כ סיפור משעשע - סקס אדיר

סיפור משעשע

1
סיפור משעשע לחברי הפורום:
לאחר יום עבודה מפרך אני נוסע ברכב שלי לבדי הביתה כ-10 דק לפני ההגעה אני נתקע ברמזור באור אדום ברחוב סואן לפתע אני מסתכל לימיני ורואה רכב כאשר ליד הנהג יש אשה שנותנת לו מציצה מארץ המציצות,אני קולט רק את הראש שלה עולה ויורד ללא הפסקה,עכשיו הנהג בבעיה מצד אחד הוא קלט אותי שקלטתי אותו ומצד שני הוא לא רוצה שתפסיק,הבחור תופס עיתון ומנסה להסתיר את החלון אבל ללא הצלחה רבה,לאחר כחצי דקה הרמזור מתחלף והמשכנו כל אחד לדרכו.
אשמח לדעת אם חוויתם משהו דומה.
מקווה שנהניתם
אליהו הנביא

סיפור משעשע

2
לפני כמה זמן אני חוזר מהעבודה ברמזור אדום היא מוצצת לי ואני מרוב שנהנה בטוח שאני רואה את אליהו הנביא מציץ......הייתי בטוח שאליהו הנביא זו אגדה
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

סיפור משעשע

3
[QUOTE=כוסמין]
לפני כמה זמן אני חוזר מהעבודה ברמזור אדום היא מוצצת לי ואני מרוב שנהנה בטוח שאני רואה את אליהו הנביא מציץ......הייתי בטוח שאליהו הנביא זו אגדה[/QUOTE]

תמונה קשורה
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

סיפור משעשע

4
לאחר יום מפרך בעבודה הקפצתי ידידה הביתה..כאות תודה החליטה הבחורה שמשעמם לה...הבאתי לה עיתון אבל היא התחילה להפשיל את מכנסיי והחלה למצוץ...בהגיעי לרמזור שמתי לב שגבר עם שיער לבן וזקן לבן רכוב על חמור לבן מציץ עלי דרך החלון...הבנתי שמשעמם לו..ולכן הצמדתי את העיתון שהצעתי לידידה לחלון על מנת שלא ישתעמם המסכן...
זאת החוויה שלי
מקווה שנהנית

שלח תגובה

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”