיטה ומנדי שכבה כמו גופה ולא זזה חשבתי שהיא כועסת על משהו אז ביקשתי סליחה מעומק איבר מיני, אבל היא אמרה לי שככה היא אם כולם מבולבל אז שאלתי אותה אם הלקוחות אוהבים את זה שהיא מתנהגת כמו גופה והיא אמרה שכן והם חוזרים אליה מוחא כפייה כנראה שיש הרבה אנשים במדינה שלנו שיש להם פטיש לנקרולוגיה. אז התחלתי להתפנק על מנדי לאכול לה תתחת ואת הגופה מנדי שכבה בלי לזוז מידי פעם נשכתי אותה חזק לראות שהיא באמת בן החיים ואני לא יצטרך לעשות לה הנשמה מזין לזין. מנדי לאחר 15 דקות שאלה איך אני רוצה לגמור? תעמדי על רגל אחת ותלבשי כובע גרב של שודד בנקים וחצאית סקוטית עד הסנטר ותעשי לי ביד עם הביצים שלך נו באמת עברו 15 דקות מה לגמור ואת יודעת טוב מאוד שאת צריכה למצוץ לי את הזין את מומחית לביישנים לא? אז מה זה השאלה הזאת קיצור מנדי אמרה לי טוב עד שתחליט אני הולכת לישוןSleepy עד עכשיו לא ישנת? חשבתי שמאז שבאתי את יושנת לי כל הזמן,חבל שלא אמרת לי לקנות לך מצנפת מחנות תינוקות לפני שבאתי, מנדי הלכה לישון פחדתי לזיין אותה חזק כדי לא להעיר אותה משינה כדי שהיא לא תחזור למצב "גופה" כי ההבדלים הם כל כך גדולים!. ואז הבנתי למה מנדי מומחית לחסרי ניסיון ולביישנים כי היא יושנת בזמן שמזיינים אותהמוחא כפייה כזה כישרון פששש מנדי צריכה להופיע בערוץ שמונה בכבלים(זה ערוץ המדע כן), בקיצור מנדי כמה בפתאומיות מהשינה שהיא דופקת לי תפרצוץ שהמצרים דפקו כשמשה חצה את ים סוף לשניים, ואומרת לי טוב איך אתה גומר! לאחר שראיתי את הפרצוץ של מנדי רציתי להגיד לה אם יש לה שואב אבק כדי שאני יכניס לשם את הזין וזהו וזה יהיה חוויה יותר מהנה מאשר לראות את הפרצוץ של 9 באב שלך ליד הזין שלי. מנדי כמה בכזאת מהירות מעל המיטה ויצאה מהחדר בריצה כזאת שנבהלתי כל כך חשבתי שיש פלישה של פלסטין לישראל וניסיתי למצוא מקלט!!!.
לאחר שתהלבשתי ויצאתי מנדי אמרה לי בקול הכי מתוק שהיי פעם שמעתי ביי חיוך
אז לסיום מה היה לנו קוקסית שמומחה לביישנים
מראה: 106 חזה סביר תחת סביר פרצוץ סביר זין סביר 4- על זה שאין לגופה שום איבר מיוחד ששווה לזכור אותו ולספר לחברים שלי
שירות: 101 2- על זה שהיא לא שמה זין על לקוחות ואומרת להם לחנות בגבול ליד ירדן ואז שולחת אותם עליה, 1- על זה שהיא אוהבת לעשות קניות ולקבוע איתכם באותו הזמן , 1- על זה שהיא לא בן החיים בזמן הזיון 1- על זה שהיא אוהבת לישון בזמן הזיון
5- על זה שהיא תקתקנית, 1+ כי היא נקייה וחלקה
האם אני חוזר למנדי? כן לאחר שאני יתקע את הזין בשואב אבק החדש שקניתי ויכניס אותו להריון.
ציון סופי: כרית שינה אחת מתוך עשר 101
החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים

7
[QUOTE=סופר לה טיב]
שוב?

לא מיצינו כבר את הדווח הזה?

[/QUOTE]

סופר אני מאוכזב ממך קשות ,הדיוח מטרתו לעזור לחברים לא ליפול, ולא לבדר אותך כשאתה עצוב לאחר שרבת עם אישתך
הדיווח הציל הרבה חברים שפנו להודות לי בפרטי. וכמוהו גם הדיווח על זיו, אני ימשיך לעלות אותו כדי לעזור לאנשים ולעזור למנדי להשתנות, כמו שסלינה השתנת לא יודע אם בזכות הדיווח האחרון שלי עליה, אבל אני מאמין שכן.

9
[QUOTE=nil1]מישהו מנסה לגרום לחסימה של האח כל פעם שהדיון עולה מחדש כל הכבוד אח[/QUOTE]

ניל לא קשה לגלות מי מנסה לחסום אותיSleepy<<<
אבל תודה לך על זה שאתה דואג לי ומדבר עם רוני גולן בשמי כשלי אין אפשרות אתה חבר אמיתי מוחא כפייהStarStar
מקווה שרוני גולן והאדמין יפתרו את הבעיית החסימות הזמנית שלי שאני ימשיך לדגום ודווח בשביל חברים פה

10
סופר לה טיב,
זאת לא הפעם הראשונה שאתה אומר משהו די נחרץ ואחרי שאתה קורא תגובות עם דעה שונה אתה כותב שאתה מסכים איתן. אני חושב שלרוב האנשים האגו נעשה קשיח מדי לשינויים חדים ומהירים כאלה. היכולת שלך לעשות את זה ראויה להערכה.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”