כ ז'יבוטינסקי בבני ברק - דף 31 - סקס אדיר

ז'יבוטינסקי בבני ברק

301
שלום חברים
אתמול התמזל מזלי והצלחתי לתפוס את שרי
לאחר שתקופה ארוכה הטלפון שלה היה כבוי
מי שאוהב בחורות שמנות - לטעמי היא נראית טוב הכול מתוח ויפה
למעט התחת שהוא שטחו לחלוטין
שרי בחורה יחסית צעירה אני מעריך בסביבות 25 יפה בפנים
אשת שיחה מעניינית שהחיים קשים אליה - היא ספרה לי שיש אנשים חארות שמגיעים ונוהגים באלימות וחוסר כבוד ממש כאב לי עליה
אני נכניס אליה נשיקה עמוקה וישר למקלחת
מסז' מושקע בלי הרבה שמן מציצה טובה רימינג וגמירה פה
שוב מקלחת ששרי מורידה לי את השמן
סה"כ הייתי קצת יותר משעה
אחלה חוויה
שש בש

ז'יבוטינסקי בבני ברק

303
שלום,

קודם כל רב תודות לחבר שמסר לי את מספר הטלפון שלה.

השבוע ביקרתי אצל שרי - אחרי אין-ספור ניסיונות לתפוס אותה. עד כדי כך שכבר חשבתי שהיא מסננת אותי. אבל אל דאגה, אין זה המצב, פשוט היא מפוצצת בטלפונים ותוך כדי הטיפול היא אינה עונה מן הסתם. התמדה!

כעיקרון אין לי הרבה מה להוסיף לדיווחים הקודמים. היא אכן נחמדה מאוד. לטעמי מושכת וסקסית מאוד, גם הפנים שלה. לגבי השיניים שלה (העירו שהן צעובות) לי זה לא הפריע, הרי לא התאספנו לטיפול שיניים - תרתי משמע (: - יש לה שיניים חמודות.

שרי קיבלה אותי בשמלה שחורה שכמובן לא הצליחה להסתיר את התאומות הגדולות.

לבקשתי שוב הציגה לי את התפריט - כי בטלפון בקושי שמעתי. הלכתי על האופציה של עיסוי עם אוראלי – שזה היה 350 ₪.

אחרי מקלחת, הציעה לשכב על הבטן. לא היססתי. היא התחילה בעיסוי עם שמן על הגב, תוך כדי סמול-טולק. אבל אחרי דקה או שתיים פתאום תפסתי את עצמי שחבל לבזבז את הזמן עם עיסוי כשילדונת מיוחדת כזאת יושבת לידי על המיטה. ביקשתי שהיא תשכב על גבה כדי לרדת לה. וברגעים אלו שנינו הגענו למסקנה שכדאי ורצוי להלביש גומי. עברנו כמה תנוחות (למען שמירת הפרטיות שלה - אם יש כזה דבר, לא אוסיף לפרט) אין ספק הייתה כימיה חזקה. הסיבוב הראשון ארך כחצי שעה. מיד שוב מקלחת קצרה, ועשתה לי מין שילוב של אוראלי ועבודת ציצי ביחד. כך שעמדתי בזמן (45 דקות). אגב לא זירזה אותי בכלל.

לסיכום, לילדה באמת ציצי בומבסטי. אני פעם ראשונה ראיתי גודל כזה. בהשוואה לעובדת לשעבר בלסל, סמדר, לדעתי גדול יותר משמעותית.

שרי שירותית מאוד. היא משרה אווירה נעימה מאוד. עושה לך חשק לחזור אליה.

אם כספית ייצא לי, אחזור אליה. בקיצור אני ממליץ עליה בחום, אבל התמדה והתמדה. לי היה קשה לתפוס אותה.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”