לאחרונה כבר די נמאס מהרוסיות (שלא תבינו חלקן נותנות שירות מעולה אבל זה מרגיש כמו פרדוקס) והישראליות אין סיכוי לצאת עם עיסקה טובה ככה שבתקופה האחרונה ממש בא לי מישהי אתיופית .. ( עד היום הייתי עם 2 ושתיהן היו מעולות מאוד הבאסה שזה היה ספא ולא דירה פרטית) יש למישהו משהו טוב להציע במרכז ? אזור תל אביב בת ים ..
אהלן מה קורה
מחפש מישהי בחולון זורמת סבלנית לפעם ראשונה של בחור צעיר עדיפות למבוגרות מלאות אך אין לכך חשיבות כלל אני זורם אם כל מה שיש
חשוב לי מאוד מבחינת התנהגות וגם כסף .
תודה רבה לעונים
שלום,
בשבוע הבא אני מתייצב ברמת גן ומעוניין לפרוק קצת לחץ. מבקש המלצותכם:
1. דירה דיסקרטית באזור רחובות ביאליק/כצנלסון/דרך בן גוריון...
2. מחיר 200 שח לחצי שעה סבבה
3. לא לחוצה בזמן
4 המראה שלה סבבה (לא חייב כוסית על)
5. זמינה בשעות הערב (אפילו המאוחרות).
ובכלל....כל המלצה שיש לכם תתקבל בברכה.
תודה רבה.
מישהו יכול לשלוח לי קצת מספרי טלפון בצירוף של דיווח?
מחפש המלצות לדירות דיסקרטיות ברמת גן:
1. שתהיה באזור רחוב ביאליק/ארלוזרוב/כצנלסון...
2. נראית טוב (לא חייבת להיות כוסית-על)
3. לא מלחיצה בזמן.
4. מחיר שפוי (200/250).
5. שנותנת גם לרדת לה בכיף
6. מקבלת גם בשעות הערב.
ובכלל...אני מוכן לקבל כל המלצה חמה שיש לכם לתת (אבל תכתבו גם פרטים )
תודה
למה לכל הרוחות אתם חושבים שתשיגו משהו ב-200 שקל. אולי זונת רחוב בתחנה המרכזית. תעלו קצת את המחיר ל-400-500. ובכלל, עדיף למצוא מישהי שהיא שרמוטה אך לא זונת על שעושה 20 ביום. זה מה שאתה רוצה שתהיה הראשונה שלך?
הרמתי ידיים מלקבל המלצות על מישהי ברמת גן. הייתכן ואין שם שום דבר נורמלי? לכן...אם יש לכם המלצות באזור רמת גן אשמח לקבל גם.
אני מגיע פעם בשבוע לאזור רמת גן ולא בא לי סתם לשרוף 200 שח על נפילה.
מחפש מישהי לא תקתקנית שלא מלחיצה בזמן. שנראית סבבה ונותנת לרדת לה (כוס נקי). מקבלת בשעות הערב (אחרי העבודה אני מתכוון לבקר) ובמחיר של 200 +-.
יאללה...שוט....
שלום לכולם אני חדש פה (הספקתי לדווח כמה פעמים) אני מחפש לדגום בחורה נוספת אבל אין פה מישהי שניראת סבבה ורציתי לדעת האם אתם יכולים לקשר אותי לאתרים נוספים שיש בהם קטגוריה כמו "תמונות אמיתיות דירות" אני לא מבין בתנ"ך או האתר הכתום או הלבן חח פשוט קישור לאתר מעוד יעזור חח אני אדווח גם פה כמובן